- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Mesterséges intelligencia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
-
IT café
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Már 3k-ért dobálják a gémet.[link]
(ha vkit éredekelne
) Kár, hogy most, amikor már nem játszok vele.
(#3989) Sirandrish: lol
-
sziryboy
csendes tag
Kivág a server evvel a hibaüzenettel: PunkBuster must be Enabled before joining this server.
PunkBuster can be Enabled/Disabled in the Multiplayer Options menu. Visit www.evenbalance.com for PunkBuster support.
Hol tudom bekapcsolni a PunkBustert? A "Többjátékos Mód Beállítások" alatt hiányzik, a Punkbuster be/ki lehetőség. CoD 1.3-as patch van fent.
Mit tegyek? Előre is köszönöm a segítséget! -
Neró
őstag
válasz
Sirandrish #3994 üzenetére
De most már beszéljünk vidámabb,jobb témáról.
Cod 2? -
Neró
őstag
válasz
Sirandrish #3992 üzenetére
Jó focista volt!
-
Neró
őstag
válasz
Sirandrish #3989 üzenetére
Ki volt a példakép a fociban?
-
chungee
addikt
válasz
Sirandrish #3962 üzenetére
A 4-el mi is próbáltuk, de nem megy
Marad a 2
-
Bencus88
nagyúr
lol
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #3984 üzenetére
Benned elveszett egy jó photosopp-os jó méllyen
-
Sirandrish
legenda
ezt kapd ki
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #3981 üzenetére
Ez sokkal jobb
-
Bencus88
nagyúr
no comment -
danithe
tag
=) ha mindent lenyomok min-re a grafon van 200 fps-em de ha j akko300 fps-em is van
Tegnap szorakoztam és sikerült
-
szabozeee
aktív tag
Hi!
Az egyik havernal van egy kis gondja, folyamatosan kivágja a szerver, ha valaki tud segyteni azt megköszönném.
[ezt irja ki mielőtt kivágja]
-
pityeszka
őstag
Feladom!Xp reinstall,game reinstall 2x,több driver kipróbálva!!Negatív,betöltésnél reccs én meg nem fogok mindíg resetelgetni
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #3965 üzenetére
Fogalmam sincs
-
pityeszka
őstag
Olvastam máshol,hogy elég sokaknak van problémája ezzel a betöltés dologgal új gépeknél,tehát már tudom,hogy nem a gépem rossz legalább.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #3962 üzenetére
Én pont ma raktam fel a programot
Anyira nem értek hozzá csinálni kell egy szobát a haverod rácsatlakozik és kész is mehet a lan
-
Sirandrish
legenda
halika!
aki játszott már hamachin leirná ilyen faja kis szájbarágós módszerrel (mondjuk a hamacsi telepitésétől kezdve) hogy hogyan kell ugy tolni?havernak most lett nete de a 4 nem megy neki igy marad a 2
Mester pl te
de bárki leirhatja..nagyon hálás lennék
-
Blaise
veterán
üdv !
Mi a különbség a sim Cod2 és a Cod2 Game of the Year kiadás között ? Mit adnak hozzá extrának ? Megér +1e Ft-ot ?
-
pityeszka
őstag
Mióta újraraktam a rendszert azóta nem megy rendesen a játék.Lenyomunk egy pályát a következőt már nem tölti be.Találkozott már valaki ilyesmivel??Van megoldás??
üdv
-
törölt tag
Hy!
Nálunk is az egyik srácnak 30-40pingje volt.Aztán állítolag szolgáltatot cserélt és azota nem ud játszani mert egy lépés kb fél pálya neki.Majd a szolgáltatonak jelezte a hibát azok meg azt üzenték vissza rakja ujra a szgépét és lám megjavult a gépe.
-
Pubszon
veterán
Nekem 1,4/256-os a netem és 45-50 szokott lenni a pingem, de viszont CoD4-ben már 65 körül van.
-
Bencus88
nagyúr
Most fogom kivinni a cod2-őt vagy a gépet és felgyújtom.Nem hiszem el fellépek egy szerverre jaj de jó 40 50-es ping.Eltelik egy kis idő néha felmegy 100-ra aztán ugrál 600 700-on és baromira idegesíííííííít
Le fogom töröli a francba ha csak nincs valami megoldás.
-
Neró
őstag
Nem azon van a hangsúj,hogy hibaüzenetet ír ki.
Hanem azon,hogy ledobja a szerverről.
Ami érthető mert tört a játék.
Így nem tud felmenni egyik serverre sem csak a tört szerverekre.
Erre van egy program és ha ezt felrakod akkor felenged midegyik szerverre.
A progi nevét már elküldtem neki pü-ben. -
gergosz86
csendes tag
Sziasztok!
Nincs eredeti CoD2-m, de szeretnék szervert csinálni amit látnak a koliban a többiek, ez lehetsége, meg nem tudom hogy hol tudok ip alapján csatlakozni szerverhez. Tudtok nekem segíteeni, előre is köszi -
Pubszon
veterán
Vhogy be lehet állítani hogy QUAD CORE-ból ne csak 1 magot használjon a játék?
Ez is elég de azért jó lenne ha a többit is kihasználná, legalább kettőt. -
VW_Beetle
tag
Köbö két napja ujratetten a játékot mondvám megnézem COD4 vs COD2 na akkor képzeljétek azt el hogy oköbö én 341 órányit játszottam a aCOD2-vel már eléggé jó voltam most meg néztem hogy mit csinálok ugyhogy visszaszokni már tuti nemtudok majd
-
rolko
őstag
HELP!!
Az lenne a nagy problémám hogy, feltettem a Vistát, a CoD2-őt is, alkalmaztam hogy XP-n menjen, el is indul, felmegyek egy szeróra ( mind1 milyen ) és kb 20 másodpercen belül kidob a PB
valami ötlet?
-
Neró
őstag
válasz
cucmalajmc #3909 üzenetére
10 évet?
-
cucmalajmc
tag
válasz
farkasember #3897 üzenetére
valószínű akkor az a baj,hogy túl gyors a gép a COD2-höz. várj még 10 évet és akkor jó lesz a procid az aktuális játékokhoz.
-
Boci_83
őstag
válasz
farkasember #3897 üzenetére
Kétszász gigaherzes géped van...??
Azta k...va!
-
Ha már itt vagyok a COD totyikban megkérdem: Új gépem lesz, giga p35-ds3, core 2 duo E6750 2giga ram! Be kell valamit írni a conzolba hogy ezeket kihasználja? Vagyis kell tudatni a játékkal hogy 2magos a proci?
-
válasz
#00809728 #3902 üzenetére
Hát igen, sajnos van ilyen
Egyébként Cod2ben elég nagy hátrány hogyha felmész egy sima pub szeróra játszani, és nem vagy túl jó, kvázi nem túl jó a statod lámáznak! Meg jellemző az is ha éppen jó vagy, és nem csalsz akkor is irják hogy "Kapcsold ki a WH-t hülyegyerek" stb. Ugyanakkor ha egy másik ember feltűnően csítel és szólsz neki, megint jön a nézmá a Statodra hülyegyerek
(ezt jól megaszontam)Kis filozófia
-
törölt tag
Hy!
Ma egy élménnyel gazdagodtam+csalodtam a barátaimban is.
Felhívtak a Densos szerverre mert elég jókat szoktak nyomni.Gondoltam felnézek és hát rosszul tettem.
Azt láttam egeres pályán nyomják és az Amcsikat beszoritották egy helyre azaz ott éledtek ujra és mérget+gránátot dobnak rájuk.
3-4 Németnek kb 168:2 átlaga volt a tőbbieknek 12-14 közt igazából ők távolról szemlélték csak a körülményeket és nem kaptak az Amcsikból.Lényeg,hogy aki a szervert igazgatja elől járt ebben a barbár tettben és mészárolta őket rendesen. 20perc egy menet és 12 percig ez ment csak.Írtam is a srácnak ez sportszerütlen és igazából nem méltó a cod2-hőz.
Mire ő-kelett neki mert ,hogy jó legyen a statja
én meg-legalább jól fogsz tudni aludni vazzeg.... -
Pubszon
veterán
Ez a /r_multigpu 1 parancs nem a több videokártyára vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ 680M 2GB
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest