- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
István Bp #10639 üzenetére
Szia!
Én innen szoktam kibányászni a fájlokat:
c:\VTRoot\HarddiskVolume4\
A Volume4-ben a szám helyén más is állhat. Ha már többször is futott virtuálisan valami, akkor több "Volume" mappa is lehet. Ha ki akarod takarítani a virtuális mappákat, a programablakban a "Feladatok"-ra katt (a fekete sáv elején), aztán az "Elszigetelő feladatok" fülön, ott pedig az "Elszigetelő újraindítása" kell. Ez a teljes tartalmával együtt törli az összes Volume könyvtárat, szóval előtte ments ki belőle minden fontosat.Azért furcsa, hogy ráugrik a Photoshopra. Lehet, hogy tényleg lakik benne valami?
Elvileg meg lehet adni kivételeket, de úgy vettem észre, hogy ennek ellenére virtuális környezetbe rakja azokat a dolgokat, ha olyan kedve van. Ezt csak a programablakban mutatja, nem jelez. Ilyenkor ideiglenesen ki szoktam kapcsolni az Auto-elszigetelőt, majd megint elindítom az adott programot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest