- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Lehet nem jól fogalmaztam meg a mondandóm, elnézést. Arra utaltam, hogy ez az általános "piaci működés", hogy minden cég a saját termékét próbálja preferálni minden módon és arra törekszik, hogy minél nagyobb része övé legyen a piacnak. Ezen törekvés az is, hogy megegyezik a mobilgyártókkal, hogy az ő keresője legyen alapértelmezett. Ez a dolog természetéből fakad, erre céloztam a sportszergyártóval vagy a sörgyárral.
Itt ugye kettőn áll a vásár, hiszen egyfelől a Google is elmarasztalható, hogy fizetett érte, ugyanakkor a telefongyártó is, aki meg elfogadta és belement ebbe az üzletbe. Hülye analógiával, nem csak az a bűnös, aki lefizeti a rendőrt, hanem a rendőr is, ha elfogadja.
Tulajdonképpen nekem mint fogyasztónak nagy károm nem származik belőle, mert egyrészt amúgy is a Google-t használnám keresőnek, de használhatok mást is, ha nem tetszik.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Gargouille
őstag
Mármint mit nem szabadna? Pénzt ölni a saját termékébe vagy annak preferálásába? De másoknak szabad? Például a sportcipő gyártónak fizetni érte, hogy csak az ő cipőjében fussanak a világversenyen? A sörgyárnak, hogy az ő sörét csapolják csak egy fesztiválon?
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Busterftw
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Windows 11
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla