Új hozzászólás Aktív témák

  • Nimda

    addikt

    válasz Cray Tyler #3043 üzenetére

    Kicsit örültem, hogy felpörgött a topik, de látván a hitvitát, ami lassan átment egyfajta laza egoista arculatba, kicsit csalódtam. Elképzelhető, hogy rosszul jöttek át a dolgok, írásban sajnos nem lehet a reakciókat lefogalmazni.

    Sajnos, vagy nem sajnos ez egy olyan hobbi, ami folyamatos tanulást és tapasztalást igényel. Amiért egyáltalán nem mindegy, hogyan közelítjük, vagy szólítjuk meg a témát, pláne a másik embert.

    Jómagam is tapasztalatlan vagyok, pláne, hogy közel 1 éve nem nyúltam a cucchoz (sajnos ebbe a járvány is erősen besegített), de igyekszem kellő alázattal figyelni a többieket és elővenni a már tanultakat. Sajnos gyorsan felejtek dolgokat, néha muszáj ráfrissítenem az emlékezetemre, hogy ne kövessem el a régi hibákat és tudjam pl. hogyan kell kiszámítani a szükséges dolgokat.

    Nálam "hullámokban" jön, van, mikor egyáltalán nincs gyomrom a csillagászathoz, viszont van, mikor elkap a gépszíj. Ezért nem leszek soha amolyan megszállott és naprakészebb másoknál. És ennek nem is adok hangot.

    Nem szabadna elkövetni olyan hibákat, hogy valaki kihagy a számításból lényeges dolgokat és mantrázza a sajátját és X vs X vita alakuljon ki. Ez egy full kezdőnek nagyon félrevezető információ lehet, főleg annak, aki csak read only. Szerintem nem minden a matematikai képlet, mindenképpen a mögötte lévő tapasztalat is a mérvadó, de itt is minden helyzet függő, ki, mire használja a felszerelését, és ki, hogy lát a szemével.

    Amúgy pont ezért lenne szép és érdekes ez a topik, mert szinte megtalálható minden felhasználói réteg, nem nagyon van két egyforma felszerelés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák