Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz Krisztianson #908 üzenetére
Auucch ez jobb, mint a reggeli ☕, fel is ébredtem..
『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
válasz kbyte1024 #900 üzenetére
Alapból támogatja a Ksu-t, szóval nem kellett külön.
A Colorblendr ment fel, hogy a Google appokban fixen sötét legyen a téma, ne a háttér színéhez igazítsa (sosem értem, hogy ezt miért erőltetik).
Ez egy kínai rom google támogatással + amiket korábban használtam benne vannak: google photos unlimited, 120fps játékokhoz, security flaget ignorálja (így banki utalást és minden mást tudok screenshot-olni), + még vagy másfél oldal feature.
De rég használtam miui tárcsázót, jó ég..
Alaposan ki van takarítva, így a 6gb pont elég.
Pro-ból szerintem a 12 gigát behúzom.
Te még nem is rendeltél? 🤦🏻 🤭『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
Off duplán:
Hétvégén kijött az alábbi, 12 pro-ról átportolt rom.
Feldobtam és azon túl, hogy a fejlesztők elég jó munkát végeztek, különösebb bajom nincs a HOS-al. Utoljára A13 alapon próbáltam miui-t, azóta sikerült szépen rendbe tenni a felületet: jók az animációk, a zárolt képernyő látványosan kozmetikázható, konzisztens a tempó és a game turbó a beépített funkcióival szintén kellemes.
Nincs ezzel a rendszerrel semmi gond, jó ezt így megtapasztalni - az utolsó ellenérv is elpárolgott.[ Szerkesztve ]
-
-
D@niel
addikt
Itt egész sok téma elérhető a felülethez: HyperOS Themes
-
D@niel
addikt
Coolmobile-nál feltűnt a 8/256, 138 pezó: [link]
-
D@niel
addikt
Ha már téma, nemsokára érkezik a HyperOS 2.1: Gizchina
-
D@niel
addikt
válasz kbyte1024 #733 üzenetére
Custom rom-ra ideális. Crdroid és Evolution x elérhető volt rá és úgy láttam, hogy sokáig fogják fejleszteni. Jelenleg A15 qpr1 alapon tényleg hibátlan. A pixel launcher nekem a kedvencem: letisztult, nincs túltolva a kozmetika és egységesek a színek. Evo-n 2.3gb a teljes rom, ebből sejthető, hogy csak a legfontosabb dolgok vannak benne, így a gyáritól jobb az üzemidő, nem sok minden történik a háttérben. 6gb-s verzióval feszes, pörög.
Első dolgom volt nyitni a bootloader-t.1 hétig állt a dobozban.
Az f6-ra ez a két rendszer szintén volt, van és lesz. Sokáig. Emiatt nem zártam ki.Ezt a témát el tudom engedni, mert a pro jónak tűnik. Majd megszokom a felületet. Ami szimpatikus, hogy 120fps-t tudja a 8400 call of duty-val. Ez mondjuk f4-el, evo-n is adott.
Dupla off téma, lapozzunk.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
Az F6 és Pixel 8a van a kalapban, de gyorsan kijózanít a száraz specifikáció.
Erős cpu, nagy akksi, fényes kijelző, legújabb android - tényleg minden OK.
Nekem egyenlőre nem szabad, fél éves az f4-em.
Coolmobile-nál ismét van pro 12/512 és mindegyik az x7-ből, erről a boltból esett szó korábban: [link]
Figyelem, hogy mikor lesz náluk 8gb pro.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
Végig olvastam.
Szerintem ez nem rom csere, hanem egy módszer arra, hogy nem támogatott frissítést telepítsen a rendszer (gyakorlatilag a teljes romot - mint zip fájl - frissítésként kezeli).
Oké, ez grammatika, hogy ki minek nevezi, a lényeg inkább az, hogy működik és nincs benne reklám + más hasznos dolgok. Nem rossz egyébként.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
válasz nimmrody #682 üzenetére
Romot kizárólag egyéni recovery-vel lehet felrakni - amennyiben nyitott a bootloader, és ezt is csak akkor, ha a belső tárhely le van tisztítva, OTA-n keresztül pedig csak ugyanazt a romot tudod frissíteni (pl. miui eu rom van rajta és jön hozzá frissítés).
Amennyiben találsz YouTube-on videót, vagy neten leírást, hogy mit csináltatok, megnézem - lássuk konkrétan.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
válasz Bobobalint #672 üzenetére
Nem találok semmit hyperos 2-re, pedig még a brazil telegram csoportban is kérdeztem. Redditen írják a cmd-s módosítást, amivel szétcsúsznak az appok.
@nimmrody: szerintem x6-ra gondolsz, az van snapdragonnal, arra jó pár custom rom van. Mtk-ra nagyon ritkán írnak.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Lövésem sincs. Tényleg passz. Teljesen felesleges 1.5K-ban futnia a kijelzőnek + cpu-t is jobban terheli. Ha csak +40 perccel jobban bírná fullhd-ban, az is valami.
Ráadásul a korábbi hyperos-ban ott volt a kapcsoló.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Bobobalint #668 üzenetére
Igen, fejlesztői beállításokban usb debugging bekapcsolása után pc/laptopról cmd-ből adb shell-el.
-
D@niel
addikt
válasz Krisztianson #655 üzenetére
Ez a 8/256-os volt?
-
D@niel
addikt
válasz Krisztianson #652 üzenetére
Milyen áron volt?
-
D@niel
addikt
válasz joelke HU #642 üzenetére
Nem az MBH, hanem instacash.
Rendeléskor a végösszeg 50%-át befizeted, a maradék 50%-ot pedig 3 havonta, fix időpontban levonja magától, így teendő nincs. Pár nappal előtte értesít, hogy nemsokára aktuális a törlesztés, amit manuálisan is tudsz indítani.
Az elbírálás pár perc, nem árt, ha a teljes összeg elérhető a számlán.
Így néz ki:Mostanában kezdenek népszerűvé válni ezek a lehetőségek, az About you szintén nemrég vezette be, ott ha jól tudom, 25e felett van, szintén hasonlóan, tehát rendeléskor 50% és a maradékot 3 lépcsőben, havonta, automatikusan.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Poco x7 elérhető egy újabb haza boltból: CoolMobile
106-ról indul. F4-et itt vettem, 3 nap szállítással érkezett. Külön pozitívum, hogy van részletfizetési lehetőség is (vásárláskor a vételár 50%-a, majd a másik 50% két havi részletben vonja le a számláról, a végösszeg változatlan, 0% thm).
Vásárláskor e-mailben érkezett a számla, 1 év garanciával.
Érdekességből ránéztem dhgate-re, ott kedvezménnyel 103 huf.
Bízom benne, hogy hamarosan a Pro-t is belistázzák.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
Apk-t enged telepíteni a hyperos 2?
-
D@niel
addikt
Összedobtam egy telegram csoportot, hátha fogjuk tudni hasznát venni: [link]
-
D@niel
addikt
Gcam konfig egyenlőre még nincs, viszont kíváncsi vagyok, hogy mit tud a lencse nem gyárival.
Ezt megpróbálod, kérlek? [LMC8.4_R18] - legelső apk felül.
Szerintem ezzel ütni fogja a pixelt.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
válasz Tamás1966 #462 üzenetére
Nem működik a térkép funkció? Megvan nyitva a térkép, működik.
Ami a második képen van, az egy előnézet, útvonal tervezés, hogy merre fog vinni. Arról a pontról nem fogja indítani a gps-t, ahol fizikálisan nem vagy ott, ugye - még ha valóban ott is vagy és beírtad neki, a rendszer helymeghatározás nélkül nem tudja.
Ki indulási pontnak add meg a jelenlegi lokációt (helymeghatározással!), majd célállomást beadod és ott lesz alul az indulás gomb.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
Próbáljátok ezzel, részletesebb és gyorsabban frissül: postal ninja
-
D@niel
addikt
válasz Tamás1966 #383 üzenetére
Az androidos gmail nem túl kifinomult, hyperlinket kis trükkel tudsz létrehozni:
1) a linket bemásolod üzenetbe és kiküldöd magadnak (saját gmail címre) vagy miután bírtad a címet, elmented piszkozatnak,
2) piszkozatot megnyitod (vagy a kapott emailt), ebben már kattintható formában van a link,
3) címet és levél tartalmát beírod és küldöd.Itt van ugyanez, angolul: [link]
-
D@niel
addikt
válasz Tamás1966 #380 üzenetére
Itt egy teszt a töltésről: [link]
Mit látunk? Több dolgot:
- a teljes töltés 38 perc,
- 78W a maximum,
- kikapcsolt kijelzővel gyorsabban tölt,
- a tempót folyamatosan veszi vissza,
- a maximum hőmérséklet 44C°, ami normális.A legjobb ha:
- max. 80%-ig töltöd (úgy tudom, ilyen szabályozás, azaz, hogy 80%-nál álljon le, van a rendszerben),
- mindig egy keveset rátöltesz,
- 20-80% között tartod, az az optimális,
- ha nem szükséges instant, akkor laptopról/gépről, vagy lassabb töltővel csordogáljon.Egyébként másfél évig játék közben töltöttem az x3 pro-t (készültünk a call of duty mobile bajnokságra, napi 5-6 óra edzéssel), 33W-5000mah, emellett rengeteget használtam gps-re, melegben, szélvédő alatt is töltöttem, 85-87% volt az aksi kapacitás két év után! Teljesen jó érték.
Személyes véleményem, hogy az X7 pro egy valóban hosszútávra tervezhető gép, tekintettel az erős cpu-ra, a nagy akksira és 3 év főverzió támogatásra.
Nekem egyenlőre a hyperos a problémás, de ez más téma.[ Szerkesztve ]
-
-
D@niel
addikt
Poco X7 Pro / F6 / X7 / X6 Pro / iQOO Neo 9 Pro / Z9s Pro / Nord 4 / M7 Pro Battery Drain Test
A nyelv hindi, viszont érthető, hogy a Pro-n a felbontás maxon van. Szerintem a Gsmarena teszt is emiatt nem lett kiemelkedő.
Máshol 8/8 és fél óra SOT-ot mondanak várhatónak, az már pipa ✅ [link]『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
D@niel
addikt
Itt van egy x7, hétfőtől 249€, spanyolból: [link]
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Valaki meg tudja nézni nekem, hogy a Pro cod mobile alacsony grafikán manuális fps beállításnál engedi-e 120-ig feltekerni?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Néhány fontos infó kimaradt a bejegyzésből (az imént jeleztem a szerzőnek is):
X7: hajlított kijelző, ufs 2.2, android 14 - hyperos 1.0.
Pro: lapos kijelző, ufs 4.0, liquidcool 4.0.『 poco f4_ℍ𝕪𝕡𝕖𝕣𝕆𝕊 2.0.1 - kernel: RealKing v16.8』
-
-
D@niel
addikt
HyperOS-től kezdve a bootloader nyitáshoz emelkedtek a követelmények a gyártó részéről, most már aktív (az elmúlt 90 napban) miui-fiók szükséges a folyamathoz + más dolgok.
Emellett, léteznek olyan mediatek-es telók, amikre van custom rom (pl. Redmi 9), sőt, mtk-n gyorsabb a nyitás, de szó szerint ritka, hogy ezekre készülne valami/bármi: x6 pro kimaradt, x6-ra sok minden van (LOS, pixel-variációk, hyperos-variációk, crdroid, evolution x, stb.), és így tovább.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tippmix
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Hyundai, Kia topik
- Jogász topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest