- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Nyugalom srácok fél év és itt az új rész. Lehet fizetni újra és lesz jobb esetben, kezdésre újra 9 alap map, lehet várni a frissítést, a halasztást, az sbmm-t, a csalókat stb...
PS5
-
Deck
titán
Rengeteg régebbi multis map-nak alapnak kéne lennie mikor jön az új rész. Ehelyett van 10 és kapunk 1 év alatt még 10-et max, aminek a fele legalább senkit se érdekel... Persze még egy Shipment, Shoothouse sincs egyből és örülni kell annak, hogy egyáltalán beteszik frissítéssel. Mintha, ez valami nagy szám lenne. Persze ez mellé mehet a full price ár minden évbe és kezdődik elölről az egész. (szerintem egyből megvan nekik az összes multiplayer map de nem adják egybe oda) Igen, lehet most 2 évente lesz új kiadás de akkor meg lesz fizetős dlc. A sztori mód sose érdekelt engem, se a Warzone. És mégis fizessek full price árat a sima multiplayerért és a pár map-ért...
Már réges rég ingyenesnek kéne lennie a játéknak és fizetős skinekkel stb fenntartania magát. De megértem őket elnézve mennyien veszik meg így is minden évben. $$$PS5
-
Deck
titán
Nem is tudtam, hogy ilyen mint a "foot pedal" létezik és mire lehet használni.
PS5
-
Deck
titán
Van valakinek tapasztalata a TPS módról? Tehát lehet csak így játszani mindent?
Nagyon megtetszett ez alapján: [link]PS5
-
Deck
titán
2 "új" map. Shipment, Shoot House. Amiknek alapnak kellett volna lennie, nem ám, hogy a Season 1be... Továbbra is szarnak a multiplayer részre és kíváncsian figyelem a fejleményeket ezzel kapcsolatban. Egyszerűen olyan szegényes ez 27k-ért, hogy nem igaz. Ez kritika és nem nyafogás mint a "aki lelő engem csaló" és az "aim assist=aimbot" baromság
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz KaitouP #3948 üzenetére
Vegyesek az érzéseim... Nem jön új COD de jön full áron egy kiegészítő. Szóval akkor azért van/lesz kevés map, hogy megvegyük? Engem akit nem érdekel se a story se a warzone része a dolognak csak a multiplayer része, elég csalódott vagyok jelenleg. 27k + 27k és jobb esetben lesz 20-30 map amin futkozhatok?
Persze lehet, hogy kapunk addig sok multiplayer map-ot és a kiegészítőbe is lesz vagy 50. Aztán felébredsz...
Igazából megússzák a fejlesztésbe ölt időt, pénzt de mégis full áron fogják adni. Nekik ez jó biznisz az biztosPS5
-
Deck
titán
válasz zozika84 #3651 üzenetére
Nekem a legnagyobb bajom a túl kevés multiplayer map. Mennyi van 10? Miért, nem tudnak megjelenésre összerakni legalább 20-at és minden seasonbe jöhetne 3-4 legalább. Ez mellett meg a mapok legtöbbje mindig trash... A hülye Warzone miatt meg elhanyagolják a multiplayert.
PS5
-
Deck
titán
válasz zozika84 #3604 üzenetére
Akkor is menne a panaszkodás más miatt ne aggódj. Hisz itt mindenki vérprofi és ha lelővi valaki az tuti csal. De, hogy egy kontrolleres jobb lenne és lelővi? Ilyen nincs, az egó nem engedi. Csalás, aimbot és minden is!
Egy magyar cod streambe is ez volt a kifogás tegnap, hogy az aim assist, a streamsnipe stb. Állandó rinya, kifogás...
PS5
-
Deck
titán
Láttam Twich-en valakinek már 29 fegyvere Gold.
Ennyire lehet haladni vele? MW, Vanguard-ba tuti nem lehetett ennyire...PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz markknight #1238 üzenetére
Mi ez a gyűlölet a Vanguard miatt? A CW sokkal szarabb volt. A Vanguard csak 2.VH-s skin-t kapott és amíg nyomtam jól szórakoztam.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Nekem érzésre a sima MW jobban adja. Lehet egyedül vagyok vele
PS5
-
Deck
titán
Nadia: [link]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Szólánc.
- Horgász topik
- Drón topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM