Új hozzászólás Aktív témák

  • negro

    őstag

    válasz mr_kickass #39063 üzenetére

    Latom irtak mar paran. En egy 28i M Sportot hajtok mar 10. eve. Manual. Sedan.

    -Rozsadara nem tudok mit mondani mert nalam nincs. Ha nem volt ossze csukva az auto es apoltak rendesen akkor ki lehet fogni szepet es rozsda menteset. Persze vannak pontok ugyan ahol eljon idovel akarhogyan is mint pl a tankajto nyilasa allatti resz a lemez illesztesnel mivel nincs viz el vezeto arok es ott meg all a viz. (en mondjuk minden mosas utan kifujom) Toruringnal szokott szint ugy a komplett ajto ido utan az ablak keret korul plane de ezeket ha gondos tulaja volt az autonak meg lehet elozni vagy kitolni az idot mig el kezdene rozsdalni. Nekem a csomi zarjanak a gumi tomitese korul volt egy pici illetve nekem is kezdeget az emlitett tankajtonal de baromira nem veszes.
    -Alapvetoen en FL utanit (ergo 2000/8 utanit) javasolnek de csak ha 30i. 25i vs 28i eseten inkabb utobbit M52-vel. Ugyan FL baromi sokat fiatalit E39-nel de ujabb lamakat be lehet rakni, illetve nem M pakett eseten fl bontott lokharitot barhol kapni es kesz a facelift kinezet. Kormanyt is tudsz cserelni. (bar itt vannak atfedesek mi mikortol jo bele) Nyilvan macera de megoldhato.
    -Extra kerdes erdekes dolog. Ezek alapvetoen youngtimer autok es az allapot a lenyeg. Ugy gondolom ha talalsz olyat minek szep a belseje de csak alap es szovet uleses ne ez legyen a donto mert utolog "barhol" kapni hozza komplett ules es ajtokarpit szetett, boroset. Ezt ki lehet cserelni. Ne ez legyen donto. Ahogy gyari xenonos lampatestet is vehetel bele vagy akar gyari nagy navit is. De ez is olyan, hogy 15 eves technika szoval igy is ugy is a telot fogod hasznalni navigalasra. (nekem is csak alap kazzettas a fejegyseg de van BT -os atjatszo, igy MP3 telorol, navi is) Utolagos utangyartott fejegyseg is kaphato, erinto kepernyovel, stb.

    Ja, tempomat nekem is van az azert legyen benne. :) Viszont ilyen 10 hanszoros kivitelt nem fogsz talalni. Baromi ritka meg M5-ben is. Ha az alap 4 hanszoros Nokia nem jon be akkor csereled a hangsugarzokat egy jobbra.

    [ Szerkesztve ]

    ''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Új hozzászólás Aktív témák