- Microsoft Excel topic
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Milyen routert?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
-
IT café
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
válasz
bambano #4240 üzenetére
Én nem vártam senkitől semmit, én azért írtam ide, hogy esetleg valakitől segítséget kapjak.
(Tudtommal ez a fórum egyik funkciója.)
Ez már a végső "próbálkozás" volt, hogy ide írtam.
A másik dolog, ez csak egy tárgy lett volna a sok közül, és ha végzek, nem ezzel akarok foglalkozni(mármint a linux), ezért lett volna jó, ha valaki átsegít a tárgy nehezén.
Így utoljára annyit, a közel 40 emberből, 9-10 embernek lett meg a tárgy, és nem 1 embert ismerek, aki jó volt más tárgyakból és ezt nem tudja teljesíteni.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Az elméleti anyag összesen 591 dia és a tárgy célja:
Linux Professional Institute–Képzésének megfelel
Félév végére önállóan elboldoguljunk a Linux rendszerekkel, be tudjuk állítani.
Dolgozatnál kapunk egy nem beállított virtuális gépet(Oracle VM VirtualBox progin keresztül) és azon kéne dolgozni.Bár már mindegy, jól gondoltam, hogy ez lesz belőle ha írok fórumra.
Azért köszönöm az "ösztönző" szavakat.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz
MacCaine #4230 üzenetére
Az elméleti résszel nincs gond, azt megtanulom
, de az ilyen kérdéssel van gond:
Új felhasználót létrehozunk, akkor a shadow file-ban a 4. mező 999 lesz?
Mi az érték? Hol van az alapérték beállítva?
SSH szerver melyik porton hallgatózik? ...Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
Remélem nem leszek nagyon "leszúrva", de nem tudom, hogy hol kérjek segítséget.
Szóval az iskolában van egy olyan tárgyam, amin Debian linuxot tanulunk, de sajna nekem nem mennek a dolgozatban kiadott feladatok megoldásai, ezért keresnék olyan valakit, aki nagyon ért hozzá és tudna egy-másfél órát segíteni dolgozat írás közben.
Tudom nem szép dolog csalni, de eddig amit felvettem tárgyat meg is tudtam csinálni, ezzel meg nem boldogulok, hiába próbálom megérteni nem sikerül, pedig szükségem lenne arra az 5 kreditre, ami jár érte.
Előre is köszönöm a segítségetHand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Egészséges életmód
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest