Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz DanielLong #731 üzenetére
Én régen azt szerettem ebbe, hogy volt millió küldetés, az alap pályákon rengeteg ember, ha elértél bizonyos szinteket ami manaspág már 0, tök nagy dolognak számított.
100 szor annyi időt bele lehetett ölni a játékba és még mindig tök új dolgok voltak benne.
Tök nagy dolog volt, hogy felértél egy új pályára.
Én 2008 ba kedztem ezt a játékot, de már képtelen lennék játszani vele, 3-4 éve játszottam vele kicsit, de már alig-alig hasonlított arra, ami régen volt.Konkréten amibe beleölt az ember sok 100 órát, az első 80-100 szint, azt már totál kivették.
Akik a 2010 es években kezdték el a játékot, fogalmuk sincsen arról mennyi és milyen küldetések voltak benne, mert folyamatosan kezdték kiszedni, és lerövidíteni.
Amikor végre az első war -t elérte az ember ami 60 as szintig tartott... stb.Nagyon sokáig lehetne sorolni, de egyértelmű, hogy ma már az egész arra állt be, hogy rövid időn bellül rengeteg sikerélmény legyen, és ne keljen hozzá semmi kitartás, mert a nagy számok egyből jönnek.
Amivel végül is semmi baj nincsen manapság, meg ez a műfaj amúgy is halott ahhoz képest, mnit amilyen volt.Csak nagyon durva, hogy micsoda gyönyörű élmény volt 10-11 éve ez a játék, és mára már semmi nem maardt belőle, illetve csak romok maximum.
-
DanielLong
senior tag
válasz #24556544 #730 üzenetére
Miután kicsit belemerültem újra a játékba és felhúztam két 160-as karit, úgy érzem, hogy nincs nagy különbség a régi verzió és a mai állapot között. Ami történt, hogy az elérhető szintek számát bővítették, valamint sok új item került a játékba, mellette pedig a régen csúcsnak számító darabok (7-8 amp mithril pl.) már rettentő olcsón elérhetőek, ezáltál az átlag erősség jóval feljebb került. A defense és a damage nőtt az olcsón elérhető cuccok miatt. Megjelentek új item tulajdonságok is, mint például a chaos upgrade. Ezekkel már simán lehet mondjuk egy Palladium +18as itemben összesen 500-800 defense. Persze az ilyen tárgy ára olyan 10 milliárd Alz, ezt még mindig nem tudom elképzelni, hogyan farmolják ki.
Megjelentek új dungeonok is, B3F, stb., főleg 190+ felett érdekes. A játék alapja nem változott, endgame csak a dungeonok farmolásáról szól, sokan egész nap nyomják. Legalább már a guild szintjétől függően napi ingyen dg belépőket kap az ember.
Ahogy korábban sem volt, úgy most sincs endgame tartalom. Mindenki arra hajt, hogy tudjon szólózni minél több dungit minél gyorsabban. Aztán 500 AOS1 után talán esik egy Slot Extender High.
A játék eleje is gyorsult, ha valaki jobban ráér és egy jó guildbe lép bele, plusz kifog egy akármilyen eventet (pl a nyár második felében szinte minden hétvégén +300/400% exp) akkor egy hét alatt eléri könnyen a lvl 160-at. Utána már nem picit lassabb előre jutni, de a sok event és Eternal Chaos Arena segítségével még mindig fényévekkel gyorsabb, mint anno.
Szerintem barátokkal közösen még mindig nagyon jó buli a játék, de egy idő után unalmas lesz a két-három legjobban profitáló dungeon folyamatos pörgetése. Egy maxos szetthez meg elképzelhetetlen sok Alz kell, még pénzbe átváltva is (400 millió = 5 € hivatalos store-ból) legalább 2000€ és annál bőven lesz feljebb.
-
törölt tag
válasz DanielLong #729 üzenetére
Cabal 2 már akkor sem volt túl jó mikor kijött, szerintem full tucat mmo volt, azóta sem lehet másképp.
Én már vagy 8-9 éve abbahagytam a cabalt, már akkor kezdett nem tetszeni mait csináltak a játékkal, aztán valamikor 3-4 éve kicsit visszatértem, de már az alapjaiban köze nem volt ahhoz a cabalhoz ami az első 3-4 nagy frissitésnél volt.
Pont az volt a játék értelme, hogy mocsok sokat kellett játszani vele, mnit manapság a grindelések ,csak a grindeléssel ellentétbe ez tele volt tartalommal és izgalommal. De megölték az egyetlen ilyen játékot.
Mai napig iszonyatosan hiányzik a cabal ha rágondolok, de sose kezdeném el újra, annyira más már.
-
DanielLong
senior tag
Van itt még valaki? 7 év után gondoltam újra ránézek és már megint megfogott ez a játék, pedig elhatároztam, hogy soha többet. Sajnos a régi accom elveszett az éterben, még anno e-mailt sem írtak a költözésről, így esélytelen volt, hogy megmentsem.
Cabal 2 van még? Tapasztalat róla? Esetleg bármi más modernebb játék, ami hasonló lenne az eredeti Cabalhoz, de nem fullad végtelen grindelésbe és farmolásba a végén? -
Hold
őstag
válasz Aventador91 #723 üzenetére
Átjöttem a Mercuryra
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
legjobb PVP kari ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Hold
őstag
válasz Aventador91 #725 üzenetére
Értem én, hogy az admin nem törli őket mert valahol azokból élnek, de azért durva, hogy minden bokorból előugrik 3 bot
-
Hold
őstag
válasz Aventador91 #723 üzenetére
Azt nem értem, beírja a gm hogy buff adott chanelen és a sok bot ott ugrál körülötte..
-
Hold
őstag
válasz Aventador91 #721 üzenetére
Szia ! Én is most kezdtem újra, Marson vagyok
-
Aventador91
őstag
hI! nyomjátok még? én elkezdtem most tolni majd 10 év után
-
M0ng00se
őstag
Üdv!
Jó lenne újraéleszteni a steam-es cabalt most hogy megszűnt az eu[ Szerkesztve ]
V6
-
tyielow
aktív tag
Hát emberek. Én anno a Caballal ismertem meg az MMORPG fogalmát. Nagyon bejött, élveztem. lv137 körül hagytam abba, 0 quest, csak a farmolásról szólt, meg 1-2 dungeon, unalmassá vált.
Mikor megtudtma, hogy jön a második rész, nagyon izgatott lettem... Aztán néztem gameplayt, és olvastam a hozzászólásokat. 80%-ban negatív, és nem csak ilyen trash talk, hanem rendes érvekkel alátámasztott vélemények.
Talán 1x, ha nagyon unatkozom letöltöm a kettőt...YouTube: toty1ka
-
dozzer
tag
Szevasztok!
Egy olyan problémával küzdök , hogy a Cabal Online 2-nél azt csinálja a játék , hogy amikor megmozdítom z egeret befagy a kép és ha abbahagyom az egér mozgatását teljesen játszató a dolog, menünél is és játék közben is ezt csinálja roppant idegesítő ! Esetleg nem tudna valaki valami megoldást mondani ?
Ha már szép nem vagy... legalább hülye ne legyél!
-
savior
őstag
Holnap hajnalban indul a Cabal online 2 nyílt beta.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
mekker
őstag
válasz darkarthur #710 üzenetére
Cabal2.hu, c2source ezeket az csinálja, mint aki a Hajnal guild oldalát is, érdemes még a Youtubejukat és a Facebook oldalukat meglesni.
Én nem tudtam bétába bejutni, de elvileg lesz még béta, ahol lehet próbálni.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Most bétázik az angol nyelvű Cabal 2 , remélhetőleg '15 elejére már nyílik a szeró.
Gyertek minél többen!Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Panda11
újonc
Segítség ! Amikor el indítom a játékot előhozza a launchert .Start cabalra rá lépek . utánna a jobb alsó sarokban az xtrap előjön 1-2-3 és eltünik . és utánna nem indul a el a játék.mint ha semmit se csináltam volna. Pls segítsetek hogy mi okozza ezt és hogy hogyan lehet meg oldani ! Windows XP-m van .
-
Sikra
újonc
Helló!
Nekem tegnap estétől amióta belépek, tudom ütni a mobokat meg ilyesmi de nem viszi le a hp-jukat, meg pl ha rákattolok h álljon rá a deszkára akkor úgy mutatja h rá állt de egyből ledob a deszkáról. Meg az előre sprintelést is benyomom de nem csinál semmit.:SS
Szerintetek? -
KISDUCK
addikt
Kicsit halottnak tűnik a téma, de azért teszek fel kérdést:
Volt 2 accom régebben, egyikkel sem tudok belépni már 2 éve biztos nem használtam őket minimum vagy több. Lehet hogy törölte az üzemeltető inaktivitás miatt őket?
-
derdo11
csendes tag
sziasztok
én 1 cabalonline problémával fordulnék hozzátok segitségért.
az a gond hogy jáccogatok és behsötétedik a kép,dungikba pedig teljesen elsötétul minden csak a mobokat meg a karit látom a mapot nem de nem az egész dungi alat hanem csak nem tom mmiért általába adig sötét marad amig nem forgolodok vagy sétálgatok kicsit odéb aztán viszaugrik[ Szerkesztve ]
-
huntermati
aktív tag
Hali. Titeket felenged?
"fail to download server information"
[ Lehet kár ide írnom, mert eléggé halott a topik, hihi ]
-
n_gy_k
aktív tag
Tegnap kilőttem minden programot, csak a vírusírtó maradt meg az alap dolgok és láss csodát elindult. Ma beindítom a gépet, kiveszek pár automatikusan induló programot és kilövök minden mást. De ma már nem akar elindulni. Ugyanaz a jelenség, mint előtte. Pedig tegnap ment szépen, ma meg már nem. Látszólag mindent ugyanúgy csináltam.
-
n_gy_k
aktív tag
Helló
Újratelepítettem a gépemet. Feltettem a Cabal honlapjáról leszedhető legfrissebb klienst. Elindítom, szegény launcher be sem jön. Feladatkezelőbe kilövöm az update.exe-t, ami általában 7-8-9Mb-ot eszik és 45-50%-ot a prociból. Újrapróbálkozás, semmi. Vettem egy másik monitort még az újratelepítés előtt, ami 1920x1080-as felbontáson használok, visszavettem a felbontást 1280x720-ra és így elindult a launcher, viszont ,,failed to download..." szöveg fogadott, ezt egyszer játszotta el, azóta ezt sem sikerült előhoznom. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond? Legfrissebb driverek. Nem értem..
Üdv
-
huskydog17
addikt
Sikerült megoldani a problémát, el sem hiszem!
A megoldás annyi volt, hogy a játék főkönyvtárában lévő GameGuard.des nevű fájlt le kellett törölni, majd utána a "Husky" módszerrel újra letöltötte automatikusan a GameGuard hiányzó állományait. Ezután a sima módszer (tehát nem a Husky módszer) újra működött és elindult a játék.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
huskydog17
addikt
válasz huskydog17 #693 üzenetére
Most odáig sikerült eljutni, hogy elindul a kliens, de most meg egyszerűen nem fogadja el az account ID/jelszó párost, pedig hibátlanul írtam be.
A weboldalra be tudok jelentkezni, ott elfogadja, szóval az acc él és jók az adatok, de a kliens egyszerűen nem fogadja el.[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Sziasztok!
Remélem valaki tud megoldást a problémámra:
A tegnapi napon csináltam egy account-ot a Cabal-hoz, letöltöttem a klienst, telepít és utána mindent simán ment. Ma azonban egyszerűen nem tudom elindítani a játékot. Amikor elindítanám annyi történik, hogy egy update.exe elkezdi tekerni a CPU-t 25%-on és ennyi, még a kliens sem jön be. Próbáltam már a kliens teljes újratelepítését, a GameGuard mappát is töröltem, a tűzfalat ellenőriztem. Mondjuk a tűzfalnál nem is lehet gond, hiszen tegnap simán ment és azóta semmit nem változtattam rajta.
Mi a büdös fene van ilyenkor?
-
darkarthur
senior tag
-
Nova96
őstag
válasz Kareszovics #688 üzenetére
warez???
-
Nova96
őstag
válasz Kareszovics #688 üzenetére
warez???
-
Nova96
őstag
Üdv, ismerősömnek privát szerver nem indul. Elindítja a cabal az xtrap betölt és nem történik semmi. Ez azért érdekes, mert amikor újra rakta a gépét utána elindult az xtrap és gond nélkül ment. De idővel valamiért nem indult
-
Kareszovics
addikt
Úgy tudnám megfogalmazni, hogy kiégtem, mint a rongy. Lóf@sz nem esett, illetve meguntam a grindet.
Haver hamarabb abbahagyta, nézegettem, hogy Ő milyen MMO-kkal játszik és kb a Cabal valahol "kenyában" volt azokhoz képest.
Cabalt befejeztem, de megfogadtam, hogy új MMO-ba se fogok bele.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Boglya
senior tag
válasz Kareszovics #684 üzenetére
Naa, az szép . És hogy sikerült leállnod? Egyszerűen eleged lett a béna rendszerből (ahogy olvasom ez volt az ok)? Én még annak ellenére is szerettem, de aztán vizsgaidőszakban rájöttem, hogy nem lesz ez így jó, és egy reggel felkelve letöröltem a játékot minden előzmény nélkül, háát nem volt könnyű.
Sajnos úgy érzem az a fajta vagyok aki akár a fél életét végig tudná játszani egy ilyen játékkal, nagyon addiktív és veszélyes is, amellett hogy élvezetes , a mértéktartáshoz szükséges lelkierő nélkül nem szabad belekezdeni. -
Boglya
senior tag
Ajh a Cabal.. 1 évre teljesen rákattantam 2-3 éve. TasLee néven futottam tán a Mercury-n, nyomtuk a KoH-ban (Knight of Hungary) . Néha még most is hiányzik, de az igazi hangulatot nem is a játék adta hanem a társaság akik összegyűltek a klánban. A sok eszetlen farmolás tette ki számomra a játék 90%-át és még így se sikerült semmi érdemleges cuccot kiütnöm az ellenekből, a játék rendszere már akkor se volt épp a legtökéletesebb.
-
Kareszovics
addikt
válasz Excaliburgod #681 üzenetére
Próbáld meg felvenni újból a küldetést.
-
Excaliburgod
csendes tag
köszi szépen a segítséget bár ezeket öltem de eddig semmi
-
Kareszovics
addikt
válasz Excaliburgod #679 üzenetére
-
Excaliburgod
csendes tag
Sziasztok !!
A segítségeteket szertném kérni 1 küldetésben elakadtam a küldetés neve : Core upgrade part 1 mit kell ölnöm ?? és milyen gyakorisággal esik a quest item ?? -
gabi133
aktív tag
Üdv!
Ha valaki EliteCabalozik az megosztaná, velem, hogy 150es szint felett miért nem enged "nemzetet" választani az oldal, illetve hol esnek Mithril cuccok?
Előre is köszönöm! -
copykah
csendes tag
HELLÓ!
ELADÓ karakterek marson xfire: xbudaix
és vennék itemeket !!!!!!!!!!!! rendes pénzért!!!!!!!!!!!
asd
-
darkarthur
senior tag
válasz Kareszovics #675 üzenetére
Én is ezért hagytam ott. Talán észreveszik a fejlesztők.... vagy nem
Samsung S23 Ultra 5G
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Rövid megbeszélés alapján az örök tagságunk úgy döntött, hogy a Cabal szüneteltetés alá kerül.
Gyakorlatilag elegünk volt abból, hogy aktív játék mellett lóf@sz sem esik, ami pedig esik az vagy eladhatatlan mert nincs rá kereslet, vagy éppenséggel epic fail ("fordítva ampos" ruha).
Úgyhogy egy időre byebye, amig nem tér magához a játék addig nem erőltetjük...
-
bigadam94
tag
válasz Kareszovics #673 üzenetére
Egyetértek.. A "közösség", mint fogalom gyakorlatilag teljesen eltűnt a játékból..
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
csakatina
csendes tag
hali
játszik még mostanság vlki marson? -
Kocka777
csendes tag
Hello!
Érdekelne hogy nincs e vkinek eladó cabal mercury szerveren karaktere 130+-os!Wa,Bl,Fs![ Szerkesztve ]
-
n_gy_k
aktív tag
Helló
helm: osmi deathblow +5 5% rate 20% dmg
suit: osmi amp +5 4% sw amp 100 hp
gloves: mithril +3 2 slot item drop
boots: mithril +3 2 slot item drop
wep: osmi deathblow +5 8% rate 40% dmg3x rol +1, 1x crit +1, pain +4, eof +6, bog, 2x eog +2, 2x bof +2
950 str
68 int (mithril req)
136 dex (mithril req)Jó ez így szerintetek EoD B1F-re? Öcsém abbahagyta a játékot, én meg átvettem a helyét, de nem sokat konyítok hozzá, csak amennyit ő elmondott. 148-as WA-ról van szó.
Segítsetek.
-
kexksz
addikt
http://i44.tinypic.com/rqyxxg.png
Wikipedia fail.
-
darkarthur
senior tag
Van a Cabal parancsikon, azzal indítod, ott jön be az update képernyő. Valami írásvédettségi, vagy jogosultsági akármi lehet... ha nem mindig tudod törölni. Egyáltalán nem szabadna írásvédettnek lennie. próbáld meg, hogy az egész Cabal mappát kivágod a program files-ból, és mondjuk kiteszed az asztalra. Kitörlöd a gameguard mappát, és elindítod!
Samsung S23 Ultra 5G
-
superfinest
tag
Nemtom ebben mi a bonyolult én letöltöttem felraktam és kész játszottam még csak nem is updatetolt.
-
had423
aktív tag
válasz darkarthur #662 üzenetére
valamikor le tudom törölni valamikor nem.
amikor letöröltem az sem segített. Letöltöttem a gameguard új verzióját. Akkor elindult, de következő alkalommal nem. nagyon ritkán elindul a játék csak mindig akkor amikor nem érek rá játszani. De ne adjuk fel.
Már csak valahogy el kell indítanom valami updt.exe. nem tom mit a updatel de a mappában van. szerintem a gameguardot. -
had423
aktív tag
válasz darkarthur #659 üzenetére
nálam nem lehet letörölni a game guard mappát.
Írásvédett vagy mi a f*szom.
de azért kössz.[ Szerkesztve ]
-
superfinest
tag
A régi szép idők.
-
had423
aktív tag
válasz YunaAngyal #657 üzenetére
a gép ujraindítása nem jött be.
a az update.exe-t nem indította el.
10 próbálkozás után se hozta be.
már csak a game guard új verziója maradt.[ Szerkesztve ]
-
had423
aktív tag
válasz YunaAngyal #655 üzenetére
kössz a válaszokat!
-
YunaAngyal
tag
válasz YunaAngyal #654 üzenetére
Mert nekem a gameguardal volt a baj nem volt 1 ujabb versio letöltve
nem vok kocka csak egy kicsit =)™
-
had423
aktív tag
újra kell tenni vagy csa le kell törölni?
amugy a harmadik próbálkozás után valamikor már elindul -
Kareszovics
addikt
A GameGuard szarakodik. Törölni kell a mappáját.
-
YunaAngyal
tag
válasz darkarthur #648 üzenetére
Ugy hallotam hogy jött ki egy uj privát cabal ez igaz ??
-
bpx
őstag
válasz darkarthur #645 üzenetére
ne fáradj, túl sokan kérdezték már, még pénzt is ajánlottak érte, de már megszoktam, és szemrebbenés nélkül mondtam volna nemet
-
bpx
őstag
válasz darkarthur #642 üzenetére
sry, de most csak ezért nem fogom feltelepíteni a játékot
-
darkarthur
senior tag
-
YunaAngyal
tag
válasz darkarthur #639 üzenetére
Ez inkább csak is a pénztöl függ hogy milyeneket kraftolsz
-
-
bpx
őstag
válasz darkarthur #637 üzenetére
hát igen, ez ma már ilyen
csak pénz kérdése az egész, ha van elég pénzed AH-ból annyit veszel amennyit akarsz (ha elfogy, akkor is 1 nap múlva megint ott vannak az alapanyagok), és nagyon sok krafter van, az árak is alacsonyak, szóval nem feltétlenül nyereségesde mikor én csináltam, akkor AH-nak még híre sem volt, kevesen kraftoltak, és az árak az egekben voltak
cserébe materialt volt nehéz szerezni, naponta több órát töltöttem azzal, hogy jártam channelről channelre és shoutban (sima, akkor még title-k sem voltak) hirdettem hogy mit vennékaz "új" játékosok, akik 1-1.5 éve kezdték, azok már egy más cabalt ismernek, előtte teljesen más (és sokak szerint jobb) volt
-
bpx
őstag
válasz darkarthur #634 üzenetére
tudtam egy pár dolgot kraftolni
martialhelm Lv7
martialboots Lv7
martialgloves Lv6
martialsuit Lv4
basic lv8
osmium katana1.5-2 éve főleg SEL krafttal szedtem meg magam, mikor az egész szerveren volt 3 ember aki tudott csinálni, de közben mindenki mithrilt kraftolt FT-ben (és emiatt 30-35m volt egy SEL
igazán nagy dropom nem volt (csak egy blue bike 2.5 éve), illetve egy volt, de akkor már amúgy is volt sok cuccom/pénzem (osm blade 36dmg SoD-ban amikor esett, 2.2milliárdért vitték el)
egy mithril esett mikor már 170 voltam, de hát az akkora fail volt hogy nem igaz (WA sisak magic amppal) -
darkarthur
senior tag
Nekem is feltűnt, hogy sok a csaló.. és valószínű, hogy Mars van leginkább széthackelve. Engem az bosszant, hogy megyek és vannak tipikus helyek, ahol állnak karakterek, lőnek vmire, és körülöttük minden döglik. Kérdezem, h ez itt most mi, de senkit nem érdekel!
Hát, ha ilyenért bannolták, akkor megérdemelte. Am sem csípem az ilyesfajta hülyeségeket. Egy részt gyerekes, és komolytalanság ilyesmit írogatni. Ugye, senkit sem érdekel. Meg am is...
Jól tetted am. Mindenki hirdesse a saját cuccát, és kész.
Te hogy kerestél sok pénzt? Estek a mithrilek?
Samsung S23 Ultra 5G
-
bpx
őstag
válasz darkarthur #630 üzenetére
ezt még a fórumon is mindenki beismeri, hogy marson a legolcsóbbak a cuccok, mert ott volt/van a legtöbb a csaló
egweent elvileg azért bannolták, mert bringer shoutban beírta hogy heil hitler
azt mondjuk csak mellékesen jegyzem meg hogy az összes bringer aki hirdetésre használja a spec. shoutot meg ott beszélik meg amire senki sem kíváncsi, megérdemelne egy kis pihit
hónapokig voltam bringer és egyszer sem hirdettem semmit... aztán persze mikor rámírt valaki, hogy hirdessem az eladó cuccait, és nemet mondtam, akkor én voltam a rossz...[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
"Amúgy még mindig az egyik leglátványosabb"
Hát nem tudom. Haverom Ultra volt Cabalba, majd megunta és úgy váltott Runes of Magic-ra.
Őszinte leszek: csak azért nem váltok én is, mert ismerem magam, totál "belebetegednék". Sokkal tutibb játéknak néz ki kb fél óra ingame megtekintése után is.
-
Moyko
csendes tag
Marson tolom én is 2x abba hagytam már.. 114 FB - naturalba tolom. És igen aggasztó, hogy olyan árakat kérnek holmi cuccokért, hogy senki nem tudja megfizetni. Csak ALZ buyer vagy farm hecker da azok bármit megvesznek.. a játék pénz forgása teljesen abba maradt... hiába lett AH. Az egész egy vicc. Ezt javitani kéne.
Amúgy még midnig az egyik leglátványosabb[ Szerkesztve ]
There is only one Boss!
-
darkarthur
senior tag
válasz Kareszovics #629 üzenetére
Én Panic Cave-ben voltam párszor, de az nem tetszett. Ez az új Creazy ez egész jó kis DX Dungeon. Am SoD-ot szeretem, mert az még talán a leg érdekesebb Legtöbbször adja is nekem a droppot. Eod2-t is bírom, bár sokan utálják. Most, hogy a ganaj gyűrű miatt Eod-ba kell menni.. hát am is unalmas így meg aztán... borzalmas.
Hát nem tudom, hogy Mercen vagy Marson olcsóbbak e a dolgok, ami jó azért fizetni kell. Bár sokan rohangálnak most ampos mithrilekbe nálunk
Az van ám, hogy a legnagyobb, legjobb játékosok sorra abbahagyják, és köztük vannak jó krafterek. Legalább is Mars-ról fogynak az emberek. Másokat meg bannolnak XD Pl. most legutóbb Egween-t. Fa Bringer volt. Nem tudom miért rakták ki, de ez folyt tegnap.
Most abban reménykedem esnek jobb cuccok, mert lassan le kéne cserélgetnem pár cuccot.
Samsung S23 Ultra 5G
-
Kareszovics
addikt
válasz darkarthur #628 üzenetére
Tényleg semmi érdekes nincs benne. Az újfajta dungik közül gyakorlatilag egyben sem voltam még (AoS-ok; Illusion; Panic Cave-ek; FI), meg amikor feleségem ment nagyobb partykkal és láttam hogy is néznek ki... hát nem is tetszenek.
2008 júniusában kezdtem el vele játszani. Akkor az volt a menő, hogy minél több MapPart, EoD, SoD legyen kitolva. Tisztes hasznot lehetett produkálni, és volt értelme kiskarikat indítani, vagy éppen haverokat hívni játszani.
Most mi megy? Van egy csomó imba player, aki uralja az egész játékot, horror áron ad mindent és akkora a pofájuk, mint senki.
Prémes vagyok; múltkor Mercury CH3-mon kilenc ForceofRussia klános gyerek virított full egyedi epa + RW3. Van köztük egy Orb krafter, nem egyszerű, mert Mith Orbot kratol.
Van hogy két slotos "nyers" Topaz Orb of DB-ből vagy 15-20-at árul egyszerre. (Nálunk az árak úgy alakulnak, hogy egy Topaz Orb of DB +0 2 celan slot 3 Crit Rate 50 millánál kezdődik; de egy 4 rate-ért már van pofa 75 millát kérni).
[ Szerkesztve ]
-
darkarthur
senior tag
válasz Kareszovics #627 üzenetére
Nekem is R9 a BL-el. Lassan meg is lesz a 10.
Am update előtt lett volna érdemes megválnod az egyik gyűrűdtől Igaz ismerek két embert akik eladták mindenüket, és CR2-be fektették... hogy majd felmegy sok 100kk-ra az ára, és marha gazdagok lesznek. Hát én akkor sem hittem benne, de most egyre inkább. Mars-on 100kk-n stagnál az ára.Am borzasztó, hogy már semmi érdekeset nem tudnak kitalálni a játékban. Ezek az övek is... hát kalap sz@rt nem érnek. Mikor berakták a szintén értéktelen Sig-Metalt ami am rettentő ronda is.. akkor is csak néztem. Ennyire kifogytak volna a kreatív ötletekből?
Kicsit érdemes volna fellendíteniük érdekesebb dolgokkal az egész játékot.Samsung S23 Ultra 5G
-
Kareszovics
addikt
válasz YunaAngyal #626 üzenetére
Tényleg nem sok, ha figyelembe vesszük, hogy az elmúlt minimum fél évben napi max átlag 1 órát tolom a játékot nem rossz.
-
YunaAngyal
tag
-
YunaAngyal
tag
-
Kareszovics
addikt
válasz darkarthur #623 üzenetére
"mennyi most a Honourod?"
sajnos kevés, a 3 karival összesen olyan 5.5kk.
WA R9
BL R8
WI R5MOD: és igen, van 2 RoL+2-őm, tehát ezért nem fontos.
[ Szerkesztve ]
-
darkarthur
senior tag
válasz Kareszovics #620 üzenetére
Sajnos a PoH am is véges. Valamint többe is kerül mint a TG.
mennyi most a Honourod?
YunaAngyal Ha van két RoL+2-őd akkor nem olyan fontos.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 5G
-
Kareszovics
addikt
válasz YunaAngyal #621 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan...
-
YunaAngyal
tag
válasz Kareszovics #620 üzenetére
Szeintem a Ring fontosab mint a Honour
-
Kareszovics
addikt
válasz darkarthur #619 üzenetére
Nem szeretem TG-t, bár tökéletesen tisztába vagyok vele, hogy sokkal egyszerűbb Honour szerzési forma, mint a a PoH. PvP-zni se nagyon szeretek, abszolút PvE centrikus vagyok.
-
darkarthur
senior tag
-
bpx
őstag
válasz Kareszovics #615 üzenetére
quest az kell hozzá, úgyhogy ne vedd ki
-
bpx
őstag
válasz Kareszovics #613 üzenetére
fogalmam sincs, tavaly szeptember óta már nem játszok, csak a fórumot olvasom még most is
de szerintem semmi ilyen nincs
valaki még mutatott is képet hogy kiskarival első eodjában kiesett a ring, na hát azzal tuti nem ment 100 eodot -
Kareszovics
addikt
Figyusz már!
Mi az igaz abból a városi legendából, hogy a Merga Ring addig nem is esik, amíg nincs meg Shelter... LV III?
Egy klántárs mondta (aki később csatlakozott hozzánk), hogy az ismertségi körében még csak olyan delikvenseknek dobta el a ringet, akik 100 feletti lefutott EoD-dal rendelkeztek.
-
bpx
őstag
válasz darkarthur #611 üzenetére
persze mert a megamerph ring miatt mindenki azt tolja
majd idővel visszamegy az ára -
darkarthur
senior tag
válasz YunaAngyal #601 üzenetére
A Bladert viszem. 149-nél megcsinálom HR10-et, aztán irány 150.
Samsung S23 Ultra 5G
-
bpx
őstag
válasz YunaAngyal #607 üzenetére
óriási tévedésben vagy, infernalcabal-nak köze nincs a hivatalos cabalhoz
2.5 évet cabaloztam, de erről most hallok először
tessék, ez a rendes cabal: http://www.cabalonline.com/
de rákerestem erre az infernalcsodára, n+1. szarrá modolt/könyített privát szerver, az meg hogy ráadásul magyar és még pénzért is lehet vásárolni cuccokat/alzt, csak rátesz egy lapáttal (elég csak az igénytelen honlapra ránézni, már ott ordít az egészről)persze az üzemeltetőknek biztos jó üzlet, lehúznak pár embert aki van olyan buta hogy ilyennel foglalkozzon és még pénzt is fizet érte, sőt ha szerencséjük van, akkor lesz olyan is, aki pl. ugyanazt felhasználónevet/jelszót adja meg mint a hivatalosban, aztán ott meg sírnak meg csodálkoznak hogy jaj feltörtek, hova lettek a cuccaim
-
bpx
őstag
válasz YunaAngyal #605 üzenetére
na hát aztán a privát szerveres cuccaidra nagyon büszke lehetsz
-
Terkk
tag
Nekem van az accomon 145lvl MagicFS 145lvl WA és egy 60lvl Blader, de cuccom az alig van már! Mivel 2-3x megloptak ebben a játékban nagyon kell vigyázni!
~~~~~~ UK
-
Terkk
tag
Megjött a kedvem megint cabalhoz lehet visszatérek és elkezdem újra az eggyikel MFS vagy WA-val csak az a gond hogy alig van cuccom 2-3 dmg fegyver egy ampos osmi suit meg dmg fejesem van, petem aztán kifujt, pénz kereséshez meg nincs türelmem sokat kéne eodozni újra.. régen csak eodozotam nagyon sokat és abból lett pénz bikera meg eog7 re mire újra összeszedem azt a pénzt háá át..
~~~~~~ UK
-
YunaAngyal
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja