Legfrissebb anyagok
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
Remélem nem leszek nagyon "leszúrva", de nem tudom, hogy hol kérjek segítséget.
Szóval az iskolában van egy olyan tárgyam, amin Debian linuxot tanulunk, de sajna nekem nem mennek a dolgozatban kiadott feladatok megoldásai, ezért keresnék olyan valakit, aki nagyon ért hozzá és tudna egy-másfél órát segíteni dolgozat írás közben.
Tudom nem szép dolog csalni, de eddig amit felvettem tárgyat meg is tudtam csinálni, ezzel meg nem boldogulok, hiába próbálom megérteni nem sikerül, pedig szükségem lenne arra az 5 kreditre, ami jár érte.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest