- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Aktív témák
-
törölt tag
Én elkezdtem a Brokernetet, részben azért mert kiváncsi voltam az agymosásra.
Nos igen agymosás az megy.
Behülyitik az embereket az autóval a sok pénzel, az előadások egy része arról /is/ szól hogy összehasonlitják a magyar átlagot az eu-s átlaggal stb hogy nyomassák az emberek ezt az egészet, házaljanak, arra építenek hogy behoznak x ismeröst családot, barátot akikkel szerződnek, nincs reklámköltség, irodaköltség, mert aki belépett eléggé be lett hülyítve hogy hozza az embereket.
Én úgy látom hogy sok jo dolgot lehet tanulni és van is értelme, ha valaki hosszú távra fektet be és van neki pénze.
Ha hitelt akarsz felvenni, a lehető legjobb megoldás, megsporolja neked a cég, tanácsadó a sorbanállásokat, illetve az össze banki hitel végigböngészését.
Szolsz egy bnetesnek és a lehető legjobb ajánlatot kapod minden bizonnyal.
Nyugdíj: ez megint csak egy fontos dolog /lenne/, ha az embereknek lenne lehetősége fiatalon a nyugdíjra gondolni, de ez ma magyarországon nincs a toppon.
Priviben várom az esetleges kérdéseket, szívesen állok bárki rendelkezésére. -
törölt tag
válasz M.A.K.K. #218 üzenetére
Kérlek írd ide annak a vezető(d)nek a nevét, aki azt mondta Neked, h házalj!!!! És ne privátba!!! Vagy kénytelen leszek azt gondolni, h csak hangember vagy, aki az ellentábor seggét is nyalni akarja!
Ez az én személyes megfogalmazásom volt, ök azt hangoztatják hogy ird össze a listát, és hivogasd öket.Szerintem ez házalás.Nem idegeneket kell, hanem ismerösöket aki csak számitásba jöhet.
Ezt elmondták többször is a bázison például.
Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest