Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Füly
aktív tag
Ment egy mial vfo
'' 'Cause money makes the world go 'round and the panties drop.'' -- Warren G
-
Safranek
aktív tag
Van ilyenem 2 is. egyik szinte éjjel - nappal megy ( 7 hónapos) másik meg amd-s masinát látja el kakaóval.Nagyon halk, megbízható. Ja , és sok helyen , sok féle garanciát adnak (1- x évig)
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
Füly
aktív tag
Hello nekem van egy 10ért adom 4hónapos,1ébként baró nagyon én csak azért adom el mert nem tudok mellette aludni(igaz elég kicsi a szobám),mások szerint nem hangos,szal ha kell vkinek az szoljon.budapesten bárhol talizhatunk
'' 'Cause money makes the world go 'round and the panties drop.'' -- Warren G
-
Joltee
aktív tag
Köszi a hozzászólásokat! Asszem akkor eldőlt, Chieftec lesz a dologból! :D
Kérem kapcsojja ki...:DDD :DDDChuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
neduddki
nagyúr
HI!
Gyarilag nalam is ez volt a dragonban, asztan lecserelodott egy 420-asra a 360-as meg azota fojjamtos uzemukent mukodik, mindenfele gond nelkul /ami ismerve a hejj elotortenete igencsak dicseretes!!!:)))/
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Hequila
őstag
Nekem ilyen tápom van, és észrevétlenül végti a dolgát. Nagyon halk és stabil feszültségeket ad. Bár szerintem már volt topic, amiben erről a tápról volt szó.
Ha nem miniATX-es házad van, akkor biztosan befér.''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
Mino
csendes tag
Hi!
Nemrég 17ér vettem házzal együtt Chieftec tápot, 300as de a lenti konfig tökéletesen megy rajta...
Szerintem belefér minden szabvány házba!
MinoJátszik valaki a Daggerspine-on???
-
Joltee
aktív tag
Hi!
Kinéztem magamnak egy Chieftec HPC-360-202 tápot. :) (kb. 14e bruttó körül)
Ha vkinek van ilyen tápegysége légyszi írja le a tapasztalatait róla, illetve ha vki tud ebben a kategóriában jobbat (halk, megbízható), ilyen áron persze, az is írjon!
És még 1 kérdés: ezt a tápot be lehet tenni bármilyen ATX házba? (úgyértem fizikailag...) :F
JolteeChuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
Aktív témák
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- BESZÁMÍTÁS! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest