- Sweet.tv - internetes TV
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
-
IT café
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz ricogsm #5519 üzenetére
Korábban, a határokat tesztelve, egyre finomabbra állítottam az őrlőt (megbontással átállítva a gyárinál is finomabbra), egyre jobban kijött a kesernyés íz, ugyanakkor egyre jobban lefojtja az áramlást, lassítja.
Túltolt, hibás beállításnál kakaó finomságig jutottam, ami már olyan szinten tömít mindent, hogy ki kellett tisztítani az őrlőt is teljesen, főzőegységet is, hogy újrakezdjem az egészet.
Túlzottan durva szemcsés őrlemény sem jó értelemszerűen, könnyen átszalad rajta a víz, de gyengébb a kávé is.
Savanyúbb típusú baboknál sokat számít elvileg, hogy inkább hosszabb kávét készítsünk, mert a főzés elején oldódnak a savas összetevők. Ha túl hamar megállítjuk, savanyú lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest