Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #10090 üzenetére

    Nem a haszon szem előtt tartása a baj, hanem hogy ez MINDIG magasabb rendű szempont a felhasználó kiszolgálásánál. De még ez sem lenne igazán baj, ha nem folyton azt szajkóznák, hogy mennyire támogatják a felhasználót, és az ő érdekében fejlesztenek. Itt az a lényeg, hogy statisztikailag olyan kevesen vannak a régi ATI-tulajok, hogy az ő elvesztésük lényegtelen a profit szempontjából (a hőzöngésük sem piac-befolyásoló tényező), ezért a támogatásukra nem fordítanak erőforrást.

    Ha hiányzik egy meghajtóból vmelyik hardvernek a támogatása, az szerintem hiba. Ha a HD5850-ed nem indulna el a 10.7-tel, te vajon azt minek neveznéd? Márpedig a jelek szerint előbb-utóbb nem fog. De ez számodra nem hiba, hiszen te nyilván addigra lecseréled a kártyádat, aki viszont nem tud újabbat venni, annak számára pár év múlva komoly hiba lesz. :R

    Thrawn: Nem csapvizet használtak, elhiheted. Te pedig szíveskedjél normális hangnemben szólni, ha valami nem tetszik. :(( Úgy is kijavíthatsz. Ettől függetlenül az ismerőseim tapasztalatai nem fognak megváltozni.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák