Aktív témák
-
Shodan
őstag
Levettem mindent alapra de így sem működik:(((
-
sebela
aktív tag
Nálam is szórakozott több game (pl a Generals is), de egy vid.kari csere megoldotta....
Esetleg próbáld ki egy másik vid.karival (valamelyik haverodtól aki nem húzta...). -
Shodan
őstag
Próbáltam már az 1.02-es patcht, de nem tudtam telepíteni,gondolom azért mert nem eredeti a játék.Amúgy az NFS:hot pursuit 2 is hasonló fagyást produkál!!Ugyanúgy az optionsba, vagy ha elindítok egy new gamet akkor is lefagy! Mi lehet a baj??:F
-
Syl
nagyúr
Amikor a játék megjelent, kipróbáltam és ugyanezt művelte. Akkor még egy ECS K7S6A alaplapom volt. Kicseréltem egy másik ugyanolyanra és megindult a game. Semmi más nem segített rajta. :F
-
Shodan
őstag
A gép AMD XP 1800+@2000+,sapphire radeon 9600pro400/290@459/315,Chaintech summit alaplap,256Mb ddr noname,80Gb seagate 7200.7 vincsi.Oprendszer:win98se,directx9,catalyst 3.6 Segítsetek légyszi!!!:O:O
-
Shodan
őstag
Hi!
Most szereztem meg a C&C Generals,de ahogy belemegyek az optionsba lefagy,de ha elinditok egy single playt akkor is! Radeon karesz van a gépben 9600pro és a 3.6 os catalyst!:(:(
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Fujifilm X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- PC játékok Gamestar és PC Guru
- Call of Duty Black Ops 6 ! Battlenet GIFT!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest