- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Linux kezdőknek
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Windows 10
- VoIP telefonálás
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz favagoJoska #19451 üzenetére
Kep forrasa: Bitcoin Fundamentals: Step by step explanation of a peer-to-peer Bitcoin transaction
A walletem elkuldi az alairt tranzakciomat egy vagy tobb nodenak. Nem erdekel melyiknek, mert nem tud csalni egyik sem. Nem tokmindegy nekem, hogy a walletem sajat vagy nem sajat nodenak kuldi el a tranzakciot? Nem kell megbiznom a nodeban, mert nem tud csalni, keptelen ra. A node fentrol nezve csak egy technikai eszkoz, ami ellenorzi es tovabbitja a tranzakciom, ami igy bekerul majd egy blokkba. (Leegyszerusitve a node egy golyostoll, amivel beirom a tranzakciom a blokklancba=fokonyvbe.) Ha nem kell megbiznom a nodeban, akkor ez az user szemszogebol miert nem trustless?
[szerk] Folytatva a node=golyostoll analogiat: Ha eppen beszaradt a golyostollam, akkor egy masikat hasznalok a rendelkezesre allo 10000-bol. Mikor alairok valamit, nehogymar a tollon muljon, hogy alairom-e... Meg kell biznom a golyostollban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- További aktív témák...