Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Kraken-en Tier 2 verifikálva van. Teszt gyanánt Withdraw-oltam 30 eurót, megérkezett SEPA-n hiba mentesen. Most ugyan ezt szeretném még egyszer megcsinálni, de az alábbi üzenetet kapom:
"This action is not available for tier level 2
Your current funding tier level (2) is insufficient for this functionality. Please further verify your account to increase your tier level and funding limits."Ez most a szokásos Kraken éppen szar, vagy történt valami? Elvileg Tier 2-vel 2.000$ napi és 10.000$ havi limit van Tier 2 esetében, annak meg kb. 2%-át használtam el. Várjak türelemmel és megjavul?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
madpapa
senior tag
Kraken experteket kérdeznék, bár azért sejtem a választ, de hátha. Lényeg hogy eladtam valamit, de sajnos USD-ért. A SEPA-t viszont EUR-ban tudom kezdeményezni, ha jól tudom. Szóval akkor vennem kell valamit először, majd eladni EUR-ért és kezdeményezni a SEPA-t. Ezt gondolom, mert USD/EUR váltás ugye nincs.
-
Because
őstag
van ebben a piacban kapacitás, azt néztem egyik napról a másik 70 000 000 000 dollár áramlott be... és még, hogy az XRP nem lehetne 100$-on
-
bobalazs
nagyúr
Bitcoin prices are soaring (following a disappointing start to the year) after reports that billionaire tech investor Peter Thiel has BTFD in recent months and amassed a massive position in the cryptocurrency.
-
nyogo83
senior tag
Akkor addigra magatol is megoldodik a problema szerintem
Mindegy en mar elkonyveltem igy a mai napos legnagyobb emelkedes profitjat "bukonak", remelem lesz jobb is.
Amugy ez a wallet tiltas egy eleg jo "panic selling blocker" is egyben, csak en nem nagyon vagyok raszorulvaAmugy remlik valami, mintha a haverom is szivott volna az utobbi hetekben a supportjukkal. Legalabb az elso koros auto reply uzeneten mar kieltem a duhomet a valaszban
-
addikt
válasz nyogo83 #2286 üzenetére
3-6 hónap De viccen kívül: nagyon durván kicsesztek egy csomó emberrel (account tiltások), amibe belerogyott a support. Ezeknek az utóbbi 2-3 hétben a nagy részét felgöngyölítették, de nem tudni mekkora most a queue. 2-3 hete tényleg hónapokat kellett várni, volt aki 6-8 hónapja rimánkodott már nekik. Talán ez most javult valamelyest, de azért sok jóra ne számíts.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Nagyobb összeget tegyük fel pár BTC hogy érdemesebb kivenni
/felvenni? OTP-s kártyára csak nem kellene kiutalniInternetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Yutani
nagyúr
-
nyogo83
senior tag
Van valakinek tapasztalata vele, hogy a Bittrex support mennyi ido alat szokott valaszolni?
(Frankon a semmiben ragadt a neom, eddig ugy nez ki lottek a 30%-os profitnak) -
SLYM
veterán
válasz tom120514 #2284 üzenetére
Megvolt már, a cím ugyanaz maradt, de akkor nekifutok még egyszer.
Szerk: Így, hogy előtte nem távolítottam el, a cím megváltozott (most már kettő GameCredits-t látok a coinomin belül), na mindjárt megnézem jó-e.
Szerk2: Siker! Hogy miért nem volt jó az első cím, az egy nyitott kérdés marad.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz BandiT85 #2281 üzenetére
Én rendeltem Bitpay kártyát, kifizettem az árát, majd az adat egyeztetés során elhasalt a dolog. 3 ticket-et nyitottam, 3 különféle emberrel beszéltem. Probléma volt, hogy ékezet van a nevemben, de ha ékezet nélkül írtam, akkor meg nem fogadták el, mondván nem ez van a személyin amit elküldtem nekik. Lenyúltak x dollárral, összesen több óra idővel a semmiért. Nem tudom, hogy csak nekem nem volt szerencsém, de nem ajánlom.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
BandiT85
aktív tag
Bitpay kártyával van valakinek tapasztalata?
Gondolok itt arra, hogy kapsz ugye egy Bitpay Visa kártyát, amire tudsz bitcoint tölteni, és azzal fizetni, úgy mint bármilyen más bankkártyával. Ezzel mondjuk nem lenne rossz dolog elkölteni úgy a coinokat, hogy az nem jelenik meg a forint számládon (ez lenne a lényeg ugye), pl fejlesztésre.
Válaszra nyomtam, nem új hozzászólásra véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Kb. délután kettőkor indítottam SEPA kiutalást kraken-ről és kb.du. ötkor már a számlámon is volt a pénz. Elég gyorsan ment.
-
nyogo83
senior tag
Tegnap esti kezdodo NEO emelkedes hatasara gondoltam bittrex-re beutalok neon walletbol, egy jo kis SL beallitok neki, aztan meglatjuk mi lesz.
Ma delelott mikor lattam, hogy megjobban emelkedik, bekuldtem a depositot.
Eltelt mar vagy 40 perc, 100+ confirm, de a depositnal nyoma sincs, de meg a pending depositnal se.
Vagy 20 perc mulva latom, hogy a wallet offline, automated maintenanceNa most senki nem magyarazza meg nekem, hogy ez nem szandekos. Nemregiben ugyanigy jartam mikor a Cardano megugrott ejszakarol delelottre 20%-ot, de ott hal istennek nem volt gond, mert az bittrex walletben volt.
Igy most maximum bizok benne, hogy amig be nem erkezik az osszeg nem lesz akkora pullback amit vetek lenne kihagyni. -
mepet
addikt
GAME: Ellenőrizd az addresst a blockchain explorerben.
XCZ, CMP: ezek akkor a cryptopia belső hibái, tehát support
NAV: coinomi wallet hibája lesz valszeg, valamiért nem megy az a coin, igazából ezzel jobban jár az ember, mintha csak nem jelenne meg a lóvé a címen (mint a BTG-nél volt anno...). -
Danex
addikt
válasz csaba951 #2270 üzenetére
Coinbase-n EUR-ra. Jövőhét hétfőn váltanék majd ATM-ből ki, szóval valamikor vasárnap váltanék BTC-re, csak most még nem akartam, mert kitudja ,hogy áll majd akkor a BTC, így EUR-ban viszont kizártam magam az árfolyamváltozás kockázata alól. Sajnos ezzel együtt a profit -tól is
Illetve 400-500ETN-em van, de az még aprópénz.
-
Danex
addikt
Tervezem majd kivenni Coinbase-ről a zsetont MrCoin automatánál, ETH-ban volt pénzem, azt most átváltottam ott EUR-ra, mert úgy néztem elég jó az árfolyama, előző hetekhez képest majdnem "maxon".
Jól gondolom, hogy most lenne értelme az EUR -> BTC -re váltani, mondván a BTC meg elég alacsonyan van az előző heti árához képest így akár ott lehetne nyerni egy kicsit, következő 1-2 hétben szeretném meglátogatni az automatát.
-
őstag
Mindenkinek, zöld gyertyákban gazdag új évet kívánok!
Ma reggelre a Tradesatoshi-n eltűnt a 2FA beállításom. Sima név+jelszóval beengedett. Semmi nem tűnt el az accountról, de ez gyanús. Kivettem ma mindent és visszaállítottam a 2FA-t. Valaki más is tapasztalt már ilyet?
If it is not broken then don't fix it!
-
vizimento
senior tag
Valaki talált infót arról, hogy Bittrex-en mikor kapjuk meg az NXT után az IGNIS-t, és mikortól kereskedhető ott?
(Én csak annyit, hogy aki Jan 5-ig nem kapja meg az írjon a supportnak)Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
csaba951
veterán
Az USD és USDT nem ugyanaz! Látom, te is beszívtad! USDT-től próbáld magad inkább távol tartani. Egyszer legyen egy hirtelen BTC esés pánik, az USDT egy milliárd dolláros bukta lesz. És jobba ha a te pénzed nincs benne.
További info: Bitcoin: ebből a Tetherből komoly gond lehet…
-
SLYM
veterán
Találkozott már valaki olyannal, hogy a vásárolt GameCredits coinjaimat nem tudom kiutalni a Coinomi walletemre, mert nem jó neki elvileg a tárca címe. "Invalid GAME address"
Aztán ZCoin(XZC) és CompCoin(CMP) coinokat maintenance miatt szintén nem tudom kiutalni.
Aztán a harmadik érdekesség a NAV Coin (NAV). A Coinomi walletem azt írja, hogy "Mandatory upgrade in progress". Meg se próbáltam inkább kiutalni addig, de napok óta így áll a dolog.
A tőzsde a Cryptopia.
Ötletek, tanácsok? Köszi!
-
benyo513
tag
válasz FanTomasz21 #2247 üzenetére
Ha tradelgetni akarsz, akkor ne vegyél btc-t, mert tőzsdére való átküldéskor egy része elmegy a fee-re. (persze az ethereumnál is csak a btc tranzakciós költségeihez képest a töredéke)
-
szekra
addikt
Hali! Lenne egy kérdésem ami nem világos. Binance-n adott egy altcoin amit veszek BTC-ért, és ugye azt írja nekem, hogy kb. mennyit ér btc-ben ill. USD-ben is. Tehát teljesen mindegy mennyit ér usd-ben az adott altcoinom amit vettem, mivel mindig btc arfolyamahoz igazítja? Tehát ugy változik az ára usd-ben az altcoinomnak ahogy valtozik a btc/usd árfolyam?
-
csaba951
veterán
válasz FanTomasz21 #2250 üzenetére
Akkor vedd meg őket, és 3 évig rá se nézz az árfolyamra! Sok idegeskedéstől kíméled meg majd magad!
-
FanTomasz21
tag
"gondoltam veszek btc és eth is 50-50 ezer ft értékben" ezt szerettem volna írni!
-
csaba951
veterán
>gondoltam veszek btc és bitcoint is
Ezt a részt kifejtenéd bővebben? Csak mert a Bitcoin és BTC ugyanaz.
Meg megírhatnád, hogy milyen időtávra veszed? Meddig akarod megtartani? 1 hónap, 5 év? Nem mindegy!
-
FanTomasz21
tag
köszi srácok. töröltem a bitcoinba váltást, így lett újra eth, majd eth-ból verge-be rögtön meg is kaptam a kívánt mennyiséget, etn-be még nem írta jóvá de majd biztos sikerül.
mi a véleményetek, igazak lehetnek amiről több fórumon is olvastam, miszerint januárban eléggé bezuhanhat a btc árfolyam? coinbase-n gondoltam veszek btc és bitcoint is 50-50 ezer ft értékben de nem tudom tovább várjak e vagy sem, mert relatív most is lent van ahhoz képest ahol volt
-
tom120514
őstag
válasz FanTomasz21 #2243 üzenetére
LTC és DOGE keresztül is tudsz, ráadásul jobban is áll velük szemben.
Never go full retard.
-
Because
őstag
válasz FanTomasz21 #2243 üzenetére
én exchange -> doge alatt látok etn-t és xvg-t is
-
Because
őstag
válasz FanTomasz21 #2241 üzenetére
legközelebb Doge-ban próbáld, BTC fee-je magas és jelenleg minden lassú vele
-
FanTomasz21
tag
Tudnátok abban segíteni, coinbaseről küldtem át cryptopia-ra ethereumot, hogy ott átváltsam bitcoinra, majd abból tudjak vásárolni electroneumot és verge-t . BTC átváltásig elvileg eljutottam de tegnap este óta az open orders fülnél van, és nem íródott jóvá. Estimated BTC és ott ír egy értéket. ez mitől van??
-
nepszter1
addikt
Hali , ha binance-n van 0.99500000 XRP-m hogyan tudnám legegyszerűbben átvinni másik coinba ? Mert nem engedi
Vagy ez örökre bent marad?
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Hush, most nagyon nagyot ugrott, nem tudom bányászta e valaki, ha igen akkor érdemes előkotorni, mégmielőtt visszaesik az ára. [link]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
cuko
aktív tag
Kaptam ma hajnalban egy "Welcome to HitBTC" emailt, de nincs rekollekcióm arról, hogy bármikor regisztráltam volna ide.
Tapasztalt innen valaki hasonlót?(ask@hitbtc.com címről, amúgy legitnek tűnő levél)
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
HitBTC szintén elég szarul néz ki.
-
benyo513
tag
válasz cryptorick #2232 üzenetére
Ahogy DataDash is mondja: buy the hype, sell the news
-
nyogo83
senior tag
válasz csaba951 #2231 üzenetére
Jaja, most azert szemem rajta tartom(nehogy raugorjanak hirtelen aztan nagy pumpa legyen belole) es allitgatom ejszakara/vagy amig offline vagyok a SL-t, ne nyaljak be egy eses.(Sajnos hulye bittrexen csak sima conditional SL van )
Elmeletileg 5 nap mulva lesz valami bejelentes, sokan raizgultak, egy ideje azert pangas volt a dec 14.-15.-i nagy ugras utan. -
htc07
addikt
válasz cryptorick #2227 üzenetére
két dologba nem fektetnék: BCH és ripple - persze ha nagyon hullámzik az árfolyam, lehet vele játszani.
-
sgx
tag
Coinbase-ről gdax-re btc-t és eur-t is lehet átvezetni 'szinte' ingyen?
Köszi
-
cryptorick
újonc
Sziasztok,
Bitcoin cashbe szerintetek érdemes lenne most tenni?
Nagyon nem tetszik ez a bitcoin árfolyam, gondolkodom rajta hogy nagyrészét fiatba vagy nagyobb altokba rakom[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Van most valami pletyka valamelyik coinnál elejtve, amibe érdemes lehet tenni? Bitcoin eléggé mászik lefelé, jó lenne valamibe kimenteni/átvészelni az esést. A ZCL tipp 1 hete eléggé bevált.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Danex
addikt
-
nepszter1
addikt
Najó ez nem igazán akar össze jönni . Töltöttem fel ETH-t coinbasere utána megprobáltam kiutalni binance-re kiválasztottam hogy POE alt coinra mekkora összeg és ma meg megjelent binance-n hogy ennyi ETH-m van mit rontottam el ?
-
kentucky
őstag
Megbántam, hogy nem vettem ripple-t 0,9-ért, most meg már nem merek beszállni.
-
nyogo83
senior tag
válasz csaba951 #2215 üzenetére
"Szerintem már nagyon forró a pite! Kizárt dolog, hogy ebbe most pénzt tegyek!"
En mar tegnap este 1,9 korul is igy ereztem, most hogy boven 2,4 korul jar meg meginkabb. Aztan lehet megszalad 3-ig. Mindenesetre en gyanus szemmel nezem, hogy napok ota nagyon minimalis ingadozassal csak emelkedik.
Inkabb 270sat-on vettem Cardanot par napja. Igaz ahhoz jol jonne egy kis BTC emelkedes is majd, de egyelore nem rossz. -
csaba951
veterán
Percentage of Total Market Capitalization (Dominance)
Az 1 éves grafikont megnézve nekem inkább már túlértékeltnek tűnik. Szerintem már nagyobb az esélye egy esésnek, mint a további növekedésnek. Ugyanakkor a következő pár napban még akár emelkedhet is. De már nagyon közel lehetünk a csúcshoz. Szerintem.#2214 Yany
Szerintem már nagyon forró a pite! Kizárt dolog, hogy ebbe most pénzt tegyek!Fura, de a fenti grafikont elnézve, most a BTC relatíve alulértékeltnek tűnik a többi criptoval szemben. Vagy egy BTC emelkedésnek "kellene" jönnie vagy egy altcon->BTC tőkeátcsoportosításnak. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Hogyha a coinbase nem fogadja el a pénztárcám kódját akkor mivan ?
XRP és a XVG nál nem fogadja el .
[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
válasz nepszter1 #2208 üzenetére
Coinbase saját appal nem megy? Redditen azt írták leggyorsabb/egyszerűbbnek.
Persze, ha megvan már a Coinbase-es verifikációd, akkor továbbra is tudsz ott váltani és onnan withdraw-olni a Binance-es deposit addressedre, nem tudom, mekkora összegről van szó és mekkora költsége lenne ennek, de lehet megéri az inkább a vérnyomásod érdekében (illetve elkerülendő, hogy mondjuk szélsőséges esetben emiatt csak x nappal később jusson el a pénz Binance-ra és közben a vásárolni kívánt coin ára az egekbe is szökhet).
-
törölt tag
Szerinted? Év elején (jan. 3) ez volt a helyzet:
Lehet hogy nem ennyit és lehet hogy csak hónapok múlva (mint ahogy most is elég sokáig volt $0.2 körül), de biztosan emelkedni fog még, hacsak be nem dől az egész cryptopiac (ami egyre kevésbé valószínű). Főleg hogy a fiathoz képest még mindig elhanyagolható mértékű a jelenléte.
-
Yutani
nagyúr
válasz Patry0t #2203 üzenetére
Ripple ár előrejelzésre maximum 2 dollárt mondtak korábban, visszaszámolva a market kapitalizációból. Kíváncsi vagyok, ez mennyire jön be, azaz megáll-e 2 USD körül, vagy megy tovább felfelé?
Egyébként jó a Ripple, perceken belül megvan a két exchange közötti "átutalás" vele.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
cuko
aktív tag
válasz nepszter1 #2197 üzenetére
A feltöltött pénzt még Coinbase-n át kell váltsd valamibe, amit át tudsz küldeni Binancere és amiből ott tudsz majd altot venni (ETH/BTC).
Emellett Binancen érdemes venned egy kevés BNB-t és kipipálni, hogy abból fizesd a feeket.Illetve itt azt írják, hogy Coinbase -> GDAX -> Binance ingyen tudod átvinni a pénzt, szóval én így csinálnám a helyedben.
("If you want to save a little money, move your funds from coinbase to GDAX (owned by coinbase, same login) and send from there for no fees.")
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla