Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Nézd, kezd ez a vita teljesen meddővé válni. Olyan dolgokat próbálsz az én gondolataimként megfogalmazni, amit én nem írtam le. Én leírtam az eset kapcsán a véleményemet, ebben pontosan leírom mit miként értek. Nem fontos vele egyetérteni.
A 300D-s példád ugyanúgy nem jó analógia, mint az autós sem volt az. Nem mindegy ugyanis, hogy egy szériából mondjuk 10% megy tönkre ugyanazzal a hibával (pl. 300D), vagy mondjuk 80% (hibás ccd sorozatok). A félreértés elkerülése végett: a fenti számokat csak a szemléltetés kedvéért írom, semmi közük a valósághoz (mielőtt ez is ki lenne forgatva).Egyébként nincs rá szükségem, hogy bármiben is igazam legyen. Én csak a saját véleményemet írom le, mint ahogy korábban is utaltam rá. Ez lehet igaz is, de az is lehet, hogy nem az. Az a szép az életben, hogy nem vagyunk egyformák. Mindenki másképp látja a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest