Hirdetés
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
válasz Busterftw #66 üzenetére
Amint megvette az ájfónját onnan már monopolszereplő.
Pl. az alkalmazás piactér, vagy az olyan tartozék, amit csak ő tud gyártani, ha utángyártottat lát kidobja, stb..
Nem is akarja elengedni a monoliumát!Az a 30%-is elég más-más adat területi eloszlást is figyelve. Van ahol 60-70% is megvan.
-
Busterftw
nagyúr
válasz aprokaroka87 #63 üzenetére
Persze hogy jelentos szereplo, de nem monopolhelyzet.
"Együtt kapja a hardvert és az OS-t, szerves részei egymásnak, egymás nélkül nem is működik a rendszer..."
Egyik hivatalos szerv szerint sincs iOS piac. Attol, hogy egy ceg hardvert es szoftvert ad, meg nem lesz automatikusan onallo piac. Az Iphone a tobbi mobil gyartoval versenyez, az iOS pedig az Android, KaiOS stb-vel.Ezert sincs olyan statisztika, mint a fenti, mert marhasag.
-
Busterftw
nagyúr
válasz Depression #64 üzenetére
Igen az elektromos autok piacat kulon veszik, csak abban ott a Tesla, a VW, a BMW es az osszes tobbi szereplo.
Az iOS piac ebben az esetben az jelentene, hogy elektromos BWM auto piac, elektromos Tesla piac, ami marhasag.Most vagy mindent kulon piackent nezunk, vagy semmit.
-
Depression
veterán
válasz Busterftw #62 üzenetére
Miért ne lenne IOS piac?
Az elektromos autókat is külön veszik sok tekintetben, pedig azok csak ~11%-os részesedéssel vannak jelen az autópiacon. Ha ott csak egy gyártó lenne, és köztelezné a felhasználót, hogy márpedig csak nálam tölthetsz, ugyanúgy ránézne az EU, és nem védekezhetnének, hogy csak kis része vagyunk az autóknak, meg mehetne az ember szamárral is.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Busterftw #62 üzenetére
Az a 30 % mikori adat amúgy?
Egyébként meg Azzal a 30%-al meg majdnem a piac 1/3-át uralja, tehát jelentős szereplő.
Meg nem csak a piaci részesedést nézik, hanem elvileg a bevételt is.
Egyébként meg létezik olyan hogy iOS Piac, mert a felhasználó Együtt kapja a hardvert és az OS-t, szerves részei egymásnak, egymás nélkül nem is működik a rendszer...
Nem Apple telefonok esetében meg már más a helyzet, mert egy Samsung adott esetben tud működni más oprendszerel is.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
nagyúr
válasz Depression #61 üzenetére
Hogyne lenne IE, ugy hivjak Edge.
"Ráadásul az applenek a részesedése IOS eszközöknél 100%-os."
Csak hogy olyan piac nincs, hogy iOS eszkozok piaca.
Mobilpiac/mobilOS piac van, ahol az iOS az egyik szereplo, meghozza 30%-al. -
Depression
veterán
"Ugyanaz a bohóckodás, mint annak idején a Windows Media Player-el és az Internet Explorer-el, annyi különbséggel, hogy a Windows piaci részesedése 90% volt, az Iphone piaci részesedése meg 30%"
És milyen jól tették, hogy nincs már IE.
Ráadásul az applenek a részesedése IOS eszközöknél 100%-os.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
atirag
őstag
"Soha nem értettem hogy a kvázimonopol, multimilliárdos nagy cégeket kik és miért védik? Megveszik ők a maguk politikusait és influenszereit... nem szorulnak rá az ingyen védőkre."
Mert nálunk (és igen itt a kis hazánkra gondolok) ez a készülék sokkal többet jelent mint a "normálisabb" országokban(tőlünk nyugatra ahol fáznak és éheznek ). És ha valakinek ilyen van akkor arról rosszat nem lehet mondani.Amúgy igen mindent lehet csak idő és pénz kérdése. Persze ez kicsit demagóg, de ne is vegyük észre
-
Busterftw
nagyúr
Igen, biztos.
A "könnyen?" után jöhet a szintén irreleváns "olcsón?" kritérium.
Még ha a 400ezer dolláros Diamond Snowflake iPhone 14 Pro-t vetted meg, arról is válthatsz Androidra, nem kerülsz rabságba."Pl. ha jó sok pénzért vettél már alkalmazásokat... azt is viheted?" Irreleváns. Az adott alkalmazás követelményeiről és felhasználási feltételeiről mindenki meggyőződhet vásárlás előtt.
És igen, ettől még válthatsz más platformra.
Hogy azt az alkalmazást viheted-e, bokszold le a fejlesztővel.
" Vagy a témánál maradjunk, összes ügyfeled, rokonod iMessage-n éred el... mehetsz androidra?"
Igen, mehetsz. A milyen telefont vegyek topikban segítenek választani."Egyáltalán, ha egy komoly összeget beruháztál már, vagy egyszerűen belaktad akkor dobod a kukába?"
Nem, átmigrálod az adataidat a másik telefonra, az iPhone-t meg eladod vagy odaadod másnak.
iOS only 3rd party appokkal meg érdeklődj a fejlesztőnél.
Az Applenak ehhez nincs köze.Belaktad lol, van aki hetente cserél Androidon ROM-okat, Google accounttal backupból fél óra alatt visszaállít mindent.
"kvázimonopol"
Az iOS market share 25-30%, nem hogy monopol de még kvázimonopol sincs.Én nem védem az Apple-t, csupán a hasraütött marhaságokat amik nem igazak nem helyeslem.
Amit írtál, az szimplán nem igaz, mert válthatsz iPhone-ról/iOS-ról, amikor akarsz.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Igen mehetsz, pusztán elhatározás kérdése. Buksz valamennyit biztos az alkalmazásokkal, de megveheted az uj rendszeren is, be is tudod lakni ugyanugy. Ha nem akarsz ezek miatt menni az is csak a te döntésed. Plusz ugye megint csak el lehet mondani, hogy senki sem kényszeritett bele, te választottál mindent, minden a te döntésed volt. Lehet másokra mutogatni, hogy család, meg stb ezt meg azt használják, de ez is csak kifogás, a nap végén akkor is a te döntésed, hogy mit használsz, mire adsz ki pénzt, stb.
[ Szerkesztve ]
-
emelhu
aktív tag
válasz Busterftw #47 üzenetére
"barmikor mehetsz Androidra"
Biztos?
Pl. ha jó sok pénzért vettél már alkalmazásokat... azt is viheted?
Céged flottában ezt ad, családodban ilyenek vannak, vagy csak ezt használsz régóta, megszoktad.
Vagy a témánál maradjunk, összes ügyfeled, rokonod iMessage-n éred el... mehetsz androidra?Egyáltalán, ha egy komoly összeget beruháztál már, vagy egyszerűen belaktad akkor dobod a kukába?
Soha nem értettem hogy a kvázimonopol, multimilliárdos nagy cégeket kik és miért védik? Megveszik ők a maguk politikusait és influenszereit... nem szorulnak rá az ingyen védőkre.
-
Busterftw
nagyúr
Mi az, hogy mindenkit koltoztetsz? Ha tobb telefon van egyertelmuen tobbszor kell a migraciot elvegezni, mi ebben a meglepo?
Ugy csinaltok mintha ez lenne az elso okostelefonotok.
Az Apple esetleg ingyen ne kuldje ki nektek az atmigralt Samsung telefont?En LG-rol valtottam Oneplusra mar 8+ eve, mar ott is kulon appal kellett contactlistat, uzeneteket, fileokat atvinni, az akkori DropBoxon tarolt albumokat pedig GoogleDrive-ra feltolteni.(GooglePhotos)
Pedig ez Android-Android.Tehat igen, nem kell Iphonet hasznalni, Apple szolgaltatsokkal, ha nem akarsz.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
-
Sinesol
veterán
-
Busterftw
nagyúr
At tudsz migralni mindent Androidra.
Az hogy konnyen vagy sem, teljesen irrelevans a vita szempontjabol, csak ido kerdese.Viszont nem tart az Apple rabsagban, valthatsz masik telefonra, ott olyan Messae/Videohivas/felhos tarhelyet hasznalsz, amilyet akarsz (es elerheto).
Ha jol tudom Samsung/Pixelekre van dedikalt app, de van 3rd party is.
-
nozs23
addikt
válasz Busterftw #49 üzenetére
Mondok egy példát, mert látom nem érted. Esetemben a családban mindenkinek iPhone-ja van, mindenki együtt használja a Find My / iMessage / Facetime triót, ezen kívül ott vannak a megosztott albumok, megosztott előfizetések (iCloud), emlékeztetők, stb.
Hogy tudok könnyen áthuppani droidra?
-
Busterftw
nagyúr
válasz aprokaroka87 #48 üzenetére
Es ez miben akadalyoz meg abban, hogy valts Androidra?
-
emelhu
aktív tag
"Itt még csak nem is erőfölénnyel visszaélésről van szó, egyszerűen jelentős piaci erőről. Ezt a 30% bőven teljesíti."
Ha bekerültél az almás ökoszisztémába, onnan rabságban tart, vagyis ott monopoliumot tart fenn.
Gugli is próbál, nekik is lenne mit a szemükre vetni, de mégiscsak nagyobb az alkalmazásválasztás szabadsága ott.
-
farkas1
tag
válasz Busterftw #43 üzenetére
Nem tudom, szerintem ez nem véletlen, hogy Windows böngészője korlátlanul fér hozzá a Windows nyelveihez, a többi meg nem.
Edge Chrome alapú és a Chrome sem tudja használni a windows-os nyelveket.
Itt lehet ellenőrizni, a különböző böngészőkben megnyitod a linket és látod, hogy melyik mennyi nyelvet támogat. Edge vezet.
Speech synthesiser -
farkas1
tag
Annak örülnék, ha az Edge is felkerülne a listára, mert a Microsoft visszaél a a böngészője támogatásával.
Weblapra, pl. több nyelvűre is, lehet telepíteni akadálymentesítő modult, amiben van szövegfelolvasó. Lényeges, hogy a használni kívánt nyelvnek megfelelő helyes kiejtéssel olvasson fel a program mert csak akkor élvezhető, pl., ha angol kiejtéssel olvas fel magyart az katasztrófa hallgatni.
Támogatásilag a Chrome 9-10 nyelven tud felolvasni, a Firefox 2 nyelven, az Opera szintén.
De az Edge annyi nyelven olvas fel, ahány nyelvre a Windows 10 le van fordítva és az nem kevés. És még variálni is lehet, hogy női vagy férfi hang olvassa fel a nyelveket. Tehát ez nagy előny az Edge számára, mert aki ezt a funkciót használja az ezt a böngészőt fogja használni, a konkurenciát meg nem.
Firefox, Opera magyart és angolt tud, magyart azért mert azt engedi a Windows használni, de csak akkor, ha arra van állítva az oprendszer nyelve...
Tehát ha minden böngésző hozzáférhetne az összes nyelvhez a Windowsban, az jó lenne a felhasználók szemszögéből.Szóval jó dolog az EU piaci mérete, mert tud hatni a globális multikra is. Bele se merek gondolni, ha egy várba felkapaszkodott valaki, a saját érdekei miatt, kiléptetné az országot az EU-ból, akkor, hogy ennének meg minket reggelire az ilyen multik... Megfelelő helyre juttatott minimális kenőpénzzel megvennének minket kilóra.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
Apple felhasználóként én nagyon örülnék, ha rákényszerítenék őket, hogy támogassák az RCS-t. A titkosítás ugyanúgy működne és végre mindenkivel lehetne ott tartani a kapcsolatot. Messenger, Viber hányinger kategória, Telegram és Signal nem elterjedt. Whatsapp valahol félúton van, de a ui nem szép és ha nem muszáj, ne adjuk a privát beszélgetéseket a Meta kezébe. És csak az iMessage, vagy RCS vált sms-re, ha nincs internet kapcsolat - tehát akkor is tudsz üzenetet küldeni.
Továbbá itt nem annyira népszerű, de ahol igen, ott sajnos tényleg jellemező, hogy a zöld buborékos fiataloknak (=nem iphone felhasználó) megy a stigma, ami elég szomorú. -
veterán
...hogy lehet ráhúzni a piaci erőfölénnyel való visszaélést a 30%-os piaci részesedésű cégre.
Egészen biztosan nem ez a jogalap, és szerintem te is félreértésből hoztad ide. Itt még csak nem is erőfölénnyel visszaélésről van szó, egyszerűen jelentős piaci erőről. Ezt a 30% bőven teljesíti. -
emelhu
aktív tag
válasz Fritz Teufel #11 üzenetére
"Egyébként meg mindenki azt telepít a készülékére amit csak akar,"
Ez Appleul nem úgy hangzik, hogy:"Egyébként meg mindenki azt telepít a készülékére amit csak akar, ha az Apple is engedi neki" ?
-
Antosz
tag
válasz aprokaroka87 #30 üzenetére
Persze értelek. Valahol igazad is van. Az, hogy az SMS mikor nyugdíjazódik, szerintem a jövő titka. Biztos vagyok benne, hogy még jó pár évig működni fog. Ahogy az email is már a kezdetek óta.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023) - Apple Watch Series 10
-
A Molyember
tag
Persze, pusztan felhasznaloi szempontbol kozelitettem meg a temat. Ha jelentosen nem novekedne a felhasznalobazis, minek eroskodni? Nekem az az erzesem, az EU tulsagosan is belelendult a temaba, anelkul, hogy figyelembe vennek, maga a felhasznalo mit nyerne ezzel a dontessel.
Az USB-C egy jo dontes volt, mindig is rohejesnek tartottam, hogy plusz kabelt kell magammal hurcolnom az Apple penzehsege miatt. -
atirag
őstag
válasz A Molyember #28 üzenetére
Igen én is ezt tapasztalom. whatsapp ,viber(pedig az úgy sz@ar ahogy van) és persze messenger.
De ha előírja és kiadja mi azzal a baj. Vagy használják vagy nem . Abból még nem lett baj,hogy lehetett választani. Azért azt se feljtsük el,hogy az új szuper iphone usb-c fícsőr az eu miatt jöhetett létre
-
aprokaroka87
nagyúr
😁
Jajj te.
Amúgy nem kell a Google-nak semmit sem fejlesztenie mert ott az RCS.
Ami meg nincs Apple rendszeren.
Másfelől semmi értelme fejleszteni megint egy újabb dolgot.
Egyébként meg nehogy beszopja azzal az Apple hogy elég nagy eséllyel szándékosan zár ki egy vélhetően sokkal nagyobb szabványt mint ami nekik van.Egyébként sanszos hogy hamarosan az sms végleg nyugdíjas lesz.
Tehát kell egy olyan megoldás ami mindig és minden körülmények között működni fog.
Egyáltalán az iMessage milyen szabványt használ? -
Antosz
tag
válasz aprokaroka87 #9 üzenetére
Mi az, hogy megint? Másrészt mi köze egy úgymond márkafüggő (Apple) App-nak az Android-hoz? Miért nem jó az csakk az Apple telefonokon? Miért kéne Androidra is mondjuk? Fejlesszen az Android magának. Úgy is annyi kókány droid app van már a Playen, hogy nem igaz. Fejlesszen magának az Android. Ne az eu bizgerélje az Apple-t meg egyéb nagyobb fejlesztőket, mert nekik jobb van. Erre akartam utalni.
-
A Molyember
tag
Ekkora baromsagot. Senki le nem szarja ezt a fos iMessage-t, az iPhone-os ismeroseim is csak a kedvemert hasznaljak, mivel mar tobb, mint 10 eve eltavolitottam magam a facebookrol. Amugy meg Messengeren menne a duma. A tobbinek meg van Vibere is, ketlem, hogy fejvesztve rohannanak valtani, ha meg lenne nyitva a platform.
-
Green69
csendes tag
Pedig milyen jó lenne, ha az Apple cuccok csak egymással tudnának kommunikálni, és a Samsung cuccok is csak egymással tudnának kommunikálni, és a Xiaomi cucok is csak egymással tudnának kommunikálni...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Fritz Teufel #25 üzenetére
Kinek a baja?
-
Fritz Teufel
addikt
válasz aprokaroka87 #24 üzenetére
Nem tudja és ez a bajuk. Az Apple meg nem akarja, hogy tudja. Ennyi.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
aprokaroka87
nagyúr
Valószínűleg hasonló lehet mint Androidon a messages app, ( Google saját fejlesztése )
Az is tudja kezelni a Sms-t, illetve az RCS-t, ami meg elvileg az sms fejlesztése.
+ Ha jól olvasom az egy szabvány.
Azt viszont nem tudom hogy az iMessages tudja -e kezelni az RCS üzeneteket. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Fritz Teufel #20 üzenetére
😁
Majd előfogja írni az EU hogy csak a szabványokat betartó üzenet küldő alkalmazások működhetnek jogszerűen.
Mert ha jól tudom ma az van hogy amennyi ilyen Messenger szerű app, annyi féle technikai megoldás.
Hidd el hogy nem akarja azt az Apple sem hogy ők legyenek bele kényszerítve egy szabványba.
Mert jelenleg nincsenek sok mindenben ők sem. -
cucka
addikt
válasz aprokaroka87 #19 üzenetére
Az imessage az nem csak egy random chatprogram, de az SMS-eket is azzal kezeled. Azt csinálja, hogy Apple felhasználóknak ad a sima sms-ezésen felül extrákat, pl. chat csoportok, vagy el tudod küldeni effekttel az üzenetedet. Ráadásul ugyanaz az imessage van ipad-en és mac-en is. Szóval kicsit jobban integráltabb, mint egy random jöttment chatprogram.
Ha Apple felhasználóknak ingyen lesz, Androidosoknak meg pénzes, akkor azzal lesz az EU-nak baja.
Ugyanaz a bohóckodás, mint annak idején a Windows Media Player-el és az Internet Explorer-el, annyi különbséggel, hogy a Windows piaci részesedése 90% volt, az Iphone piaci részesedése meg 30%.
Ezért is írtam korábban, hogy közpénzből bőségesen megfizetett hivatalnokok százai fognak azon izzadni, hogy hogy lehet ráhúzni a piaci erőfölénnyel való visszaélést a 30%-os piaci részesedésű cégre.#20Fritz Teufel
Nem a licenszdíj a probléma, hanem hogy az imessage kliens-szerver alapú. Tehát az Apple fizeti a szervereket amin fut, úgy, hogy neked ingyen van.[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
válasz aprokaroka87 #16 üzenetére
Nekem, mint iPhone felhasználó semmi bajom nincs az iMessage működésével. Eddig minden SMS-t megkaptam, igazából elképzelni nem tudom mit lehetne még javítani rajta. Az SMS egyébként tényleg elavult, ez nem vitás, bár ezen nem is változtat az EU izmozása.
Az iMessage-et sem nagyon használom, mert, csak példaképpen, egy Viberhez képest az is elavult.
Megértem, hogy szükséges lenne egy SMS-t kiváltó és fejlett keresztplatformra. Ezzel még egyet is értek. Ott az ENSZ, van pénzmag, tessék egyet globálisan fejleszteni, szabvánnyá tenni, azt' jónapot. Akkor nem kellene licenc díjat fizetnie senkinek sem, és mindenkire egyenlően lehetne kötelező érvényű, aki kommunikációs eszközt fejleszt vagy gyárt. És maradhatna az iMessage is úgy ahogy vanaprokaroka87: igen, ez már vitaalap
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
aprokaroka87
nagyúr
Ugyan már, majd kitalálják hogy a másik platformon fizetős lesz a teljes szolgáltatás vagy bizonyos dolgok...
Tehát ha Gizike Android felhasználó üzenet akar küldeni Józsi Iphone felhasználónak iMessages-en keresztül az a szolgáltatás havonta x ezer forintba kerül.
probléma megoldva... -
cucka
addikt
válasz Fritz Teufel #11 üzenetére
Egyébként meg mindenki azt telepít a készülékére amit csak akar, szóval az EU ilyen irányú törekvéseivel nincs bajom.
Eddig is mindenki azt telepített, amit akart, nem ezzel van a problémája az EU-nak, hanem azzal, hogy az iMessage-nek nincs nyílt API-ja, nem lehet rá 3rd party klienst fejleszteni.
Szóval valahogy az Apple visszaél a 30%-os piaci erőfölényével, mert nem költ arra pénzt, hogy az üzenetküldő rendszerét használhassák azok is, akik amúgy egy büdös fillért nem költöttek eddig Apple termékekre.
[ Szerkesztve ]
-
tothzoltan
tag
Ez az egész EU-s bolhacirkusz olyan mintha Tim Cook állna bele Bretonba, hogy a camambert és a francia pezsgő trösztellenes.
Pármilliós jutiért simán hülyének nézetik magukat a fél világ előtt. Dilettáns idióták.[ Szerkesztve ]
I'm thinking different.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Sidorovich #15 üzenetére
Az ugye megvan hogy csak egy " csettintés " és az Apple kiteheti bármelyik 3rd Messenger jellegű app szürét ha úgy akarja?
Másfelől mivel az iMessages a rendszer része igy, mint ahogy másik oldalon elvileg mostmár egyre inkább az RCS csevegés lesz az ami kiváltja az sms-t ezért teljesen elvárható lehetne hogy ne legyen probléma az egymás közötti kommunikáció.
Az egyértelmű hogy az sms-t le kell váltani mert elavult. -
Sidorovich
senior tag
válasz aprokaroka87 #13 üzenetére
De több tucat ilyen van már, pl. Facebook Messenger, Viber, Signal, stb. stb., bárki fejleszthet újat is. Miért kell az iMessage-et kényszeríteni oda, ahová a fejlesztője nem szánja?
Ez olyan, mintha az EU előírná, hogy jöjjön ki a God of War Xbox-ra is. -
Raysen623
addikt
Kissé nem világos ez a nagy nyitogatása az eltérő platformoknak, amivel én nem tudom teremtenek e újabb biztonsági réseket. iMessage mindig is iPhone esetén működött csak, mondhatni márka függő szolgáltatás. Miért probléma az ha ez nincs Androidon? Nincs ott elegendő másik hasonló? Ki mondta hogy nem fejleszthetnek ők is ilyet?
Nem gondolom hogy verseny ellenes lenne ha mindenki szépen fejlesztgeti a maga megoldását. Itt úgy érzem több éves fejlesztést kellene átadnia mindenkinek ingyen...nem szokták szeretni.[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Tipikus keleti szokás, ha valaki nem ért egyet a másikkal akkor rögtön az ellenkezőjét sütik rá, mindenféle érdeklődés vagy tudás nélkül a másikról. Közben ők azok akik el akarják dönteni mi a jó, és az mindenképpbiztosanúgyjó. Erre írtam, hogy nagy gyerekek vannak ezen a fórumon.
[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Fritz Teufel
addikt
Nem tudom, nálam a Viber megy az EU beavatkozása nélkül is. Mi több, SMS-t is tudok bárkinek küldeni. Jó, iMessage-et nem, de azt meg úgy is csak a beavatottak érdemlik meg
Egyébként meg mindenki azt telepít a készülékére amit csak akar, szóval az EU ilyen irányú törekvéseivel nincs bajom. Az biztos, hogy a mostani felhasználók többségét a dolog tök hidegen hagyja. A Google keresőt is azonnal le fogom cserélni, amint lesz vetélytársa. Egyenlőre a Yandex állna hozzá nálam a legközelebb, de még az sincs a kanyarban sem.Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Alexios
veterán
válasz Fritz Teufel #5 üzenetére
Mondjuk ez addig működik amíg minden más ismőersöm is iphone felhasználó, ami azért nem triviális, akkor meg máris kell a 3rd party app.
-
aprokaroka87
nagyúr
Te megint félre érted, mert továbbra is lehetne iMessages, csak lehetséges hogy úgy kell megoldani hogy az elérhető legyen Androidon is.
Tehát ha jól sejtem ez azt is jelentené hogy a Google meg nem tilthatná meg az Apple-nek hogy ott legyen iMessages.Egyébként meg mindenki annyira túl aggódja ezt a DMA dolgot, aztán majd kiderül hogy a cégek normálisan meg okosan csinálják akkor még nyernek is rajta.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez az iMessages valami különleges " állatfaj " hogy félteni kell az eu-tól?
Vagy valami szupertitkos megoldást használ?
amit senki más... -
Antosz
tag
Hát gratulálok az ejunak ismételten. Kellett nekünk az is anno. Pedig mintha meglettünk volna nélküle is. Én nem tudom ki, hogy van ezzel, de tökéletesen kielégíti a céljaim az iMessage. Remélem az Apple pedig továbbra is féltve őrzi tovább. Nem hinném, hogy le kellene cserélni az Apple eddig jól bevált applikációit az eju miatt csak úgy arra amit ők akarnak. Menjen az eju a jó bü.... ..... ..... ba.
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
A gyári applikációkon kívül csak a banki és vásárlással kapcsolatos appok vannak nálam telepítve, semmi Messenger, FB meg egyéb hulladék szemét. Szerintem az iPhone használók nagy része a gyári applikációkat preferálja. Szembe nem jutott az iMessage helyett bármi mást feltenni.
cucka: +1
-
bence1024
tag
Hogy meritek kritizálni az EU-t?
Majd mindjárt jönnek a megmondóemberek, hogy költözzetek Oroszországba!!!!!!!!!!!! -
nubreed
veterán
Totally. Meghát ugye fenn kell tartani a látszatot, és igazolni valamivel, hogy az EU-s képviselők keményen megdolgoznak a havi 8-10ezer eurós alap fizetésükért, lássa a nép, hogy ők biza keményen dolgoznak.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
cucka
addikt
Hát én nagyon várom, mit találnak ki, hiszen az EU-s bürokrácia eddig is nagyon sikeres volt a tech szektor megszabályozásában.
Elég csak a Windows N verzióra gondolni. Vagy a GDPR cookie szabályozásra, az sokat segített mindenkinek. De a Facebook-ot is milyen jól megrendszabályozták.Örök hála nekik, hogy fáradhatatlan munkájukkal jobbá teszik az életünket!
Remélem, sok száz embernek fog munkát adni annak a kérdésnek az eldöntése, hogy vajon egy 30%-os piaci részesedésű cégre vonatkoznak-e a trösztellenes törvények vagy sem? Kemény dió, nem lehet elhamarkodottan dönteni .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest