-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
vaguny #67455 üzenetére
Egyáltalán cseréltek a lapot? Nézd meg a sorozat számot a szamladon és hogy a lapon mi van. Szerintem ott valami más kavar be, nem a lap. Próbáld meg hogy kihuzol mindent az elosztóbol és úgy próbálkozol. Ez a coil whine dolog alapból is hallható kene hogy legyen nemcsak fülesen at. Másik fulessel peobaltad?
-
BogyóBP
addikt
válasz
vaguny #67329 üzenetére
Ugyanaz a házad van mint nekem szóval az interferencia ilyen szempontból kizárva, az inkább akkor hallható ha pl az egérrel görgeted a képet. Ha előlapon és hátlapon is ugyanazt hallod akkor a hangszoron is kellene hogy halljad. Sajnos úgy látom hogy az alaplapon sporoltál, én kapásból azt cserélném. Valószinüleg amit hallasz az a VRM tekercs rossz impregnálásának a hangja, ez egy elég magas frekvenciás sistergő zaj afféle fehér zaj (rákeresve coil whine néven találsz róla többet) .Anno ez a VGA-k betegsége volt ha nagyon sok volt az FPS szám, de mára egyre kevesebb vga szenved már ettől. Erre nincs megoldás sajnos, dedikált hangkártya vagy vissza a lap és válassz egy másikat. Azt még megnézheted hogyha pl felfuttatsz egy 3d alkalmazást és odateszed a füled a hátlaphoz hallasz e valamit. Valószinű hogy ugyanazt fogod mint a fülesedben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NBA és kosárlabda topic
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Kingston 8GB DDR4 3200MHz laptop memória, KVR32S22S8/8
- Hibátlan - ASUS TUF Gaming Z490-Plus LGA1200 alaplap
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest