-
IT café
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Szerintem lassan elindul lefele ahogy befejezodik a "vasarlas"
-
janos666
nagyúr
válasz Dexar007 #10155 üzenetére
Miért? Nagyjából azért lehetett előrebecsülni: (#10134) janos666 2016-05-30
"Előbb ~740, aztán ~250? (OKC-1Q USD-n szerintem meglehet a ~800 is )"
Az akkori OKC-1Q, ami ma már 2W 750.76 USD-nél ütötte meg a lokális plafont, a közben nyitott új OKC-1Q pedig 787.00 USD-nél.
Picit túlbecsültem, de ott volt a jel, hogy kerekítve. Illetve még nem vennék rá mérget, hogy "ennyi volt". Még hátra van ~10 nap OKC 6/24 zárásig (amiről ott beszéltem, akkor az volt az OKC-1Q), ami több mint a bányászbér felezésig kell (amivel a népet butítják) és van közben egy teljes hétvége is.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
rayman2006
tag
Ez a 3 hét múlva reward felezés mit jelent?
Csökkeni fog bitcoin árfolyama? -
sparks
senior tag
válasz rayman2006 #10160 üzenetére
Remélhetőleg inkább nőni, hiszen a blokkok után járó BTC lesz lefelezve. Tehát ugyan annyi bányász melóért kevesebb BTC jár, számomra ez inkább drágulást feltételez...
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz sparks #10161 üzenetére
Elvileg. Gyakorlatilag 21 millio btcbol mar 15.5 ki van banyaszva, tehat nem valoszinu, hogy a felezes utan kovetkezo ~4.5M bitcoin banyaszati koltsege lenne a meghatarozo. Sokkal inkabb a kereskedes hatarozza meg az arat. Piacra meg nem csak a friss coinok kerulnek, ugye.
[ Szerkesztve ]
-
Kozmonauta
tag
Nem lehetne növelni a maximális bitcoin-ok számát?
A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ
-
Reggie0
félisten
válasz Kozmonauta #10163 üzenetére
Annak mi az ertelme?
-
Reggie0
félisten
válasz Kozmonauta #10165 üzenetére
Ilyen hulyesegekkel eszakkoreaban kene sztendapolni.
-
Elbandi
aktív tag
válasz sparks #10161 üzenetére
a nagy kinai farmoknak ahol ingyen/olcso aram van, edes mind1 hogy 25 vagy 12 bitcoint kapnak blokkonkent, ugyugy dumpolni fogjak a coinokat. akinek meg 12 bitcoinnal nem eri meg a banyaszat (nincs ilyen/olcso aram), azt varhat hogy _hatha_ felmegy az arfolyam, vagy egyszeruen abbahagyja a banyaszatot.
-
Reggie0
félisten
válasz Kozmonauta #10168 üzenetére
Az emberek bizalmat a coin irant megsemmisiteni es inflacioval tonkretenni az erteket csak azert mert irigy vagy nem szep dolog.
-
Dexar007
veterán
válasz Kozmonauta #10165 üzenetére
20 ev mulva .: ,,Szeretnel te egy egesz bitcoint mi..?!"
Give me your cum,bull!
-
zichie
senior tag
A Bitcoin az ördöggel cimborál, most jár 666 eurónál.
-
butch3r
senior tag
-
Overlocker
veterán
Sziasztok!
760 usd körül járunk... szerintetek mekkora esés várható?
Brexit miatt én még lehet így is bevásárolnék addig...
-
zichie
senior tag
válasz Overlocker #10173 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy mikor lesz az esés?
800 euró körül érdemes kiszállni?
Megfigyelhető, hogy a többi vezető altcoin is többé kevésbé lépést tart a bitcoinnal, azaz erősödik az euróhoz, dollárhoz... stb. képest. -
WiZARD
addikt
válasz Overlocker #10173 üzenetére
Én tegnap este 760 körül kiszálltam, kb 2.5 év után most voltam nulla körül.
(kb 1 éve elhatároztam, hogy ha egyszer csoda történik, és elérem ezt a szintet, akkor eladom, nem gondoltam, hogy ilyen hamar jön)Továbbra is kb azt gondolom az egészről, amit 2-3 éve írtam, benne van a lehetőség óriási emelkedésre, és talán lehet vele q sokat nyerni idővel, de ennek az esélyét sokkal kisebbnek látom, mint ahogy régebben gondoltam.
Nem kizárt, hogy valamikor visszaszállok, de most picit kezdem úgy érezni, hogy a Brexit para túl van fújva.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
rayman2006
tag
Sziasztok!
Tudd valaki jó oldalt ahol hétvégén is bankkártyával azonnal lehet bitcoin-ot vásárolni?
Köszönöm. -
butch3r
senior tag
válasz rayman2006 #10179 üzenetére
Bitstamp
-
htc07
addikt
válasz rayman2006 #10181 üzenetére
Pesten van bitcoin ATM, ennél gyorsaabb mód nem nagyon van (ha pesti vagy)
-
akrobet
tag
Próbált valaki mostanában Krakenről EUR-t kiutalni? Mindig invalid amount hibát ír.
Az is érdekes, hogy az elején amikor a mennyiséget kell beírni ezeket a limiteket írja:
Minimum €5.00
Maximum €0.20Ennek nyilván nem sok értelme van... Tier 2-re vagyok verifikálva, tehát a max limit havonta 10000 USD kellene hogy legyen, annak a közelében sem járok.
-
butch3r
senior tag
Hat sajna a holdra szallashoz kis erot gyujt -12% eddig 24h alatt
-
gidacska
csendes tag
Sziasztok. Bújom a leírásokat pár napja de mindenhol arra lyukadok ki bányászni nem éri meg, társaságba szintén nem éri mér meg. Valaki megmondja akkor jelen pillanatban hogyan éri meg a bitcoin nal foglalkozni?
Köszönöm. -
WiZARD
addikt
Csak úgy tájékoztatásként: Bitstamp-ről Raiffeisen-es számlára nem lehet utalást kérni...
Most mehetek keresni valami más bankot, hogy usd számlát nyissak.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
deadwing
addikt
válasz WiZARD #10191 üzenetére
Nekem is volt egy kis kalandom a raiffeisennel.
Felhívott tőlük valaki, hogy tudom-e, hogy érkezik x eurós összeg a számlámra. Mondom igen. Erre elkezdett faggatni, hogy mi ez a pénz? Eszem megáll. Mi közük hozzá?? Ezek után kiselőadást tartott nekem arról, hogy a bankbiztonság miatt hívott -?????-, meg elkezdett papolni arról, hogy mennyire veszélyes a virtuális pénz... Olyan mintha direkt a Krakenről érkező pénzeket figyelnék, vagy nem tudom. Kicsit para.Valaki nem járt hasonlóan mint én? Holnap visszahívom őket -tegnap kicsit megleptek, így nem tudtam normálisan reagálni-, ezt mégis hogy is képzelik? Mi a fene közük van hozzá, hogy honnan érkezik pénz a számlámra??
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
vismaior04
tag
-
WiZARD
addikt
válasz deadwing #10193 üzenetére
Én múltkor bementem cibbe usd számlát nyitni, és egyszerűen közölték, hogy nem nyitnak... Ezért lett Raiffeisen végül.
(svájci tőzsdei számláról jött volna pénz)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
JLK_
csendes tag
Sziasztok.
Elég kezdő vagyok a témában, próbáltam utána olvasni, de érdekelne a Ti véleményetek is.
Készülök beruházni bitcoinba kb. 100e-ft értékben és nem tudom, hogy hol lenne érdemes tárolni ekkora mennyiséget, ha kitudnátok segíteni ebben azt megköszönném. -
vismaior04
tag
válasz Reggie0 #10199 üzenetére
Nehogy már full nodeot futtass szerencsétlennel 0.6 bitcoin tárolására.
Ha az lesz az első élménye a bitcoinnal sose jön többet a közelébe.Javaslok inkább egy lightweight tárcát, ami túl azon hogy felhasználó barátabb nem órákba (napokba) telik amig szinkronizálódik.
https://bitcoin.org/hu/valasszon-penztarcatDe igazából én a helyedben csinálnék egy tárcát a Blockchain.info-n és annyi.
De akármit csinálsz, mindenképp olvass utána amit használni tervezel. Pl ha blockchain.info walletet, akkor nézd meg hogy müködik, miként lehet backupot csinálni, milyen egyéb biztonsági beállítások vannak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest