- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Anélkül, hogy magasröptű vitába bonyolódnánk az aptx hd jelentőségéről:
1. 20e ft-os kategóriáról van szó, itt nem gyakori az aptx.
2. Hiába tudja esetleg valamelyik bt cucc, ha a mobilod nem tudja (a legtöbb használatban lévő mobil szerintem nem tudja), akkor meg tök mindegy.
3. Volt clavinetjunkie YT csatornáján egy teszt, ahol különféle mp3 zenéket, meg cd minőségű lossless számokat streamelt vegyesen, valami ajándék is fel volt dobva annak, aki megmondja, hogy melyik melyik volt, ő maga elismerte, hogy nem tudja megkülönböztetni az mp3-at meg a lossless-t, pedig hát a munkássága alapján elég szakértőnek tűnik. Tudom, tudom, vannak olyan ügyes mókusok, akik meg tudják (100-ból kb. 1, meg van még 5 aki azt hiszi...), hát akkor hajrá, a maradéknak ez totálisan irreleváns. A 20e forintos kategóriában biztosan. A hangminőség fontos, de azért túlzásokba se kéne esni. A drágább cuccok meg valószínűleg tudni fogják az aptx-et, nem mintha bármi jelentősége lenne az említettek miatt, a Vifák nem azért jók, mert lekezelik az aptx-et. No offence, csak leírtam, hogy mit gondolok. A lossless hívők vs. mp3 zenehallgatók közti vita kb. ugyanolyan régi és ugyanolyan kilátástalan, mint az android vs. ios vagy a windows vs. linux vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest