Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #10079 üzenetére

    A támogatás hiánya messze nem driver és telepítőhiba, hanem egy döntés következménye. De ha úgy látod, hogy ez egy szoftveres probléma, akkor azt is elfogadom. Talán az olvasók is látják, hogy ez is mennyire a tényekre alapozó elemzés.

    A gyártó addig támogatja a hardvert, ameddig akarja. Ez a saját döntésük. Ezért el lehet ítélni őket, de azt közel sem lehet mondani, hogy szoftveres probléma lenne.

    Miért rontották volna el a a támogatást. A hiba az az, amikor van támogatás, de nem települ a driver. Amikor nincs támogatás és nem települ a driver, az egy döntés része. Alapvetően jól is működik a meghajtó, hiszen nem települ, vagyis azt csinálja, amit az AMD elvárt tőle.

    Nem tudom, hogy a fórumtárs mivel tölti az idejét, de nem is minősítem, mert az nem lenne tényszerű. Én nem szoktam vádakat felhozni bizonyíték nélkül. Másnak is ezt javaslom, de ezt nem szükséges betartani. :)
    Most azon a problémán mit akarsz megoldani, hogy nincs támogatás? Ez nem probléma, hanem tény, és akárhogy erőlködik nem lesz támogatás. Az egyetlen megoldás a Vista egy friss szervízcsomaggal, amire még van támogatás. Én így tudok segíteni, mert feleslegesnek érzem, hogy olyan operációs rendszerre telepítsen drivert, amin nem is tesztelték azt.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák