- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdcuccok
újonc
Mi a teendő akkor, ha úgy látom, hogy a gyerek a suliban nem megfelelő képzést kap matekból? A tanár gyakran hülyeséget mond a gyerekeknek, "hülyeségben" tartja őket. Panaszkodjak az igazgatónak? A tanárral már beszéltem, mint kiderült, nem nagyon konyít a matekhoz, de ennek ellenőre ő tartja.
-
wdcuccok
újonc
válasz Aryes #152458 üzenetére
Én nem rosszindulatból forgatom ki mások írásait (izé, nem is emlékszem másik esetre azon kívül, amire most gondolsz). Ez egy társalgó topik, van itt egy társaság, akik többé-kevésbé ismerik egymást, ha úgy tetszik baráti társaság, egy ilyenben előfordul, hogy az emberek viccből ugratják egymást.
Akiket én ismerek személyesen, vagy a fórumból, azok meg azt írják/mondják, hogy inkább nem kérdeznek a fórumban semmit, mert ha kérdeznek, akkor általában kicsúfolást, kigúnyolást kapnak a fórumbejegyzésük kapcsán.
-
wdcuccok
újonc
válasz Aryes #152450 üzenetére
A reakciód nem értem. Nem tartom indokoltak a felháborodást, hisz jellemezően te vagy az az ember /az egyik/, aki általában kiforgatja a fórumtagok bejegyzéseit, illetve direkt félreérti, elvicceli. Látod milyen könnyű a te írásaidat is félreérteni?! Pláne szándékosan, mint ahogy te szoktad.
-
wdcuccok
újonc
válasz Aryes #152446 üzenetére
Asszem értem. Keresel pedikűröst, aki házhoz megy. Keresel takarítót, aki nem megy házhoz. (Hiszen ha házhoz kijáró takarítót keresnél, akkor ezt jelölted volna a 'hirdetésedben'.) Akkor te végülis olyan takarítót keresel, akihez te el tudod vinni a takarítandó cuccokat: szőnyeg, függöny, stb. Ugye jól értem, erről van szó?
-
wdcuccok
újonc
válasz zsolti1debre #152310 üzenetére
Igen érdekes válaszokat olvastam a kérdésedre, én is leírom a saját technikámat:
Van a munkahelyemen az alkoholos /azaz kurvamagas alkoholtartalmú/ kézfertőtlenítő spray. Ez nem tartalmaz az alkoholon kívül más adalékot, azaz olyan szirszarokat, amiket az ablaktisztító, vagy a szélvédőtisztitó tartalmaz. Először letakarom a műszerfalat törcsivel, vagy valami pokróccal, utána lefújom ezzel a sprayvel az ablakot, ezután pedig ezt letörlöm. Kész! Biztonságos, kárt nem okoz.
A borotvával való próbálkozást és veszélyesnek vélem.
-
wdcuccok
újonc
válasz Williamgrant #149474 üzenetére
Tyu, zsenialis leiras! Ha fiatalabb lennek, akkor meg alkalmaznam is. Mondjuk a lo-piktogramodbol kitalhatta mindenki, hogy mekkora nagy csodor lehetsz! Tenyleg zsenialis! Bennem csak egy kerdes fogalmazodott meg, amikor elolvastam a csoda-algoritmust, hogy hova teszed kozben a lany gyereket, ha netan van neki, es netan elhozta a randira? Peldaul amig az anyukajaval hemperegsz, addig krumplit pucultatsz vele? (Ez annyibol hasznos lenne, hogy a kovetkezo randin, ami egy masik lannyal lenne, mar ezzel nem kene bajlodni.)
-
wdcuccok
újonc
válasz tahepa #129224 üzenetére
Ha automatából automatába küldöd, akkor nem kell felcímkézni.
Ha automatából házhoz küldöd, akkor érdemes felcímkézni, hogy ne verd magad extra költségekbe!Az automatából automatába küldés esetén azért nem árt, ha a dobozta ráírod a címzett nevét, tel. számát, email címét és a cél automatát.
-
wdcuccok
újonc
-
wdcuccok
újonc
aryes, pomorski:
-
wdcuccok
újonc
Nem tudjátok e véletlenül, hogy holnap (vasárnap) kell e fizetni a parkolásárt Nyíregyházánál a Sóstó-Élményfürdőnél?
-
wdcuccok
újonc
Sziasztok!!
Debrecenben hol lehet kapni nem túl drágán 5L-es hordós söröket?
-
wdcuccok
újonc
Keresem Debrecenben személyes átvétellel az alábbi hibás hardvereket külsérelmi nyomok nélkül:
-Western Digital (WD) 3.5" HDD (minimum 1TB-os)
-Western Digital (WD) 2.5" HDD (minimum 750GB-os)
-Western Digital (WD) SSD
TB-onként 2000 forintot fizetek értük. Fontos, hogy a terméken lévő matrica is ép/sértetlen legyen! Ha van olyan terméked, ami a felsoroltak között szerepel, akkor írj rám PM-ben, vagy e-mailben
( b19565r15@gmail.com ) és megbeszéljük a részleteket!Ha írsz nekem, akkor a levélben csatolj kérlek fotót az adott WD termék matricájáról (vagy matricáiról, amennyiben több hibás terméked is van)!
Western Digital érdekel csak, más márka NEM!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- PlayStation 5
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Kingston Fury Beast Black 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz memória
- Fc25 Ps5, posta az árban
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Pro 14" Retina / M3 Pro / 18GB RAM / 512GB SSD / Space / Apple Garancia