Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
bocs, nem tudom mennyire topiktéma..
Az utóbbi kb. egy évben már harmadszorra kapok olyan emailt, hogy:Megkaptuk kérését a Microsoft-fiókjához kért egyszer használható kóddal kapcsolatban.
Egyszer használható kódja: ******
Ha nem Ön kérte a kódot, akkor nyugodtan törölheti ezt a levelet. Előfordulhat, hogy valaki más véletlenül adta meg az Ön e-mail címét.Mennyire parázzak?
S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
A CCleaner helyett milyen tisztítót ajánlotok?
(pipa lettem és töröltem a CCleanert pedig 100 éve használtam. egyszerűen nem találtam meg hová kell klikkelni, hogy maradjon az ingyenes verzió és törölje a gépről a fájlokat amiket az elemzés után talált)[ Szerkesztve ]
S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
ez nem tudom mennyire informatika..
Egy (5 GB) filmet szeretnék a neten keresztül eljuttatni valakinek. Tudtok ajánlani egy oldalt ahová feltölthetem ő pedig letöltheti?S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet eltüntetni a "Filmtekercs" hivatkozását innen a Képek mappából? Csak a "Filmtekercs" mappát szeretném látni, ezt a külön kibontható hivatkozást (vagy mi a bánat) nem.S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
egy külső vinyó betűjelét megváltoztattam "T" -re. Ezt hogyan tudom a lemezkezelőben alaphelyzetbe állítani vagyis úgy, hogy a Win adjon neki nevet, a soron következő betújelet ahogy az alapból működni szokott?S23
-
alex devil
senior tag
válasz Csupingo #140723 üzenetére
Sajnos ez nem segített (de a gyors rendszerindítás kikapcsolásánál le is van írva, hogy nincs hatása az újraindításra és a probléma akkor is jelentkezett ha újraindítottam)
A hibaüzenet szövege pontosan:
"A számítógéphez legutóbb csatlakoztatott USB-eszköz működésében hiba lépett fel és a Windows nem ismeri fel."S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
van egy ilyen [link] usb hubom. Tök jól működik ..de:
ha nem húzom le a gépről de újraindítom a gépet, a gép újraindításakor vagy bekapcsolásakor hibaüzenetet kapok "nem felismerhető eszköz" vagy valami hasonló.
Ha kihúzom és újra bedugom az usb-be megint teljesen jól működik.
Ez így normális vagy valami gáz van, esetleg valamit be kell állítanom, hogy a gép indulásakor is felismerje az usb hubot?S23
-
alex devil
senior tag
Szevasztok,
ez a hibaüzenet mit jelent pontosan?
"The remote connection was not made because the name of the remote access server did not resolve."
VPN kapcsolódáskor jelenik meg.S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Mi annak a 3 betűs Windowsba épített programnak a neve ami szöveges fájlba menti a képernyőn történt dolgokat? (Pl: kattintás a jobb egérrel, xy bill lenyomása)
S23
-
alex devil
senior tag
Szevasztok!
A telefonom helyzetét szeretném megosztani a Google térkép alkalmazásban. Egy táblagépem is van ahol szintén be vagyok jelentkezve a fiókomba. Hogyan lehet megoldani, hogy csak a telefonom legyen megosztva és a táblagépé ne?
(A telefonon megosztottam a helyemet és a táblagépemen is megjelent a bekapcsolt helyzetmegosztás.)S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
5-10 Gb méretű fájlokat hogyan tudok neten keresztül egy másik gépre küldeni?S23
-
alex devil
senior tag
-
alex devil
senior tag
Szevasztok!
Külső HDD-re másolás közben (HDD+tok, nem egybe cucc) néha megáll a másolás fél-egy percre aztán másol tovább. Filmek másolása, az adatáramlás jelző villogás is abbamarad a HDD tokon.
Mi lehet a baja?S23
-
alex devil
senior tag
Szevasztok!
vettem egy ilyen usb hubot. Remekül működik de van egy kis bibi.
Rádugtam egy dokkolót és másolgattam majd biztonságos eltávolítással eltávolítottam a dokkolót de ezzel együtt a hubot is eltávolítodik, így amikor az eltávolítás után rádugok egy másik eszközt, azt nem érzékeli a gép csak ha a hubot kihúztam az usb-ből majd visszadugtam.
Létezik valami megoldás arra, hogy a hubot ne válassza le a rendszer biztonságos eltávolításnál?
(az eltávolításnál a sharkoon dokkolót ajánlja fel biztonságos eltávolításra és miután rákattintottam kiírja, hogy sikeresen eltávolította a hubot)S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Hogyan kell egy topikban rákeresni egy fórumtárs bejegyzéseire? (hogy az összes hozzászólását láthassam)
S23
-
alex devil
senior tag
A laptopomon YouTube-ot beállítom a 720p felbontásra, de nem jegyzi meg. Ha automatikust állítok be az sem működik. Mindig a legfosabb felbontással indítja a videot teljes képernyőnél is. A lejátszási beállításoknál is a jó minőségre állítottam. Mi lehet a baj? Simán szar a YouTube?
(Az internetem 60/6, az nem lehet akadály)[ Szerkesztve ]
S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, anyámnak van egy Navon Platinum táblagépe. Telepítettem a skype-ot de nem működik jól. Ha kikapcsol a képernyő a táblagép elalszik és nem jön értesítés, hogy hívása van a skype-on. Ugyanez a helyzet a Viberrel is, csak akkor jelez, hogy üzenet jött ha már bekapcsolta a képernyőt. Már beállítottam never sleepre a beállításokban de úgy sem jó ha kikapcsoltam a képernyőt ugyanúgy nem mennek át az értesítések. Mit kéne beállítani, hogy jó legyen? Ha egyáltalán lehetséges.
S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, a T-Home felemelte a sávszélességemet 5-ről 10 megabitre. Elvileg. A speedtest 5.7-et mutat. Átnézzem a csatlakozókat mielőtt reklamálok vagy ahol elmegy az 5 ott a 10-nek is kéne mennie?
S23
-
alex devil
senior tag
Helló, amikor nagy fájlokat másolok külső vinyóra (7-40GB) eléggé lelassítja a gépemet, ez normális?
Win7 64bit, i5-ös proci és 8GB RAM-om van.S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
RAM-ot cseréltem egy Dell laptopban. Eddig 2giga volt benne, tettem bele 4-et. (A 2 gigásat kivettem és egy 4 gigásat tettem be) A Windowsban is átállítottam 4-re. A videokártya 512-es. Még mindig csak 2 giga használható RAM-ot lát a rendszer, mi lehet az oka?
Előre is köszönöm a válaszokat!S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok!
USB 3mas portom az utóbbi időben egyre többször csak USB 2.0 sebességgel üzemel. Valakinek valami ötlete van, hogy mitől lehet?
Windows Ultimate 64bit, Acer 5755G, Sharkoon dokkoló, WD 2TB HDDS23
-
alex devil
senior tag
válasz BomiBoogie #34412 üzenetére
De én az eredetit szeretném újratelepíteni, azért kérdeztem.
Egyébként max pendriveról lehetne, mert nincs benne cd olvasó, az csak egy netbook.
Ha más nincs akkor majd telepítek pendriveról egy Win7et, de jobb lenne az eredeti XP.S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Egy Acer Aspire One-t szeretnék újratelepíteni. Gyárilag Win XP van rajta ami az első bekapcsolásnál felrakta magát. Már 4 éves a gép és eléggé lassúcska lett már a Windows, szeretném újratelepíteni. Hogyan tudom megcsinálni, hogy megint eljátssza amit az első bekapcsolásnál? Előre is kösz!
S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Újratelepítettem egy gépet és amikor a hangkártya drivert telepítem (cd-ről, amit adtak a géphez) amikor kb a feléhez ér a Windows újraindul. Mitől lehet ez? Minden simán megy csak ez az egy nem, próbáltam a netről is frissebb driverrel akkor is újraindul.
S23
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, vettem ma egy sharkoon dokkolót és egy 2TB-os vincsesztert. Az eszközökben látja a Win7 mindkettőt de a sajátgépben nem jelenik meg a merevlemez. Mi lehet a baj, rossz a vincseszter? A telepítésnél rontottam el valamit?
S23
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest