Új hozzászólás Aktív témák

  • kardkovacsi

    senior tag

    válasz Gsx-rr #67480 üzenetére

    Azért én 4 éve PHEV-el járok :) akkor az volt a max. Mondjuk az ismerősi körben hülyének is néztek páran, aztán most ugyanazok jajj de jó neked nem kell perkálni a 41e-es cégautó adót meg 700/480 forintos benzint.

    Miért nem? Az egyik mert nincs autó, nincs se i4 se 3-as méretben villany. A másik én addig nem veszek autót amíg nekem kell könyörögni a gyártónak, hogy adjon már el. Majd ha felhív a Budapest Motorsból valaki, hogy nem akarok-e új autót venni, mert van egy jó dealjük akkor elgondolkodom rajta. Addig meg jó a mostani, van benne 55e kilométer összesen.

    Amúgy meg ez a chip hiány nagyon is jól megmutatta milyen az amikor kiesik a verseny vagy milyen egy kartell. Bár ugye ez nem az de pont úgy viselkednek a szereplők az általános hiány miatt. Az összes gyártó szarrá keresi magát, dobálják a rekord profit jelentéseket miközben 20-30%-al kevesebb autót adnak el. Én ebbe nem szállok be.

    Tervben van full villany, vagy nincs akkor egy újabb PHEV. Viszont hogy megerősítselek, a PHEV aztán tényleg olyan, hogy csak az vegyen akinek van garázsa meg konnektora mellé mert ezt minden nap tölteni kell.

Új hozzászólás Aktív témák