- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
Gyorsabban indul a program és az egész működése gyorsabb, de ennek torrentezésnél semmi jelentősége, főleg a picike utorrentnél. Nem fogsz észrevenni semmit egy HDD-hez képest.
Ha egyébként a programjaid a C:-n vannak, akkor mehet az utorrent is oda, ha a torrentes dolgokat akarod inkább összefogni, akkor a HDD-re. Letöltések a HDD-re, mert a sok kicsi írás zabálja az SDD-t, torrentezés miatt nem éri meg az élettartamát csökkenteni (rendszervinyóként használva is hasonló a dolog, sok az írás-olvasás, de sebességnövekedés miatt annak használni megéri. Torrentezésre nem.)
Illetve egy dolog miatt lehet hasznos SDD torrentezésre, ha bazi gyors neted van (mint mondjuk a Digi 1GB-s csomagja. Ekkor már lehet, hogy egy lassabb, régebbi winchester nem tud olyan gyorsan dolgozni, mint ahogy az adat jön(ne) le a netről, ilyenkor lehet ssd-zni. De ez azért ritka.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
bluobluo75
őstag
Minden gyorsabb SSD-n: [link]
De ha úgy érted, mi lenne ha SSD-re tennél mindent, beleértve az utorrent letöltéseit, elvileg hamarabb purcan ki az SSD-d, de akkor sem valószinü, hogy már holnap, csak valamivel hamarabb
Ha a Samsung a legújabb SSD-jére 10 évet ad, nem kell aggódni.
De a TRIM-et azért kapcsold be!
Én max ccleanert használok takarításra, más semmit, védelemre commodo-t. ennyi -
bluobluo75
őstag
Most kerestem rá az összefoglalóban ...mondjuk már változott azért, én úgy emlékszem, hogy rendszerre ajánlott, és úgy, hogy csak a minimális dolgokat rátenni, de most meg már lehet nyúzni...ha lesz egy szaki, majd megmondja!
Utoljára frissítve: 2014-07-06 21:09:00
De én azért az utorrentet HDD-re állítottam, mármint a fájlok letöltési helyét, telepíteni persze az SSD-t -
bluobluo75
őstag
Szia!
Annó mikor SSD-t vettem az SSD topikban (félreértés ne essék) betegesen azzal voltak, hogy csak a minimális dolgokat érdemes SSD-re tenni, minden mást a HDD-re, hogy a cellák vagy mik ne fáradjanak annyira...
Most pár napja néztem 1 pc world-ös youtube videót, amiben az új Samsung 850-es SSD-t mutatják, amire 10 év gari van... akkor mire az aggodalom? ...kérdem én
Persze én is csak azokat a progikat telepítem, azokat a fájlokat teszem SSD-re amit muszáj! De a haver azt olvasta valahol, hogy ez tévhit, mármint, hogy a memóriacellák ennyire fáradnának.
Szerintem nézz utánna a neten, a legfrissebb cikkek után, mit írnak, és az alapján döntsd el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest