- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
csak megerősíteni tudom, hogy a UPC korlátozza a torrent forgalmat! Próbáld meg a klienst valami magasabb porttartományba sorolni! Ez állítólag régebben működött! Sajnos tapasztalatom nincs UPC-vel kapcsolatban... Esetleg itt nézz körül hátha lesz megoldás!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Apollyon
Korrektor
Már feltettem a vuze-t és elég sok felesleges dolog van benne, de a torrent része nekem hibátlanul működik. Amúgy én a torrenteket megnyitni szoktam, és alapértelmezésben vannak a .torrent fileok. Lehet neked is így kéne.
Utorrentet el lehet felejteni, ha nem jön be a Vuze és nem találok jobbat, megy vissza a bittortent.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest