Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Nem ajánlom senkinek, hogy BTC-t (vagy USD-t) küldjön az OKCoin.com-ra. :(

    Régóta volt már ott egy inaktív fiókom (most felidézve azt hiszem azért regisztráltam, hogy megnézhessek pár statisztikát, amit csak belépés után lehetett elérni). Nemrég pedig támadt egy kósza ötletem, hogy beküldök oda némi BTC-t (és esetleg használom majd a BTC Futures játékukat, ha beindul most az élet a BTC piacon), de meggondoltam magam és megpróbáltam továbbküldeni az összeset egy másik váltóra. Erre ők megjelölték ezt a kérést "gyanúsnak" és már második napja kínlódok, hogy továbblépjen az ügy.

    Ez nekem BTC-nél szokatlan és fura, hogy külön "admin jelszó" (ami eltér a belépési jelszótól) és SMS kódos megerősítés (60 másodpercig érvényes számsor) megadása nem volt elég pár BTC átutalásához.
    Azt kérték, hogy küldjem el email-ben a személyazonosító számom. Hezitálva megtettem (persze ellenőriztem, hogy az ő címükre küldöm, nem csak válaszoltam a levélre...), erre válaszoltak, hogy ami náluk szerepel a rendszerben, az nem is számokkal, hanem betűkkel kezdődik.
    Évekkel ezelőtt regisztráltam és nem használtam, így őszintén nem tudom, hogy esetleg kamu számot kellett-e megadnom, mert pl. egyébként be sem engedtek. De azt most is látom az adatlapomon belépve, hogy a nevem és a lakcímem teljesen valós adatok, szóval nem tudom miért írtam volna be mindent, de kamuztam be egy személyigazolvány számot, ami nem is hasonlít az enyémre és nem írtam fel magamnak sehová...

    Ekkor küldtem nekik egy fényképet a személyigazolványomról, de ragaszkodnak hozzá, hogy a regisztrációhoz használt email címemről küldjem ezt el. Na igen, ez önmagában még talán jogos kérés is lenne (bár ha megkapom a leveleiket, akkor úgyis hozzáférek valamilyen formában a regisztrált fiókhoz) csak közben szarrá ment az az email szolgáltató, és a leveleket még megkapom, de küldeni már nem tudok onnan. :))

    Jó, mi? :DD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák