- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1225
aktív tag
Nem tudom volt-e már ide linkelve, de HOW TO
-
zsolt1225
aktív tag
válasz vendingo #31943 üzenetére
Nem, nekem olyan van még benne aminél csak pár gomb jön ki és nem is használható anélkül, a szivargyújtós kis rekeszemben elfér pont. De ha van hozzá tok akkor magaddal is viheted akár a házba, vagy rejtsd el ülés alatt stb. De szerintem pont elég ennyi a rablóknak, hogy kétesélyes a dolog, vagy ott van a kesztyűtartóba, vagy nem és emiatt már nem biztos, hogy nekiesnek.
Szerk: Apám pl. amíg itt állt a ház előtt mindig felhozta, nem olyan nehéz, hogy ne vidd be
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1225
aktív tag
Honnan lehet leszedni sok loseless zenét? nmagon nem nagyon szokták seedelni, jöhet privibe is esetleg ha ide nem lehet.
Illetve hol és mennyiért, milyet érdemes venni cd-t kiírni? -
zsolt1225
aktív tag
Hátul a kocsiba nincs hangszóró, kivette valamelyik előző tulaj. Oda szeretnék 2 hangszórót. Tudom, hogy minőségben nem ez a legjobb módszer, de nem szeretnék többet költeni rá, hogy vegyek még erősítőt, meg subot. Tehát nekem elég lenne 2 hátra amiből mélyebb hang jön, ne a 2 első erőlködjön.
Le lett mérve, 2 db ovális megy bele 15 cm széles. Van 4 rögzítési pont: hosszirányba ~12,3-4cm, keresztbe 7,4 cm. Milyet érdemes nézni, inkább használtan szeretnék, csak, hogy mégis milyenek után nézelődjek. -
zsolt1225
aktív tag
Hali!
Kellene gyorsba egy kis segítség. [link] ez milyen? Megérné az árát? -
zsolt1225
aktív tag
Hali!
Ezek vállalható fejegységek? Nem a százezresre gondoltam, hanem a többire. Gondoltam érdemes már olyat venni ami lejátszik FLAC-et. A 31 ezres megérné az árát a többivel szemben? -
zsolt1225
aktív tag
Nos összehasonlítottam és teljesen ugyanaz a 2 fejegység, csak az egyikbe lehet rakni CD-t a másikba nem.
EZ ~15300 lenne. Ez pedig ~28 ezer. Szerintem meglennék én cd nélkül is ha már usb-ről lehet flac-et. Megérné ez ennyiért? Nem tervezek nagy hangcuccot, egy max 60-100k körüli értékben szeretnék majd 2 hangszórót előre és egy mélynyomót hátra. -
zsolt1225
aktív tag
Seat Cordoba 6k2-be előre hanyas hangszóró megy be farigcsálás nélkül, max kiemelővel?
Illetve milyen hangszórókat, erősítőt ajánlanátok. Előre 2 és hátra egy mély, max 100k keretből, akár újonnan vagy használtan. Nagy részt elektronikus zenét fogok hallgatni. -
zsolt1225
aktív tag
Hali!
Kocsiba előre szeretnék 2 normálisabb hangszórót a gyári helyett.
A kiszemeltjeim ár szerint növekvő sorrendbe:
-JBL CS-6C
-JBL CS760C
-JBL GT6-6C
-Hertz DSK 165
Ezeket tudom olcsóbban megvenni piaci ár alatt újan.
Zenében nagyrészt elektro megy, ha számít.
Köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest