- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Sweet.tv - internetes TV
- ASUS routerek
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Reklámblokkolók topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
M.A.K.K. #218 üzenetére
Kérlek írd ide annak a vezető(d)nek a nevét, aki azt mondta Neked, h házalj!!!! És ne privátba!!! Vagy kénytelen leszek azt gondolni, h csak hangember vagy, aki az ellentábor seggét is nyalni akarja!
Ez az én személyes megfogalmazásom volt, ök azt hangoztatják hogy ird össze a listát, és hivogasd öket.Szerintem ez házalás.Nem idegeneket kell, hanem ismerösöket aki csak számitásba jöhet.
Ezt elmondták többször is a bázison például. -
törölt tag
Én elkezdtem a Brokernetet, részben azért mert kiváncsi voltam az agymosásra.
Nos igen agymosás az megy.
Behülyitik az embereket az autóval a sok pénzel, az előadások egy része arról /is/ szól hogy összehasonlitják a magyar átlagot az eu-s átlaggal stb hogy nyomassák az emberek ezt az egészet, házaljanak, arra építenek hogy behoznak x ismeröst családot, barátot akikkel szerződnek, nincs reklámköltség, irodaköltség, mert aki belépett eléggé be lett hülyítve hogy hozza az embereket.
Én úgy látom hogy sok jo dolgot lehet tanulni és van is értelme, ha valaki hosszú távra fektet be és van neki pénze.
Ha hitelt akarsz felvenni, a lehető legjobb megoldás, megsporolja neked a cég, tanácsadó a sorbanállásokat, illetve az össze banki hitel végigböngészését.
Szolsz egy bnetesnek és a lehető legjobb ajánlatot kapod minden bizonnyal.
Nyugdíj: ez megint csak egy fontos dolog /lenne/, ha az embereknek lenne lehetősége fiatalon a nyugdíjra gondolni, de ez ma magyarországon nincs a toppon.
Priviben várom az esetleges kérdéseket, szívesen állok bárki rendelkezésére.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest