Új hozzászólás Aktív témák

  • almafa42

    aktív tag

    válasz zichie #10407 üzenetére

    Csupán trendek alapján kereskedni crypto-ban öngyilkosság. Ha egyértelmű lenne, hogy melyik coin milyen irányba fog változni, akkor bármennyi pénzt meg lehetne keresni vele. Természetesen nem így van, ez is csak egy piac.

    Örülünk neki, hogy sikerült összekereskedned x összeget, csak az a baj, hogy úgy állítod be, hogy ez kvázi rizikómentes, és bárki megteheti. Márpedig nem így van. Jól teszed, hogy kis pénzekkel tanulod a kereskedést, csak figyelj arra, hogy ugyanaz a stratégia 100*-os téten már máshogy fog működni az eladási és vételi oldal likviditása miatt.

    "Szerintem ennél a kaszinó tízezerszer kockázatosabb. :)" - a kaszinó itt mit jelent?

    Ruletten ha jól emlékszek minden tétnél 97% a ROI-d (ha 1db nulla van a keréken), blackjack-en közel 100% optimális stratégia esetén, nyerőgépeknél meg 50-95% beállításoktól függően. Melyik tízezerszer kockázatosabb?

    Kereskedésen - platformtól függően - 0.5% költséged is lehet, ezt alapból bukod, ennél jobban kell megverned a piacot minden kereskedésen ha pluszban szeretnél zárni. Az idődet is érdemes nézni, ha ennyi idő alatt minimálbérért dolgoznál, és abból vennél ETC-t simán lehet, hogy jobban járnál kis összegnél.

    És még folytathatnám, de nem szeretném. Azért írtam ezt le, hogy azok akik a leírásod alapján beleugranának a kereskedésbe előbb gondolják át, hogy tényleg ilyen egyszerű-e ezzel pénzt keresni.

Új hozzászólás Aktív témák