Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
SunBreeze #4157 üzenetére
Egyénként elég meredek lenne, ráadásul valószínűleg elcsúszna az egész, és jobb esetben ronda lenne, rosszabb esetben be se tudnád fejezni.
Egyébként ez a ragasztó hogy működik? Az egy dolog, hogy összeragasztja, de mi fog neki tartást adni?
#4158 mephi666: én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a 2 oldalas ragasztó vajon meddig bírja, de így hogy üveg került elég, így biztos nem fog már leesni.
Az üveg egyébként matt ugye? mert nekem a puzzle-val az a bajom, hogy, ha kicsit oldalról jön a fény, akkor nagyon tükröződik. Ezt kiszűri az üveg? -
mephi666
nagyúr
válasz
SunBreeze #4157 üzenetére
arra a fehér kartonra ragasztottam, ami a földön van...
úgy csináltam, hogy először függőleges oszloponként pofára forgattam a tiszta padlón az egész puzzle-t... kb 10x10-es kockánként elég jól haladt
jól összeigazgattam és nekiestem a kétoldalú ragasztószalaggal, majd ráműtöttem a kartont... jól "rátapostam" és rajta is maradt rendesen... jól tudtuk szállítani is... de mivel a karton nem adott neki olyan jó tartást, a keretező tett még egy farostlemezt mögé... jó súlya lett kerettel/üveggel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest