- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
A forint összegű kuponoknak és a szerezhető pontoknak nem sok értelme van, mert akciós cuccokra szinte sehol nem engedi a pontok használatát, a kupon kedvezményt meg nem az akciós árból vonja le... Ki van ez találva, marketing bullshit a köbön.
-
=Mentor=
őstag
válasz
petymek #19268 üzenetére
Nem tudom Bangoodnál ez hogy megy, de én is így jártam, csesznek adni csomagszámot és akkor az ember csak találgathat, hol jár a csomag és mikor érkezik meg.
Bár nekem csak egy pár ezres tétel volt, akkor is dühítő. Tehát nem biztos, hogy kapsz azonosítót, nekem már megjött a csomag, de máig annyi szerepel a rendelésnél hogy:
Dec 05, 2020 09:10 Package has been sterilized and shipped out.
Dec 04, 2020 03:40 Our warehouse has started packing your items. -
=Mentor=
őstag
Először rendeltem Bangoodról de most csalódott vagyok. Napra pontosan két hete egy Xiaomi szappanadagolót direkt cseh raktárról, mert az szerepelt hogy egy héten belül ideér és sehol semmi... Karácsonyi ajándék lett volna, a bangood oldalán az utolsó bejegyzés az hogy Dec 5. shipped. Értem én, hogy ilyenkor növekszik a szállítási idő, de ennyi idő alatt ide kellett volna érnie. Követési szám nincsen, ami szintén nevetséges. Ráadásul mivel első rendelésem, választhattam ingyen egy ajándékot, ami már megjött pedig azt elvileg Kínából küldték.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Eladó számítógép
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest