Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz chess001 #57802 üzenetére

    Neked baromság, nekem nem, ezért sem vagyunk egymás klónjai és ezért is fórum egy fórum, mert véleményt nyilvánítunk.

    Ha esetleg a kiautózhatóságra akartál célozni, abban igazat adok, még az i3-asra is ;] (ugye 0-50km/h-ra M3/M4-es szinten gyorsul), csak nekem személy szerint az nagyobb élmény, hogy mikor lepadlózom a kocsinak, akkor megindul mint a szemét (nem csak városi körülmények között), és nem csak a hangja jön meg. Értelem szerűen aki gyengébb autóval közlekedett eddig, annak +50-80 lóerő is bőven elég ugrás, ugyanakkor én bátorítanám +1 lépcsővel a 35i/35d irányába, mert afölé anyagi csőd menni, ráfordításban pedig csak minimálisan több egy 30i/30d-nél.

    Ha pedig kanyarvadászat szempontjából közelíteném meg a témát, akkor én személy szerint azért sem erre bazíroznék, mert kanyarvadászat során 4-szer majdnem baleset lett a vége (igaz, ezek beláthatatlan kanyarok voltak):
    - motoros, aki a sáv közepén kanyarodik és majdnem frontális ütközés lett a vége (épphogy elfértünk)
    - 2 biciklis aki teker éppen felfele, de nem belátható a kanyar és miközben előzöd megjelenik valaki szemből... (épphogy elfértünk, de ha motoros vagy busz jön, akkor valszeg bicikliseket leszorítom)
    - őzike éppen kanyarban ácsorog (satufék + kikerülés)
    - lerobbant vészvillogós autó a sávodban úgy, hogy padlófékkel pont megállsz mögötte (mert jöttek éppen szemből)
    Még említhetném 2 távoli ismerősömet is, aki "kanyarvadászat" közben dobta el a vasat, szerencsére nem lett bajuk, de a kocsik totálkárosak lettek.

    A gondolatmeneted alapján egyébként bennem nem egy bmw képe, hanem egy mazda mx5-ös ugrik be vmi tuningkipufogóval :DDD , vagy a régi Honda Jazz-em, ami alig ment, de tök jó hangja volt 6ezer felett (ereje ott sem volt persze), és autópályán néha azon kaptam magam h csak 100-110zel megyek, akkora volt a szélzaj és olyan gyorsnak érezted így is a tempót h már úgymond kelletlenül adtál neki extra gázt, szóval így is lehet... :))

Új hozzászólás Aktív témák