Új hozzászólás Aktív témák

  • GBRDVD

    tag

    válasz GBRDVD #16677 üzenetére

    Menthirist: Folytatva a gondolatmenetet, mivel ez eddig még csak az unalmas árfolyamrésze volt a dolognak, de ha az anyagiasságon felül tudunk emelkedni, a többi feltett kérdésedre is választ kapunk:

    A bitcoint használják, százezrek fizetnek vele, pénzeket küldenek vele a világ másik felére, családtagok, rokonok, barátok, üzletfelek. Külföldi munkavállalók dolgoznak, megkapják a fizetést, bitcoinban hazaküldik, ott visszaváltják, stb. (lásd Afrika). Az árfolyam ilyenkor másodlagos. 10 éve létező, működő technológia, ami létezni és működi fog 10 múlva is. Felesleges az erőlködés, nem pukkant ki semmi, és nem is fog. Most sem pukkant semmi, de még csak nem is ereszt. 1000 dollárnál sem fog. 100-nál sem. 10-nél sem. Amíg a rendszerszinten nincs benne alapvető hiba – ami momdjuk lenullázná –, addig nem. Most 10 éves, és eddig nincs, ami hiányossága lehet, arra mind van megoldás. Még a kvantumszámítógépek "ellen is véd".

    Az "email-lufi" vajon mikor pukkan már ki végre szerinted? 10x jobb megoldások vannak, mégis az elavult pop3-at is használják még ma is sokan. És a "html-fufi"? Vagy az "arany-lufi"? A vacak sárga fém lufi, alig van már belőle kitermelhető mennyiség, nehéz a előállítása, szállítása, körülményes a tárolása, a darabolása, fizetni vele meg szinte lehetetlen.

    A Bitcoin "lufi" azért nem pukkan ki, mert nincs, ami kipukkadjon.

    Olvasni, tanulni, művelődni, informálódni. ;) butch3r is jó linkeket hozott.

Új hozzászólás Aktív témák