Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Teddy

    őstag

    Sziasztok!

    Az alábbi történetet a Garancia topikban is megosztottam, de gondoltam itt is közzéteszem, hogy kikérjem véleményeteket.

    Szóval még régebben itt, a prohardveren vettem egy embertől egy memory stick pro duo kártyát. Miután megvettem, aznap kiderült, hogy hamisítvány, tehát nem eredeti Sony termék. Azonnal írtam neki ez ügyben, vissza is adta a pénzt, nem volt gond. Ez pár hete történt. Aztán most pár napja vaterán érdeklődtem szintén hasonó kártya iránt, megkérdeztem 2x is, hogy hamis-e a kártya, az illető nem válaszolt, törölte hozzászólásomat, majd tiltott engem, tehát többet attól az eladótól nem kérdezhetek vaterán. Ekkor elgurult a gyógyszerem...
    Oké, hogy szemet hunytam egy itt történt hamis cikk vétele felett, ami után igaz visszakaptam a pénzem, nem károsodtam, de elgondolkoztam, hogy mi van azokkal akik nem tudják, hogy mit vesznek? Miért kell nekem e fölöt szemet húnynom? Hogy itt a prohardveren biza becsaptak! És ha nem veszem észre, hogy nem eredeti Sony termékről van szó, akkor használhatom a gyengébb minőségű memória kártyát, és elgondolkoztam, hogy ez nincs ez jól!
    Mivel ez a garancia topik a vásárlók védelmében áll, gondoltam itt megosztom eme sorokat.
    Hogy a jelenleg a prohardveren, illetve más netes aprohirdetős oldalon, rengeteg hamis memóriakártya van! Ugyanúgy hallottam hogy sennheiser fülhalgatóból is hamisítanak, vaterán ha jól láttam nevetséges áron is árulnak 15ezer forintos fülhallgatót 4ezerért, gondoltam ez egy vicc...
    Szóval a tisztelt fórumtársak véleményét szeretném kikérni, hogy érdemes volna ezt így, prohardveren belül megemlíteni adminoknak? Vagy esetleg egy admin aki olvassa eme sorkat, kérem írja meg, ez így rendben van?
    Privát üzenetben szívesen megmondom, hogy hol fordult velem ilyen elő.

    Köszönöm

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák