Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    válasz CharlieDrop #35752 üzenetére

    Elsődleges szempont, hogy műszakilag patent legyen a kocsi. Én olyan 316-ost akarok venni, ami nem 1.6-os, hanem 1.8-as motorral van.

    Apropó meghibásodás és egyéb javítáyi kóltségek: Csak egy példa: Szüleimnek Peugeot 206-osuk van(tudom, nem egy kategória a BMW-vel), szalonautóként vásároltuk 2005-ben. Most van benne 110.000 km, amiből én minimum 95000-ret én tettem bele, szinte csak én használtam a kocsit. De eddig még csak a gyujtással és az olajszűrővel volt gond, egyszer! Na meg egy hónapja cseréltük le a gyári gumikat és a szinén gyári fékbetéteket, ami eredetileg a kocsival volt. Ennyit költóttünk rá. Ezt csak azért mondtam el, mert szerintem ha valaki megkíméli az autóját, akkor azt az autó hosszútávon meghálálja! Gondolom ez a BMW-nél is így van, de javítsatok ki ha tévedek..(persze ha az előző gazdája kinyírta a kocsit, akkor van gond. Na de ezért viszem a szervizbe a belinkelt 316-ot, hogy átnézzék.

    Am: a Bmw szervizbe ha elviszem a kocsit holnap, teljes körű átvizsgálásra, akkor a végén megmondják azt is, hogy men.yit érhet az autó?

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák