Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz bulikavagyok #39835 üzenetére

    A BMW sportulese iszonyat jo, de kell hozza a derektamasz. Es igen, nagyobb embereknek nem a legjobb, a hattamla, az ulolap is szuk, de mellette vegig tartja a labad, eleg hosszu. En igaz nem vagyok magas, viszont a hatam es foleg a vallam szeles, mindig ugy ultem a sportulesben anno, mint akit satuba fogtak. :B De kenyelmes volt, imadtam, csak megszokast igenyelt. Persze kanyarokban nem is fenyegetett a veszely, hogy kipottyanok.

    FIREBLADE78: A BMW alap ulesei csapnivaloak, meg a 7er -ben is. :( Szvsz alsobb kategoriakban kulonb uleseket raktak az autoba, mint mondjuk egy flottas F10 -be. Persze itt jon az, hogy ennek oka is van, azert van ket upgrade -elesi lehetoseg. Csak akkor is kicsit gaz, hogy az alap ules ennyire rossz, foleg, ha egy Volvobol ulsz at.

    Baratom hetvegen jott velunk kirandulni. Nem egy BMW parti, de szereti a 35D -t, es szerintem hetvegen beleesett az ulesekbe. :DDD Egesz uton azt hallgattam, hogy olyan, mintha valaki a tenyereben tartana. 204cm, 120kg a srac, de meg ot is elnyeli az ules, bar nem olyan szeles, mint en. Nekem is az a kedvencem az autoban, kb. el sem tudnam kepzelni, hogy valaki megvette ezt alap ulessel, mikor az M Packet araert kapott volna egy wellness -t. :)

    Egyebkent miert nem szeretitek a Hankook gumit? :) Joval olcsobb, mint az osszes tobbi premium brand, es nem sokkal tud kevesebbet.

    negro: A sima F1 nem volt jo, de ez az Asymmetric 3, ami a forumtarsnak is van, nagyon adja. All around a legjobb az osszes kozott, vizen talan alapbol a legjobb, foleg fekteszten. Es tudtommal nem is kopik ugy, mint egy Conti.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák