Új hozzászólás Aktív témák

  • [O]-[C]-[B]

    tag

    válasz AAntii #6604 üzenetére

    Én kérek elnézést, hogy nem vagyok matematikus vagy informatikus. Végülis az egyik vagyok, de nem tartom magam informatikusnak, mert nem követem a trendeket, nem érdekel - már - különösképpen, máshol megtaláltam a számításomat.
    Nem láttam a rádiógombot a regisztrációkor amikor regeltem, illetve a a szabályzatban nem olvastam, hogy ez geek-only fórum. Szégyelnem kellene, hogy nem vagyok geek? Azt persze az ember elvárja, és kikéri magának hogy a szakmájában ne oktassák már ki alap dolgokról, mert én sem megyek kiosztani a matematikust a Fourier- sorról vagy az IT-s / villamosmérnököt a PLC-kről. Főleg ne olyanok akik alapvető fogalmakkal látszólag nincsenek tisztában.

    Az őket leszámítva ugyanis nem sok embert érdekel, hogy a bitcoin micsoda, csupán az érdekli, hogy x ráfordítással ki tud-e venni a buliból x+valamennyit

    Írták már páran ezt amit írok, de pontosan ezért fog a bitcoin az maradni mint ami most, spekulánsok eszköze, amire hamar rá fog ébredni a nép. Ilyen kilengések mellett erre árazni, kereskedelmet építeni végképp nem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák