-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz István Bp #10639 üzenetére
Szia!
Én innen szoktam kibányászni a fájlokat:
c:\VTRoot\HarddiskVolume4\
A Volume4-ben a szám helyén más is állhat. Ha már többször is futott virtuálisan valami, akkor több "Volume" mappa is lehet. Ha ki akarod takarítani a virtuális mappákat, a programablakban a "Feladatok"-ra katt (a fekete sáv elején), aztán az "Elszigetelő feladatok" fülön, ott pedig az "Elszigetelő újraindítása" kell. Ez a teljes tartalmával együtt törli az összes Volume könyvtárat, szóval előtte ments ki belőle minden fontosat.Azért furcsa, hogy ráugrik a Photoshopra. Lehet, hogy tényleg lakik benne valami?
Elvileg meg lehet adni kivételeket, de úgy vettem észre, hogy ennek ellenére virtuális környezetbe rakja azokat a dolgokat, ha olyan kedve van. Ezt csak a programablakban mutatja, nem jelez. Ilyenkor ideiglenesen ki szoktam kapcsolni az Auto-elszigetelőt, majd megint elindítom az adott programot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest