- Mozilla Firefox
- OpenWRT topic
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szicsu
őstag
Hi!
Arra van valami lehetőség, hogy egy divet a bongésző ablak jobb sarkába igazítsam?''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
Hi!
Egy diven van több inputboxom egymás alatt ,hogy tudom beállítani a köztük lévő távolságot ?''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
válasz Dj Faustus #262 üzenetére
Hi!
sikerült eljutnom adáig, hogy az ie szépen kinyomttja, od ahova kell a képet, akkorába, amekorába kell.
a firefox nál van egy ki probléma:
a nyomtatási képen minden rendben, csak a nyomaton már a kép nagyon kicsiben jelenik meg, hiába készítek másik képet nagyobra.....
erre van ötlet?''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
válasz Dj Faustus #262 üzenetére
ui: én is a cikk alapján csináltam meg az aktuáli soldalt, csak ott nem volt szó a böngésző beállításáról....
köszi szépen
[Szerkesztve]''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
Hi!
Tudnátok segíteni?
Szeretnék egy oldalt nyomtani.
Az oldalon vagy egy táblázat, melynek van egy háttérképe.
Hogy tudom beállítani az ie-t hogy a a háttérképet is nyomtassa, ill mit kell állítanom css-ben''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
válasz Dj Faustus #237 üzenetére
Köszi...
valahogy ezt a tényt sejtetem.
Lenne egy másik kérdéem :
külső css fájlból szeretném formázni egy táblázatot.
ami nem ment:
border mérete és stylusa
hogy tudom ezt megoldani''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
válasz Dj Faustus #235 üzenetére
Tudom, csak az a gond, hogy ugyan azt az oldalt az ie és a firefox máskép jeleníti meg.....
''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
Na az előbbi kérdést megoldottam, de lenne helyette más
Arra lennék kíváncsi, hogy tudom beállítni, hogy az addo t divnél a bordert a diven kívűl vagy belül vegye fel a böngésző.''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
Hi!
Egy kis kérdésem lenne: Mit rontottam el?
a színek működnek, de az elrendezéssel vannak gondok:(
...
<div id=''alap''>
<div id=''bal''>bal</div>
<div id=''kozep''>kozep</div>
<div id=''jobb''>jobb</div>
</div>
...
a css fájl.
#alap{
background-color: #000000;
width: 750px;
height: 700px;
padding: 0px;
margin: 0px;
text-align: center;
z-index: 1;
}
#bal {
background-color: #ff0000;
float: left;
width: 30px;
z-index: 2;
}
#kozep {
background-color: #00ff00;
width: 640;
}
#jobb {
background-color: #0000ff;
width: 80px;
}''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
válasz paramparya #228 üzenetére
köszike
''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
Hi!
Hogy tudok css-el sortávot állítani?
köszi''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
válasz paramparya #208 üzenetére
köszi szépen, így már robog az egész.....
-
szicsu
őstag
hi!
miért van az, hogy a firefox nem értelemzi az alábbi utasítást?
cursor:hand;
van rá valami megoldás''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
Hi!
hogy tudom azt megcsinálni, hogy van több képem egymás mellett egy sorban, és nem kerülnek szorosan egymás mellé.pedig én azt szeretném.
hogy lehet ezt megoldani?''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
-
szicsu
őstag
hi!
Még lenne egy nagyon egyszerű kérdésem:
van egy div-em és azon van még két div és hogy tudom azt elérni hogy az utóbbi két div ne egymás alatt , hanem egymás mellett legyen''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
Hi!
hogy tudnám egy táblázat cellájában lévő inputboxot és képet visszintesen és függőlegesen középre igazítani?
mod: css-el
köszi
[Szerkesztve]''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest