- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Fujifilm X
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
-
veszel egy néhányezer Ft-os WiFi routert, adsz neki egy fix IP címet, lehetőleg ugyanazon az alhálón, amin a hálózat többi része is van (192.168.x.y ahol x a lényeges), kikapcsolod rajta a DHCP-t, majd a fent nevezett kábelt bedugod a router valamelyik LAN portjába (LAN, nem WAN). ekkor a router átkapcsol Access Point üzemmódba, azaz a meglévő hálózatra fog egy WiFi csatlakozási pontot adni, vagyis pont azt, amit szeretnél.
-
Laccy_hun
csendes tag
Sziasztok
(Elnézést, elírtam a címet: Bejövő UTP kábel lett volna a címben)
Egy külön helységben vagyok, ahova kábelen jön be az internet egy routeren keresztül, ami másik helyen van.
Teljesen jó lenne, ha vezetékes netre lenne szükségem, de azt hogyan tudom megoldani, hogy a nálam lévő kábelről wifi-s jelet készítsek, amit aztán a táblagépemmel/telefonommal tudok használni?
Ezt meglehet úgy oldani, hogy a fő routert ne piszkáljam, csak betegyek hozzám valamilyen eszközt?
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest