- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Aktív témák
-
Josh
tag
Már eleve az ügyfélkeresgélés nem fekszik nekem, mert az ismerettségi körömben, csak húdefaszagyerekvagyokmenjünkbebaszni meg buliazegészéletminektanulni emberkék vannak.
Meg ki adna bizalmat, és pénzt egy olyannak aki csupán egy rövid ideje forog a témában. Szeretném kitanulni ezeket a befektetési módszereket, az ún. passzív vagyonszerzést, meg az adózási rendszert, hogy minél hatékonyabban tudjam kezelni a pénzt, ez lett volna rá a lehetőség, de ez nekem így nem felel meg.
A biztosítónál meg a zsigulis példa eléggé taszító, úgyhogy az sem igazán.
Szabtom:
Ilyen előadáson én is voltam a napokban. Valóban van egy manipulatív része is a dolognak, de nekem az tűnt fel inkább, hogy ha egy két ember megfogta egy két bonyolultabb össszefüggést, akkor nem válaszolt rá, nem is figyelt, hanem hangosabban kezdett el beszélni a general manager ( a nevére nem emlékszem, de még ennél is bonyolultabb volt), és rá sem nézett a manusra. Meghogy az ingatlan befektetéseknél van sokkal jobban jövedelmező üzlet. Igaz az ingatlanüzlet nem annyira rossz, de közel sem annyira rossz, mint ahogy a manus mondja, mert mindig azzal takarzott, hogy az elmaradt haszon. Fektesd be a pénzed egy befektetési alapba, aztán annak az árfolyama előbb utóbb csak felmegy, és kb. ennyi a stratégia.....Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
Aktív témák
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest