- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bzzz
senior tag
Nekem a régi leveleket nem engedi törölni(vagyis igen, de aztán újra belépve mindig megjelennek).Na majd ezek is menek 04.12.-én levesbe
-
garga01
őstag
Na több napja próbáltam törölni a fiókom, azt se engedi mostmár
Akkor majd kitörlik, ha látják h nem fiztek.
-
libellula
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #143 üzenetére
Hát akkor nem tudom mi lehetett a baj, nekem a POP felhasználónévbe eleve bent volt a felhasználónevem és végigment a folyamat.
-
válasz
libellula #142 üzenetére
Beírtam mindent (az üres mezőkbe is) és nekem csak ennyire működött...
Na mind1, már kifelé megyek a dzsuvából, kézzel még nagyjából 2-4óra és lent van minden, aztán agyő...
-
libellula
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #141 üzenetére
Én gmailbe költöztettem, szépen végigvisz a folyamaton, levelek importálása menüpontban. Ott először meg kell adni az emailcímet ahonnan áttelepítenéd, majd a jelszót. Azon az oldalon már alapból POP szervernek meg van adva: mail.citromail.hu , ezzel nem működik!!!!! Ezt írd át pop3.citromail.hu-ra (erre a citromail mappáknál találtam rá), a többi paramétert hagyd változatlanul és működni fog!!!
-
válasz
libellula #140 üzenetére
Örülj neki, nekem a telexes verzióval meg se makkant - de sztem ez is változó kinél hogy sikerül...
Amikor elsőnek próbáltam és befuccsolt vagy 5x, nem álltam le kísérletezni semmivel. Inkább letettem róla és lenyomtam kézzel gépre. A többsége annyira nem fontos levél, inkább csak arra kell, hogy ha valami link alak betalál újra, akkor is felismerjem ha a kézjegyéből nem tudom, legalább a címe meglegyen...
-
libellula
csendes tag
válasz
SchumiBácsi #138 üzenetére
Végül a kimenő levelek sorsa is megoldódott, a citromail telefonos applikációjában egyesével át tudtam tenni a leveleket a beérkezőbe (a webes verzióban ilyen lehetőséget nem találtam) és onnan már áttöltötte az új címre (és áttettem másik mappába) Igaz, ebben az esetben a bejövő leveleknél a feladónál a saját nevem jelenik meg, de legalább megmaradt a levelek eredeti dátuma, míg ha egyesével küldözgettem volna, akkor minden a mai dátummal jelent volna meg. Egyébként meglepően egyszerű volt a költöztetés, hozzá nem értőként bonyolultabbra számítottam
-
libellula
csendes tag
POP3, be tudtam pipálni, hogy megmaradjon-e az eredeti helyen is. Végül a kimenő levelek sorsa is megoldódott, a citromail telefonos applikációjában egyesével át tudtam tenni a leveleket a beérkezőbe (a webes verzióban ilyen lehetőséget nem találtam) és onnan már áttöltötte az új címre.
-
válasz
libellula #136 üzenetére
Egy kis időd még van lementeni őket...
Vagy az nem tudom mennyire pálya, ha továbbküldözgeted az új mailbe ami gondolom gmail, aztán ott átrakod a beérkezőből a küldött mappába. Emlékeim szerint lehet.
Nekem amúgy semmit se csinált a telexes módszer, ezért kézzel egyesével gépre le. Egyik fiók már üres, most csinálom a másikat, még ezt a napot elviszi, aztán holnap örömmel beletenyerelek a törlésbe
Éjjel átlőttem az összes regisztrációmat ami még citromon volt, pár oldal érdekesen gondolja, mert nem lehet - az van ami regisztrációkor be lett írva és kész, úgyhogy ez supportos megoldás...
Sztem most még emelkedik a forgalma a citromnak mert kezd lassulni, az éjjel gyorsabb volt...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
libellula #136 üzenetére
IMAP volt vagy POP3?
A citromailen megmaradtak az eredetiek?A kimenőst már passzolom, az akkor nekem nem volt prioritás... Talán a thunderbirdes megoldás... bár ha ugyanaz a protooll akkor nem gondolom, hogy más lenne az eredmény!
Ha más nem, akkor most neked át kell nézegetni a kimenőket, és egyesével lementegetni azt ami tényleg fotos infós... -
libellula
csendes tag
Sikeres volt a költöztetés, viszont csak a beérkező mappában lévő leveleket töltötte le. A kimenőben is van pár száz email, de azokat nem töltötte át a gmailbe. Sajnos a citromailben nincs lehetőség áthelyezni a kimenő leveleket a beérkező mappába, eszerint azok a kimenő levelek véglegesen el fognak veszni, vagy van valamilyen lehetőség azokat is átköltöztetni?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
libellula #127 üzenetére
Én azt használnám, ami hagyja a szerón az eredetit... mert akkor már amíg probálkozom nem egypéldány-okkal teszem. A mappázósdit "lehet"-re mondom! Azt hiszem mikor később rápróbáltam thunderbird leszedni, akkor volt valami nem-megjelenési galiba azzel.
De mondom: én freemailről próbálkoztam, és emellett nem tudom, hogy melyik szabvány elem me mi. Ezért ajánlottam a próba account létrehozását! -
prsq
aktív tag
-
jotzo01
tag
Próbálom beállítani a Thunderbird-öt, de csak a "Jelszó ellenőrzése" pörög jó ideje. Gondolom, ez nem normális. A jelszó jó, elronthattam valamit?
-
prsq
aktív tag
Én annak idején többet is csináltam, amikor a Mailbox-ról költöztem.
A részletekre sajnos nem emlékszem, Portable Thunderbirdöt állítotttam be a mailboxos fiókra*, letöltöttem a leveleket, rendezgettem, majd felvettem a Gmail-es fiókot a Thunderbirdbe (ahol előzetesen engedélyeztem az imap-ot), és szépen "áthúzogattam" a mailboxos mappákat a Gmailes fiókban létrehozott mappába.
* mindegy, hogy imap, vagy pop3, ha utóbbi, akor úgy legyen beálítva, hogy ne törlődjenek a szerverről a levelek.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
libellula #125 üzenetére
Freemaillel és régen csináltam hasonlót, de addig is gondolkodónak:
-Ha vannak mappáid lehet, hogy nem mappákba rendezve fognak megjelenni.
-Az emailek rendszerszinten tartalmazzák a küldőt, címzettet, és a küldési időket (értsd, ez emailenként bele van égetve az adott emailbe). Ha nem "továbbitás"-ként van továbbküldve, hanem POP3/IMAP szinten leszívva, akkor ezen az adatok nem változnak, ezekre fogsz majd tudni szűrni később.
(Azért múlt idő, mert egyik napról a másikra a gmail aztmondta, hogy nincs hely -mikor még volt 9 giga hátra- és leállt vele, több éve.)Ha más nem -és még elérhető fizetés nélkül, és nagyon sürgető- akkor csinálhatsz egy friss citromail-t, és rápróbálhatsz miután küldtél teszt emaileket rá, hogy miként megy át gmailre. De remélhetőleg lesz valaki aki leírja szépen
Addig is kezd el összeszedni az accountjaidat, és ha eddig nem volt, akkor jelszókezelő-be vezetve kezdj áttérni az új emailcímedre, mert az -pöppet nagyobb prioritású! ( A fenti imap/pop3 átszívás úgy is háttérfolyamat ha be lett állítva!)
-
libellula
csendes tag
Valaki – aki már konkrétan végigcsinálta ezt a procedúrát - leírná „szájbarágósan” lépésről lépésre hogy tudom PC-n a levelezésemet a citromailről átköltöztetni a gmailbe? Hogy kezdjek neki? Hol, mit kell bejelölnöm a folyamat során? Egy ilyen költöztetésnél az összes levél átkerül? (beérkezett/elküldött és a mappák is?) Az átköltöztetett mailek az eredeti érkezési/küldési időponttal kerülnek át, vagy ömlesztve többszáz levél az aznapi dátummal? Feladóként a citromailes címem jelenik meg az összes levélhez vagy az eredeti feladóé? Bocs ha nagyon bénák a kérdéseim, de sosem csináltam ilyent, ezért nem tudom hogy működik.
-
prsq
aktív tag
-
prsq
aktív tag
-
-
lanszelot
addikt
-
ledgeri
nagyúr
Na már azért nem mennék oda, mert policy szerint 12 hónap után újra használhatóak a nem fent tartott emailcímek...
Nagyjából ugyanígy lehet például Protonmailbe is átköltözni, vagy az olyan asztali kliensekbe, mint a Thunderbird vagy az Outlook. ez meg egy telex szintű médiától furi írás... -
janakbacsi
őstag
hol/hogyan kell engedélyezni a citromailben a pop3/imap elérést?
-
ledgeri
nagyúr
Már megörültem, hogy hamarosan a freemail is ilyen lesz... Aztán láttam, hogy már rég nem egy kalap alatt vannak... (Ez lett vona egy jó külső indok rávenni magam a mail-selejtezésre, végre...)
-
prsq
aktív tag
-
lanszelot
addikt
Engem is ez érdekelne.
Melyik email legyen helyette.
70+ szüleimnek kellene magyar nyelvű email.
Gmail a telefonjuk, az nem jó, outlook a laptopjuk, az se jó.
Freemail sose volt jó. És ott is átalakulások vannak, nem akarok fél év múlva megint váltani.
Nem igazán találok normális magyar nyelvű email szolgáltatót.
Fontos, hogy egyszerű felület legyen, mert 70+ nak kell.Ui: lehet iCloud Mail jó lenne.
-
holex91
csendes tag
Kíváncsi vagyok ki fizetne ezért a csodáért.
-
Bzzz
senior tag
Üdv mindenki! Ki hova megy helyette?
-
kl122
tag
Február végén gyökeresen átalakul az egykor a Centrál Médiacsoport tulajdonában álló, most norvég kezekben lévő Citromail e-mail szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest