Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz KROK640 #166856 üzenetére
Igen, köszi: vettem is egyet múlt héten, mert SOS kellett, de ez most csak ideigelnesen kell és nem fogom megtartani, illetve nem is olyan sürgős, ezért kérdeztem rá.
Konkrétan 120-ast 3-3.5e körül is szoktam látni, 250-est pedig 5e környékén (és nekem most a kicsi is elég lenne).My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Keresek: 2.5" SATA SSD -t 120-250GB között, 80%+ kondícióval és elfogadható áron.
Eladó software (?) nagyobbra váltás miatt: egy 160x240 -es kalózos gyerekszőnyeg. (Helyileg Hajdúsámson, de pl. Debrecenbe be tudom vinni, esetleg ilyen Józsa/Bocskaikert távra.)
15eElsősorban PM: ide ritkán nézek be.
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz Szancsó #165138 üzenetére
Szóval 4db 6x15" 5x100 ET38 acél felni költözne 2 195/65 R15 téli gumival, ma már kint alszanak
Ár minimálisan alkuképes lehet.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Autó után megmaradt 4db 6x15" 5x100 ET38 acél felni eladó 195/65 R15 téli gumikkal. (Mondjuk 2 már öreg.)
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz bambano #164589 üzenetére
Ok, köszönöm!
Ilyenekről hallottam, csak valami konkrét tapasztalatra vártam, mert a vételár jelentős százaléka az átnézés, így mindnképp beváltat kellene megkérni.
(Bár közben jött tipp márkára specializált szerelőre, így valószínűleg velük kezdek majd.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Autóvásárlással kapcsolatos kérdés: ha messze néztek autót, hogy szoktátok megoldani az átnézetést?
Konkrétan most Bp-n kellene, nincs ismerős szerelő, a saját meg nyilván nem fog feljönni - nehezítésképp csak tömegközlekedni tudok. Nem tudom mennyire jó, ha véletlenszerűen nézek egyet neten...My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz Williamgrant #163165 üzenetére
Volt egy ilyen sejtésem
Hát passz egyelőre, melyik verzió - majd legközelebb megnézem. De egy szétszedésnyire azért még ráérek: sok reményt am. nem fűztem hozzá: igazából nem is mindennapi használatra lenne, max. gyereknek mesenézős, vagy géppel ismerkedős témának.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Találtunk a szekrény alján egy antik laptopot (Acer Aspire 5736Z): a gond az, hogy legtöbbször bekapcsolásra sípolással reagál (beragadt billentyű). Ha sikerül elindulnia, akkor viszont a [3, 4, E] billentyűhármas nem működik. Elvileg nem volt beleborítva semmi, vagy ilyesmi.
Valakinek esetleg tipp, hol érdemes ezt megnézetni, vagy mit lehet vele kezdeni?My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
ADATA Swordfish 250GB, M.2 NVME SSD
100%/85%, garis - 6000FtHitachi 2TB 3.5" HDD
100%/100%, 1280 nap, 8900 indítás - 10 000Ft[ Szerkesztve ]
-
Szancsó
aktív tag
válasz Szancsó #161355 üzenetére
Redmi Note 8 Pro ára picit barátibb lett (legalábbis vásárlói szemszögből).
-
Szancsó
aktív tag
Eladó egy Redmi Note 8 Pro, érdeklődni privátban (vagy a hirdetésnél - fórumot mostanában ritkán olvasok).
-
Szancsó
aktív tag
Valakinek nincs véletlenül fényképezőgéphez 58mm-es CPL szűrője?
Valami olcsóbb verziót keresnék (szóval nem a Hoya/Sigma vonal)...My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Üdv!
Tudna esetleg valaki olyan üvegest ajánlani, aki foglalkozik akvárium/terrárium készítéssel?
(Kicsit elszálltak az árak, megpróbálnám közvetlenül a készítőtől...)
KöszönömMy story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Debrecen környékén hol lehetne nagyobb méretű (15-20cm) díszkövet venni darabra? Csak 1-2 darab kellene, de pontos fajtát/elképzelést nem tudok, így jobb lenne, ha lehetne kicsit válogatni/keresgélni. Ilyen kőturkáló jellegű dolog érdekelne, vagy olyan kertészet ahol sziklakerthez való dolgok vannak raktáron, stb.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz Sanki #155371 üzenetére
Változó, ügytől is függ. Mostanában voltam vagy 2x (egyszer sem sorszámmal): elsőnek pénztárnál 1 ember volt előttem, így került bő 15 percembe... Másodszor meg olyan 70 percet kellett várni, de nem sorszámot kaptam, hanem név szerint hívtak.
Várakozás közben hallottam, mikor azt mondta a bejáratnál az ügyintéző, hogy 2-3 óra várakozás van és ha gondolja az ügyfél holnapra tud időpontot adni. Máskor pedig konkrétan azt mondták aznapra már nem adnak sorszámot (ez persze délután volt).My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz Pyttawrx #155101 üzenetére
Elosztónál futottam ilyenbe, de nem tudtam, hogy külön neve van - azért erősnek érzem szabotázsbiztosnak/biztonságinak nevezni valamit, amit egy 3e forintos bitkészlettel "meg lehet oldani"
(Ui: az "Azért olyan, hogy ne szedd szét!" esetemben is igaz volt...)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
3D nyomtatást csinál valaki esetleg, vagy tudtok Debrecenben bérnyomtatással foglalkozó személyt/céget?
(Nem nagy méretű TPU dolgok lennének.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Biciklizni már a bicikliúton se lehet: kb. 1.5 órája a 471 -es mellett a Sándor fogadónál a kerékpárúton nem adta meg nekünk egy sötét Focus -os az elsőbbséget (az autója is sötét színű volt), és még ő kiabált. Kicsi az esélye, hogy olvassa, de üzenném neki, hogy ilyen táblája volt:
Gyengébbek kedvéért nem csak írtak rá, de rajzoltak is alá - ezek szerint van, akinek ez is kevés.
Reménykedjen, hogy a gyereke nem fut majd össze olyan okostojással, mint ő...My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Debrecen környékén tudna valaki ajánlani egy asztalost, aki el tudna vállalni egy apróságot? (2 hét múlva lenne aktuális kb.) Gyakorlatilag kb. egy képkeret lenne annyi extrával, hogy el kellene férnie benne némi LED világításnak.
(Azért lenne jó a környéken, mert nem lenne olyan kicsi, kb. 1010 x 710 mm a végső mérete.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó 2 db új, 24x1.95 méretű Kenda márkájú külső gumi + mellé 2db, hozzá való belső.
[hirdetés]
Ár: 4500Ft, érdeklődni PÜ -ben lehet.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz Szancsó #103355 üzenetére
Még mindig eladó 1 éves (2016.05.05.) Hydor Professional 250 külső szűrő. Hibátlan, gyári tartozékai + szűrőanyag + doboza + papírja megvannak, csak a csövei lettek méretre vágva ill. a gyári perlon kidobva (ehelyett tudok adni "kimérősből").
Ára 18e, csere / beszámítás nincs, érdeklődni csak PÜ -ben. Debrecenben házhoz tudom vinni.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz Csöves #103364 üzenetére
Kifejthetted volna bővebben, mert ha ilyen mélyen megérint gondolom hosszú távú tapasztalatod van vele és nem a 3. szomszédnak volt / illetve a neten olvastad / a "jó" szerelőd említette a 3 F -es szabályt...
(Á, mind1, csak egy ajánlás volt.)
[ Szerkesztve ]
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Eladó egy 1 éves (2016.05.05.) Hydor Professional 250 külső szűrő. Hibátlan, gyári tartozékai + szűrőanyag + doboza + papírja megvannak, csak a csövei lettek méretre vágva ill. a gyári perlon kidobva (ehelyett tudok adni "kimérősből").
Ára 20e, csere / beszámítás nincs, érdeklődni csak PÜ -ben. Debrecenben házhoz tudom vinni.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz Szancsó #88461 üzenetére
Eladó:
Dell Latitude D600 laptop (hibás akksival) - 11500
18650 -es cellák vannak benneMGE Nova AVR 625 szünetmentes tápegység - 7e
GABA ColorSit G8015C-C49 ház - 3e
És még mindig keresek akváriumot kölcsön: kb. 70 literesre lenne szükségen 1 hétre, átköltöztetés / restart miatt, némi bérleti díjért cserébe.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó:
Dell Latitude D600 laptop (hibás akksival)MGE Nova AVR 625 szünetmentes tápegység
Keresek:
Akváriumot, de csak kölcsönbe: 60-70l -esre lenne szükségen pár hétre, átköltöztetés / restart miatt. Csokit / MNB -s Mátyás portrét tudnék felajánlani bérleti díjként.Privátban / hirdetésnél lehet írni, fórumba ritkán nézek be.
[ Szerkesztve ]
-
Szancsó
aktív tag
Kihasználatlanság miatt eladósorba került az egyik gépem.
Most is működik, de az alaplap emlékeim szerint eléggé nyűgös a memóriát illetően: legutóbbi takarítás vagy 1 óra volt, mert a RAM -okat kellett sorba rendezni, hogy bevegye őkelme. Mondjuk azóta megy, de most csak poros képeket tudok csinálni a belsejéről, ha kell
DualCore Intel Core 2 Duo E6400 2500-
Cooler Master alap hűtő 700-
2 x Corsair XMS2 DHX CM2X1024-6400C4DHX (1GB 800MHz 4-4-4-18) [kép] 4000-
2 x OCZ Reaper 1 GB (1GB 1066MHz 5-5-5-18) [kép] 4700-
Inno3D Geforce 8600GT 256MB [kép] 4000-
FSP 350-HLC [kép] 2500-
Pioneer DVD-RW DVR-212D 2000-
IBM Thinkvision L170 17" TFT 6500-
Abit IL9 Pro
A memóriás nyűglődése miatt olyan-amilyen jelleggel 2000-+1: Sony 4GB SDHC (nem micro!, használva nem igazán volt, mert a fényképezőgép öreg hozzá, nem vette be) 1200-
Beszámítás/csere nincs, érdeklődni csak privátban (fórumot nem böngészek annyira), 1 hét próbagari.
Minden hétköznap járok Debrecenben, Fórum környékén az apróságok átvehetők, több dolog esetén házhoz is vihetem.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Keresek: 2GB -os SD kártyát (sima kell fényképezőgépbe, tehát nem micro és nem SDHC, stb.).
Az is jó, ha valaki tudja, hol lehet még ilyet kapni...
Ha valakinek van, vagy infót tud adni, az kérem PÜ -ben jelezze.
KöszönömMy story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó 2db General Tire Altimax 185/60R14 nyári gumi.
Érdeklődni a hirdetésnél vagy pü -ben, cserébe max 64GB SSD vagy DDR3 memória érdekelhet. (Értékegyeztetéssel.)
-
Szancsó
aktív tag
Védekezzetek, költsétek a locsolópénzt gumira: eladó 2db General Tire Altimax 185/60R14 nyári gumi
Érdeklődni a hirdetésnél vagy pü -ben, cserébe max 64GB SSD vagy DDR3 memória érdekelhet. (Értékegyeztetéssel.)
-
Szancsó
aktív tag
Eladó 2db General Tire Altimax 185/60R14 -es nyári gumi.
Jelentkezni a hirdetésnél vagy privátban lehet.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó Telekomos HTC One V, 21e.
Illetve került hozzám egy Dell Latitude D600 -as (1 magos 1.7GHz, 512MB memória, 40GB HDD, DVD író, hibás akksi), szintén megválnék tőle, 20e.
Csere / beszámítás ne igazán játszik, érdeklődni priviben.
-
Szancsó
aktív tag
Illetve került hozzám egy Dell Latitude D600 -as (1 magos 1.7GHz, 512MB memória, 40GB HDD, DVD író, hibás akksi), szintén megválnék tőle, 22e.
-
Szancsó
aktív tag
Illetve került hozzám egy Dell Latitude D600 -as (1 magos 1.7GHz, 512MB memória, 40GB HDD, DVD író, hibás akksi), szintén megválnék tőle, 22e.
-
Szancsó
aktív tag
-
Szancsó
aktív tag
-
Szancsó
aktív tag
-
Szancsó
aktív tag
-
Szancsó
aktív tag
Eladó Telekomos HTC One V, 22e.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó egy Telekomos HTC One V, ára egyelőre 22e.
Csere és beszámítás nincs, érdeklődni priviben vagy a hirdetésnél lehet.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Üdv!
Normális kinézetű (+ esetleg díszdobozos), de nem horror áron lévő (< 5e) vihargyújtót hol tudok venni Debrecenben?My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó cuccok:
- Crucial BallistiX 2x1GB DDR2 1066Mhz 5e
- Intel Core2Duo E6400 5e
- General Tire Altimax 185/60R14 nyári gumi (2db) 10e
Jelentkezni privátban vagy a hirdetéseknél.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó cuccok:
- Crucial BallistiX 2x1GB DDR2 1066Mhz 5e
- Intel Core2Duo E6400 5e
- General Tire Altimax 185/60R14 nyári gumi (2db) 10eMy story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz #33253120 #34301 üzenetére
Leírás alapján jónak néz ki, de fel nem telepíteném: ezek szerint csak én szoktam elolvasni az engedélyeket? Konkrétan mire kellhetnek egy ilyen appnak ezek:
- fiókok létrehozása és jelszavak beállítása
- fiókok keresése az eszközön
- fiókok hozzáadása vagy eltávolítása
- Google-szolgáltatások konfigurációjának beolvasása
- SMS-ek küldése
- szöveges üzenetek (SMS) fogadása
- saját névjegyek olvasása
- kapcsolatok módosítása
Ráadásul ezzel együtt:
- teljes hálózati hozzáférésMy story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó 2 db 185/60R14 nyárigumi.
Ár: 12e, érdeklődni privátban.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
válasz Szancsó #31456 üzenetére
Még mindig eladó 2db General Tire Altimax 185/60R14 -es nyári gumi (képek). Ősszel vásároltam őket (defekt + szálszakadás miatt), de tavasszal már nem ezek kerültek vissza, így elég keveset futottak.
Ár: 14e, jelentkezni privátban lehet, Debrecenben házhoz vihetem. Esetleg kicsi kettlebell (16kg, vas) csere érdekel.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Eladó 2db General Tire Altimax 185/60R14 -es nyári gumi. Ősszel vásároltam őket (defekt + szálszakadás miatt), de tavasszal már nem ezek kerültek vissza, így elég keveset futottak.
Ár: 15e, jelentkezni privátban lehet, Debrecenben házhoz vihetem.My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Hmmm, egy kicsit mintha emlékeztetne a HTC Evo 3D design -jára: valószínűleg bármilyen egyezés a véletlen műve
-
Szancsó
aktív tag
Eladó:
Maxell E100 16GB pendrive: pár napos, garanciális, csak nekem kicsit lassú (~ 16MB/s olvasás és 4.7MB/s írás).
Ár: 3000FtKeresek:
2x2GB min. 800MHz -es DDR2 memóriára kérnék ajánlatot PÜ -ben, ha van valakinek.
Az optimális az lenne, ha valamelyik 2x1GB kit -emet (Corsair XMS2 DHX CM2X1024-6400C4DHX vagy Crucial Ballistix BL12864AA106A.8FE5) be lehetne számolni (normális áron).My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Szancsó
aktív tag
Maxell E100 16GB pendrive eladó. Kb. 2 napos, garanciális, csak nekem lassú.
Ár: 3200FtMy story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest