Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz Satyricon #53523 üzenetére
Nekem a Digitális átállás dolog nem tetszik. Mi köze egy kábeles szolgáltatónak, főleg az ő ügyfeleinek a digitális átálláshoz? Illetve módosításkor alá kell írni egy új szerződést. Azt gondosan olvassátok át.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
pocokxx
Közösségépítő
Nekem T-s netem van, de nagyon rossz helyen lakom hozzá... nincs kihúzva optikai kábel, és kb 4,5 km a kábelhossz a központtól... Állandóan szakadozik, 1-2 havonta felhívom a hibabejelentőt, akkor hoznak egy új modemet, de a helyzet változatlan. Ez a 10 megás-s netem: [link]
(#53524) razorbenke92 Ilyet én is kaptam, de nekem is hamar cserélték... Most ilyenem van: THOMSON ST780
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
őstag
A sebességnöveléstől nem kell félni feltétlenül.
Nálunk a T úgy emelt 1Mbitről 2-re majd 5-re, hogy közölték, hogy megszűnik a szolgáltatás, de azon az áron folytatják nagyobb sávszéllel.
Az új ketyerétől inkább tartanék...
Keresztanyáméknál hoztak egy ilyet, kb egy éve.
A pofám leesett, micsoda csúcs cuccot kaptak (4 port lan, wifi, usb amin szinte mindent tudsz csinálni a webcamtól a torrentezésen át a home szerverig)
Aztán jöttek az apróságok. Az antenna nélküli csodaesztétikus valami egy átlagos téglafalon alig sugároz át. Csomószor okozott galibát, hogyha az egyik gép csatlakozott lanon, a másiktól elvette a kapcsolatot. Napi 3-4x kell restartolni.A T-Home többszöri hívásukra is azt reagálta, hogy ők úgy látják, hogy minden rendben. Azóta olvastam, hogy sokan panaszkodnak az eszközre. Remélem, ha olyat kapsz, legalább jó lesz.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest