Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz shotika #4888 üzenetére
Én is de egyenlőre fogalmam sincs mi legyen de szerintem kivárok operstion nem érdekel ilyen balance redszerrel, conquest még annyira se hoz làzba már br-re kiváncsi lettem volna de az meg nem lesz megjelenéskor, ugy hogy majd akcióba jövőre is jó lesz ez
PSN:BiZzare_0 ️
-
Fitzgerald
veterán
válasz shotika #4155 üzenetére
3770k-hoz nem kell DDR4, és belemegy a mostani lapodba. 45 rongyé' van 2 is aprón most. Veszel rá egy hűtőt 10 rongy körül, és meg is vagy. Még ma is jó kis proci az.
Nekem Skylake i5-öm volt 4.4GHz-re rántva bclk-val amikor a BF1 béta elindult 2 éve, és akkor még 1080p-ben nyomtam. Még azzal is proci limitem volt egy R9 390 mellett. -
addikt
válasz shotika #4155 üzenetére
Én is nemrég cseréltem, kevés volt már a 3570 az új játékoknak. Alaplap+proci+ram nálam 150-be fájt, de hát ez van. Milyen procit vegyek topicban érdeklődj. Van még olyan "régebbi" intel proci ami erős, és még ddr3-al elmegy, de azokat használtan annyiért adják, amennyiért újat veszel, csak oda meg majd ddr4 kell. Mindegy, a végtelenségig úgysem tudod húzni (mármint a cserét).
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Fitzgerald
veterán
válasz shotika #4151 üzenetére
Proci topikban szerintem többen tudnak majd segíteni, de ha maradnál Intel vonalon, akkor vadásznék egy használt 3770K-at a mostani lapodba. Kell a 8 szál a játéknak.
Ha mégis szóba jöhet AMD, akkor Ryzen 2400g + lap hozzá olyan 65-ből megvan. 8 szálas, egy Haswell i7 teljesítményét kapod kb. Viszont ahhoz DDR4 ram is kell, ami gondolom nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest