- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Facebook és Messenger
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
2/.5 vagyok mi van mar megiont???:- )))
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
Kollegak nalatok a digitv mit ir ki viasatra? /nalam viasat egyoldalu dontes miatt blablabla/
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
koszi
csak ne mtalalok roal semmit sehol aze a sorozatjunkie meg a comment ijejnekril beszmoludv
neduddki
mod: na: bof
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Esetleges ceglédi "betelepülésről" van infótok?
Vigneau
neduddki: Ejjj, de rég nem futottunk össze...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
MODERÁTOR
Úgy látszik visszajött a Viasat3.Feltörték a kártyák jelszavát, vagy sikerült megállapodniuk?
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Tanya-
tag
Szevasztok, most költöztünk albérletbe a 6kerbe. S beleugrottunk ebbe a digi netbe, mivel volt digikábel meg ugye nincs hűség. De már nagyon bánom. 1 Mbit amúgy se sok, de kb a modem bedugása után 1 órát megy így utána lazán fele lesz, néztük speedtestel. Ha kihúzom a modemet s vissza akkor 1 órát megint jó. Éjszakára nem lehet otthagyni kb 3 óra után totál halott a kapcsolat, reggel néztem a modemen minden led rendben, de ip-t azt nem adott, újra kihúz bedug, s működik. Valakinek van vmi ilyesmi tapasztalata? Vagy ez ilyen lesz mindig, mert akkor hamar vége lesz a közös jövőnknek vele.
-
veterán
-
Tanya-
tag
Mondjuk azt bánom, hogy 3 hetet vártam rá a helyett hogy bementem volna vodához s elhozom a 6ezres korlátlan mobil netet. és igen, csak az ár miatt vettem ezt. És elvárom, hogyha másnál megy rendesen akkor nálam is menjen. Nem hiszem, hogy nagyon sokat kérek tőlük, csak egy használható netet.
Amúgy közvetlenül gépre van kötve, s nem meleg a modem, főleg most, mögötte van nyitva ablak.
-
-
veterán
Vodanet eleve jóval drágább, és 2év a hűség, mondjuk legalább viheted magaddal.
Az sem mindenhol száguld csak ahol megfelelő az infrastruktúra és kevesen használják, 100-150-es pingek vannak, tehát online játékra alkalmatlan, és minden p2p adatforgalom tiltott mert különben ugrik a korlátlanság.Szólj az ügyfélszolgálatnak, hogy a szerelők nézzék meg mi a gond, lehet hogy a jelerősségekkel variálva tudnak vmit javítani a dolgon.
Ja ugye UTP kábelen csatlakoztattad a géphez a modemet?
[ Szerkesztve ]
-
-
Jag
senior tag
Üdv,
X.ker Somfa u.és környékén van valakinek tapasztalata a netük minőségéről?
Online játék a fő felhasználás.Köszi,
-
karma.koma
csendes tag
T-Online ADSL-em volt..eddig. Most mentek el a Digi-kábel szerelők...20.042 kbps le, 32.216 kbps fel. Bölcs döntés volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tanya-
tag
válasz karma.koma #2328 üzenetére
Majdnem eltaláltad a topicot, sztem...
-
PeterPH
senior tag
válasz karma.koma #2330 üzenetére
Arra gondolt, hogy van saját topicja a DIGI LAN net-nek.
-
MODERÁTOR
válasz karma.koma #2332 üzenetére
A különbség az, hogy az egyik LAN net, aminél közvetlenül egy LAN hálózatra csatlakoznak az előfizetők (egy darab UTP kábellel). A kábelnetesek pedig a kábelen kapják a netet. Kábelmodemünk is van... Úgyhogy ez a különbség.
Direkt válaszottuk amúgy ketté, mert sok volt a kavarodás.Harrrr!!!!
-
MODERÁTOR
-
Geli
senior tag
megszakad ma (is) ez a xar, azóta 800kbit a csúcs és bixre 40es pingek vannak
mik lesz már lannet? április óta behuzták a kabelekt és még mindig semmit...... -
neduddki
nagyúr
-
klaczi
aktív tag
7. hó elsejétől 4Kb/s letöltés folyamatosan. Ilyen csomag nem is létezik! Tehát dupláztak. Csak nem reklámozták. A feltöltés nem változott. Szakadozni persze szokott és mindig a legrosszabbkor. No de ennyiééé!
-
klaczi
aktív tag
A Speedtest eredményei nálam. Lehet ennek hinni, vagy valahol sántít?
Talán valaki hozzáértő nézze mán meg!6/24/2008 4:24 PM GMT,"0000000","2023 kb/s","1004 kb/s","14 ms","Budapest","< 50 mi"
6/24/2008 5:26 PM GMT,"0000000","2015 kb/s","1014 kb/s","15 ms","Budapest","< 50 mi"
6/30/2008 12:23 PM GMT,"000000","2011 kb/s","1006 kb/s","15 ms","Budapest","< 50 mi"
7/16/2008 10:02 AM GMT,"000000","4016 kb/s","1015 kb/s","15 ms","Budapest","< 50 mi"
7/17/2008 8:53 AM GMT,"0000000","4024 kb/s","1013 kb/s","17 ms","Budapest","< 50 mi"
7/29/2008 6:26 PM GMT,"0000000","4013 kb/s","1014 kb/s","15 ms","Budapest","< 50 mi"
8/5/2008 11:59 AM GMT,"0000000","4016 kb/s","1006 kb/s","14 ms","Budapest","< 50 mi"
8/5/2008 3:39 PM GMT,"00000000","4019 kb/s","1013 kb/s","14 ms","Budapest","< 50 mi"Szakadozásnál modem kihúz majd fél perc és vissza dug. Az esetek többségében helyreáll.
-
MODERÁTOR
Tesztelgetnek... Volt hogy nekem is 1M helyett 12-15M volt lefelé, fölfelé pedig maradt. Most úgy látszik csak a 4M-t próbálgatják.
Ha emelés lesz, arról úgyis értesülni fogsz. Szólni nem fognak, csak a számlán nem 2M/1M lesz, hanem esetleg nagyobb...
Valamint az oldalukon az Internet menüpontban a kábelnetes táblázat alatt az aktuális ÁSZF-et frissítik.Szerintem elég valószínűtlen az emelés, így sem bírnak néha még 1M-t sem normálisan teljesíteni. A sebességgel nem szokott lenni, de a rejtélyes magas pingek és szakadások utalnak valamire.
Harrrr!!!!
-
Jag
senior tag
Höhh...
Emberünk úgy kötötte be a netet, hogy fogta a szépen beállított routerem és nyomott rá egy hardresetet. Így be tudott lépni admin/admin-al és beállította a dhcp-t. Az, hogy QOS, meg wlan, static DHCP szépen be volt nekem lőve, nem nagyon érdekelte...Ilyenkor bezzeg nem vagyok otthon...
-
Jag
senior tag
BTW.
Valakinek van tapasztalata LogmeIn működésével?
ADSL-el nem volt gond. Igaz, még nem lőttem be tökéletesen a routert, de eddig nem megy...
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Hisense LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest