- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Lehet csak nem maradt ki valahogy a hírfolyamból, de van Crysis 3 Remastered.
Kapott RTX-et és DLSS támogatást, más nem változott grafikailag, de nem is kell.
PC max beállításokkal ez ma is kijöhetne. Aki meg techdemozik, annak fiytisz
Jó lenne egy hasonló 10 évig etalon büntető látványú (és ha lehet használjuk már mert a motor tudja a fantasztikus fiizikát...) játék. NEm zavar ha kiadáskor nem megy maxon, 1-2 év múlva fog és hajrá. Igen UE5 mellett - főleg hogy rendre jön ki az újabb verzió ami mind nagy lépéseket tartalmazz, elindultunk egy game készítésén így belemélyedtem - de az egyenlőre sajnos ugyan brutál dolgokat tud és vannak okos megoldások - fények terén az utolsó frissítés hatalmasat lépett előre, de sajna az elődejivel szemben optimalizálatlan ha igazán ki akarjuk használni
Főleg az elsőnél nem értem, hatalmas szabadon bejárható map, fakultatív dönthető "B" terv minden pályán, rambó vagy lopakodás, ki mit szeret. Nem mellesleg korrekt hosszú és változatos gameplay, szerintem csak az techdemozta le akinél nem ment rendesen, nekem sem volt gépem hozzá, mikor lett tátottam a szám
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest