- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Tálydi #14800 üzenetére
Elvileg nem rég hagyták el Bp.-t. Megbeszéltem a sráccal, hogy kimegyek értük földvárra, ne itt kavarogjanak, mert nem GPS-el jönnek.
Közben szétbontottam az autóm elejét. Mindjárt kint lesz a termosztát. Csak azt nem tudom, hogy építem majd vissza.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Tálydi #14803 üzenetére
Minimális szépséghibák vannak rajtuk. Amiket eddig megnéztem fényévekkel lepukkantabbak voltak. Németországban voltak használva, itthon nem lettek autóra rakva. 3 hete lettek behozva. A lényeg, nem ütnek, nem voltak görgőzve, hegesztve sem. A fékport le kell szedni az elsőkről, és csókolom.
Kell egy perem polír, és lakk, ennyi. Pechemre aki csinálta volna az elutazik, így keresnem kell valakit a köv. héten aki gyorsban megcsinálja.Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #14797 üzenetére
hát nem tom ezek szerintme irto gáz adatok.
ha jol tom a kék és a piros az 70 és 110 fok.
szala középállás az kb 90...ezt támasztja alá enyémbe 88 illetve 92es fokos termosztát valo.
szal a 104 az elég sok.
a 90 az ok.
szerintem a termosztátod xar.bíztató ha meg tudsz cisnálni egy termosztátcserét.eddig nem igazán nyulkáltála kocsihoz.te is elkezdted kitanulni??jok ezek a felnik.ütősek bár nekem ez a style nem jön be.tul nagy a perem.
nekem is fogyogatott a hütőviz.amiota uj víz van benne meg uj termosztát nem fogy."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #14805 üzenetére
Igen, írták nekem is, hogy annyinak kellene lennie, valszeg levegős a rendszer. A termosztát most jó volt, meleg vizes teszt alatt. Ettől függetlenül lehet simán lehet, hogy bent ragadt.
Jah, próbálkozom. Ilyen alap dolgokat jó lenne megtanulni, érdekel is, meg hasznos is. Klubbon olyan dolgokat csinálnak egyedül, amiket én elképzelhetetlennek tartottam eddig. Ott segítenek, mondják mit hogy. Így azért könnyebb.
Gézengúz: Neked mekkorák is vannak? 8,5x17" elől hátul? ET milyen? És milyen a gyári felni ET -je?
Tálydi: Még nem, de ami késik nem múlik.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Highend55
tag
válasz MPowerPH #14810 üzenetére
Azigen.. mennyivel jöttél,hogy 7l alatt evett ? Szerinted en mire szamitsak hosszabb autopalyas uton? kb 130-160km/h között ?
Varosban hasznaltam (autopalyan meg nem sokat) de ott 11-12l-t siman benyelAkarok csinalni lassan olaj cseret, Bmw001 te mit hasznalsz ? En ezt vettem [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tálydi
senior tag
-
MPowerPH
félisten
válasz Highend55 #14811 üzenetére
Tempomat 110 és 90 között. Ugye ebbe van város is, mert Kaposváron sokat keveregtem. Lett volna ez kevesebb is a nélkül.
Azt hogy mire számíts, írd le milyen motor van benne. 160 -nál nálam 9,5l/100 körül alakul a fogyi.Én Castor Edge Sport 5W40 -est használok.
Don't Tread On Me
-
Gézengúz
addikt
válasz MPowerPH #14808 üzenetére
Nekem egyformák a felnik, mindegyiken 225/45 van és csak 8x17" ( Apropó, ezen nagyon hülyén néz ki a 205/50?) Én feleslegesnek tartom a 225-öt a 150 lóhoz....Gyári ET46 ezek csak ET35, terpeszt is vele a kicsike....és problémás is a 4-5 személy...de ez nagyon ritka...
-
MPowerPH
félisten
válasz Gézengúz #14814 üzenetére
A gyári hány coll -al ET46?(X*X"). Mi a probléma a 4-5 személlyel? Én is fosok ettől folyamatosan. Mert ez is terpeszteni fog, de mindenki azt mondja, hogy el kell férjen, mert E39-re való.
Egyébként nem valami szép látvány azon az ilyen keskeny gumi.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Gézengúz
addikt
válasz MPowerPH #14815 üzenetére
Ja a gyári ha jól emlékszem csak 7 colos, már lusta vagyok kimenni megnézni....Mi a bajom, mi a bajom...kintebb van a kerék mint kellene és erőteljesebb rugózáskor a kerék külső íve beleér a sárvédőbe. Szerintem már a 215/45-el is jó lenne, vagy egy kicsikét emelni rajta...
-
MPowerPH
félisten
Elvileg így áll majd az autón. Ez alapján nem fog beleérni, legalábbis nálam. Vagyis remélem.
Tálydi: Én lehet nem is megyek. Ha addigra nem lesz kész az autó, akkor hanyagolom.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tálydi
senior tag
Ti hány napra mentek vadkertre?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #14809 üzenetére
erről én nem tok nyilatkozni.bár egy termosztát cserének nem állnék neki.
most a váltóolajcserén filozok de ahhoz aza efecsis xarság kell meg akna.hát elmult 3-4 hétbe sok volt a buláj lehet elszorakoztam a vadkert árát.ugy néz ki. ..ha megyünk szombat de.t.
sok lesz eza felni Ákos kár volt megvenni szerintem.16os elég.
ez az et vicces.
e36ra et35től et 47ig írják.ha jol tom nekem et46os.15".bár nem 185 hanem 195ös gumival.kissé eláll a 2 müanyag doblemezbetét és 2 helyne láttam surlodásnyomot rajta.ennyi.szal ki van ez számolva.amugy ugy tm e46nál lehet et35ig lemenni.e36nál et38 tán....6.8..hahaha....nekem is annyit eszik.50km.en
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #14821 üzenetére
Elmondom miért nem. Alapból a 17"-os felnivel, és a szélesebb gumival sokkal jobban fog tapadni az autó kanyarban, stabilabb lesz. A hátsó 255-ös gumi induláskor már nehezebben fog elkaparni. A fékutam csökkenni fog, így duplán nő a biztonság. Nem lesz olyan, hogy padlóféknél vagy a gumi nyikorog, vagy az ABS üti a pedált száraz úton.
Ráadásul ezekkel nőtt az autó nyomtávja, ami ugye nem kell ecsetelnem mivel is jár.
Jah, és végre megszűnik kanyarokban az az érzés, hogy a gumi le akar fordulni a felniről, mert annyira ballonos.Most már 4db E39 -en láttam ilyet, kettőt a klubbról, kettőt powerről. Holnap felhívom őket, és rákérdezek erre. De a gyártó oldalán fel van tüntetve, hogy E34,E39.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tálydi
senior tag
Vadkertre csak 3 napos jegyet lehet venni?
Lesz valaki aki esetleg 2 napot lesz kint?
Eeeeh, what’s up, doc?
-
dragonfx
veterán
válasz Tálydi #14828 üzenetére
hát ez eléggé elvette a kedvem megnéztem én is 2e.és akkor 3 nap.és aki csak le akar nézni??
bmw001>>tény ezek mind jok.de jobban kell vigyáznod.nehogy lelopják odaérjen valahova.patkán...stb.nekem is jobb lenne 17"al tuti.
u.i.:ma versenyeztem egy passattala malacorruval.nem tom milyen volt. de 0-90re én nyertem ..aztán bejöttek elém a forgalom.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
MPowerPH
félisten
-
No-kia
addikt
sziasztok!
Ford sierrás lévén a mezőkövesdi tuningshow-n BMW-s volt inkább a hangulatom
2-en mentünka faluból, 10 másodpercel indulás után itt tartottunk:
ezen már csak atraktor segített ( a hangnyomás versenyen 128decibel-t mértek a BMWben)
aztán beültem drifttaxizni egy komolyabb BMW-be :
az tuti hogy ez a minimum amire váltani fogok a mostani a kocsimról
üdv
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz MPowerPH #14834 üzenetére
de én a 2.9 es V6-os nem kedvele, anynira, a 2.0 turbo tetszik, de az meg annyira nem egyszerű szerkezet mint egy sima 325i
de az tény h még jó ideig elég nekem a saját 2.0i DOHC sierrám
cosworth nem az én árkategóriám de ismerek párat, 300-550LE körülit, nem semmi gépek
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
lorcsi
veterán
[link]
láttátok már ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
MPowerPH
félisten
válasz dragonfx #14837 üzenetére
Jah, hát mi biztosan nem megyünk.
Közben az is kiderült, hogy ez a felni nem kóser. Felhívtam egy tulajt, azt mondta a 255/40-es gumival felejtős. Ő 245/40-es gumit rakott fel hátulra. Na most ezzel az a probléma, hogy teljesen eltér a gyári méretektől. Szvsz, nem tudom. Jah, és még rá is kellene próbálnom, mert ha kicsit lötyög, akkor kell rá tehermentesítő. Azt hogy mitől függ, nem tudom. Akit kérdeztem, 2000-es évjárató E39-el nem lötyögött.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
törölt tag
-
-
Tálydi
senior tag
válasz #11527168 #14847 üzenetére
Nos, kicsit félre értettük egymást, a Bangle féle 7er ből 2 van, E65(kis hátsó lámpa), és E66(hosszabb hátsó lámpa), de külön-külön egyik sem esett át face-liften.
Az E66 ba is rendelhető volt E65 féle kormány (de szvsz fordítva, alapból E65 ös kormánnyal adták, csa extraként lehetett választani "fullosabb" kormányt bele).
Csak ennyi a baj vele, hogy más kormány van benne? Pl E30-34-36okban is évszámtól és face-lifttől függetlenül is vannak eltérő kormányok, nem is egy.
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
törölt tag
válasz Tálydi #14848 üzenetére
Ok köszi. Én fogalmaztam félre, nem E65 hanem E66
Nem, nem baj, csak furcsa volt, hogy eddig ahány E66-ban ültem, mindben 3ágú kormány volt, ebben meg nem. Arra gyanakodtam, hogy a kedves kereskedő "valamilyen" okból kicserélte a kormányt egy épp kéznél lévőre az E65-ből, de akkor szerencsére tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest