Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz ZollR #6639 üzenetére

    A te későbbi hozzászólásodból egy részlet:

    ""Amíg a BTC-vel fizetni lehet és nem renderelni addig irreleváns a BTC informatikai háttere..."

    Most akkor lehet vele fizetni, vagy nem? El kellene végre dönteni.
    Az informatikai háttere a közgazdásznak irreleváns, de el kell fogadni, hogy nem csak közgazdasági értelemben érdekes a dolog. Mint ahogy azt is, hogy az átlag embert pont annyira érdekli a közgazdasági része a dolognak, mint téged az informatikai. Téged a cgminer ismerete tökéletesen kielégít, míg az átlag felhasználónak annyi a fontos, hogy érdemes-e bányásznia vagy sem, vagy hogy mennyit spórol meg azzal, hogy nem kell a bankokra várni hetekig.

    Az rendben van, hogyha te javítasz ki valakit azon a területen, amiben te vagy otthon és a hozzászóló hiányos vagy hibás ismereteit kellően ki is domborítod, de ha én akarom felhívni a figyelmed arra, hogy például a működési mechanizmussal kapcsolatban hasonló badarságokat írtál, mint a náladnál közgazdaságtanban kevésbé jártas ember, akkor azt egyből kirekesztőnek tartod. Kettős mérce, vagy mi a szösz? :)

    Ha pedig a linkelt hozzászólás ezt jelentette számodra: "Nem először hangzott el itt, hogy aki nem ITs és nem ismeri a BTC mögötti technikai hátteret miért szol bele, olvass vissza.", akkor az elég szomorú.

    Azt kellene még közös erővel eldöntenünk, hogy vitatkozunk még a vitán olyan 50-100 hozzászólás erejéig, vagy pedig meghagyjuk a topikot a Bitcoinnak magának?

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák